Beginnersgids innerlijk kind werk

Beginnersgids
innerlijk kind werk

Voor mensen die nieuw zijn in het innerlijk kind werk. De beginnersgids is een laagdrempelige manier om jezelf te gaan inlezen en verdiepen!

 waarom starten met het innerlijk kind werk?

Omdat je jezelf weer heel wilt voelen. Omdat je verlangt naar rust van binnen en stabiliteit in je leven. Omdat je niet meer telkens wat buiten jezelf nodig wilt hebben om je even goed te kunnen voelen. Omdat je graag gewoon met jezelf wilt kunnen zijn, met al je gedachten en gevoelens, zonder dat je je oncomfortabel, angstig en onrustig voelt. Omdat je vrede wilt sluiten met je verleden en jezelf weer ‘gewoon’ gelukkig wilt voelen. Omdat je jezelf meer gunt dan overleven, je weer écht wilt gaan leven.

Je bent nu misschien wel op een punt dat je je bewust bent van je gewonde innerlijke kind, je weet dat er wat dingen van vroeger je aandacht nodig hebben en je wilt je graag verder gaan inlezen en verdiepen in het werk. De beginnersgids helpt je op weg!

De gids is voor jou als…

 

*Je meer wilt weten over het innerlijk kind werk en deze informatie lekker overzichtelijk in één gids wilt hebben

* Je op zoek bent naar richting, houvast en antwoorden op je vragen

* Je op een heel laagdrempelige manier kleine stappen wilt gaan zetten 

de beginnersgids

In de beginnersguide (34 pag.) vind je belangrijke basisinformatie over het innerlijk kind werk. 

Waar je over gaat lezen: 

*Het concept innerlijk kind

*Je wonden: op welke manieren ben je gewond en hoe zijn deze wonden ontstaan? Wat van vroeger heeft er allemaal invloed op jou en je leven nu?

*Trauma, triggers, emoties, je negatieve geloof

*Reflecteren op je kindertijd: waarom dit zo belangrijk is + een pagina met reflecteer vragen om alvast een start te maken

*Helen: wat is het?

*Andere belangrijke onderwerpen in het innerlijk kind werk

*Concrete stappen die je kunt zetten na het lezen van deze gids

*Fijne en waardevolle gedachten om mee te nemen op je helingsreis

*Door de hele gids vind je daarnaast vragen die je helpen om inzichten te krijgen en zelfbewuster te worden. Je doet dus niet alleen belangrijke informatie op maar je zet ondertussen ook al kleine stapjes!


*De informatie uit deze gids is voor een groot gedeelte een aanvulling op de blogs die je op Lief voor je Leif vindt. 

*De beginnersgids is een digitale gids en ontvang je na betaling in je mailbox.

De beginnersgids is overzichtelijk, makkelijk leesbaar, brengt je helderheid, inzichten én rust! Het innerlijk kind werk is zo breed en overal kun je wel informatie vinden, maar wat moet je nu écht weten? Ik heb het in deze gids allemaal voor je op een rijtje gezet. Ook help ik je op weg om na het lezen van de gids de eerste stappen te gaan zetten en geef ik antwoorden op (al) je vragen!

testimonials

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.”

– ANN

“Wauw! Wat staat er toch ongelofelijk veel waardevolle informatie in de fysieke gids die ik van je heb gekregen. Net zoals al het andere online materiaal wat ik van je heb over het innerlijk kind werk. Bedankt voor al het mooie materiaal wat je hebt gemaakt. Het is zo waar wat er allemaal staat en het maakt zoveel dingen duidelijker. Blijf hier alsjeblieft mee doorgaan want ik denk dat je hier nog heel veel mensen mee gaat helpen!”

– LINDA

“Heel erg bedankt voor alle waardevolle, herkenbare en leerzame informatie en oefeningen over het innerlijk kind werk. Daardoor vallen dingen steeds meer op hun plek.”

– JENNIE

“Ik wil je bedanken voor je fantastische gidsen over het innerlijk kind werk. Het is heel bijzonder wat je hebt neergezet. Ik ben met recht een ervaringsdeskundige op het gebied van therapie en (zelf)hulp en was na jaren van innerlijk werk op zoek naar tools om echt contact te maken met de gevoelens die ik zolang weggestopt had. Ik wil leren om van mezelf te houden en mijn innerlijke kind te troosten en lief te hebben. En toen liep ik tegen jouw site aan! Ik ben begonnen met inlezen en schrijven en nooit eerder heb ik zulke heldere spot-on teksten gelezen zoals jij deze hebt gebundeld. Het raakt me diep want echt iedere zin uit jouw werk is raak. Zo bijzonder. Ik wil je een groot compliment geven hiervoor. Super bedankt voor je mooie werk. Het betekent heel veel!” 

– SANDRA

‘‘Ik vond het meest waardevol aan de beginnersgids de fijne omschrijvingen, inzichten, de verschillende ingangen. Alles wat ik tegen ben gekomen in en buiten mezelf het afgelopen jaar kwam in de beginnersguide in woorden terug op een liefdevolle en zachte manier. Het voelde veilig, gaf geruststelling, eindelijk begrip! Ik zou de gids zeker aanraden aan anderen, dat heb ik al gedaan trouwens! Ik ben ontzettend dankbaar je account tegen te zijn gekomen op Instagram. De reis met en naar mezelf terug: de gids heeft me op weg geholpen met de juiste inzichten!!

 – NADIEH

Yes, ik maak het mezelf gemakkelijk (en bespaar mezelf een hoop overweldigende gevoelens) en ga met deze gids aan de slag!
*meer dan 100 mensen gingen je inmiddels voor!

17,00In winkelmand 

belangrijk

Belangrijk: het innerlijk kind werk is niet iets om zelfstandig te gaan doen wanneer je vroeger te maken hebt gehad met ‘grote’ traumatische ervaringen of langdurig trauma zoals een vorm van misbruik of bijvoorbeeld verwaarlozing, of wanneer je hevige problemen ervaart in je leven nu. Ik zou je dan aanraden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut.