Beginnersgids innerlijk kind werk

Beginnersgids
innerlijk kind werk

Voor als je nieuw bent in het innerlijk kind werk! De beginnersgids is een laagdrempelige manier om jezelf te gaan inlezen en verdiepen en een start te maken met het helen van je innerlijke kind.

 waarom starten met het innerlijk kind werk?

Omdat je jezelf weer heel wilt voelen. Omdat je verlangt naar rust van binnen en stabiliteit in je leven. Omdat je niet meer telkens wat buiten jezelf nodig wilt hebben om je even goed te kunnen voelen. Omdat je graag gewoon met jezelf wilt kunnen zijn, met al je gedachten en gevoelens, zonder dat je je oncomfortabel, angstig en onrustig voelt. Omdat je vrede wilt sluiten met je verleden en jezelf weer ‘gewoon’ gelukkig wilt voelen. Omdat je jezelf meer gunt dan overleven, je weer écht wilt gaan leven.

De beginnersgids is voor jou…


* Als je meer wilt weten over je innerlijke kind, wonden en trauma’s en deze informatie lekker overzichtelijk in één gids wilt hebben

* Als je op zoek bent naar iets wat je richting en houvast kan geven op je helingsreis

* Als je op een heel laagdrempelige manier een begin wilt gaan maken in het helen van je innerlijke kind

Je kunt zelf op zoek gaan naar informatie en tools en vervolgens helemaal overweldigd raken óf je maakt het jezelf gemakkelijk en gaat met de beginnersgids aan de slag!

inhoud van de gids

In de beginnersguide (35 pag.) vind je belangrijke basisinformatie over het innerlijk kind werk:

Waar je over gaat lezen:

*Het concept innerlijk kind

*Je wonden: op welke manieren ben je gewond en hoe zijn deze wonden ontstaan? Wat van vroeger heeft er allemaal invloed op jou en je leven nu?

*Trauma, triggers, emoties, je negatieve geloof

*Reflecteren op je kindertijd: waarom dit zo belangrijk is + een pagina met reflecteer vragen om alvast een start te maken

*Helen: wat is het?

*Andere belangrijke onderwerpen in het innerlijk kind werk

*Concrete stappen die je kunt zetten na het lezen van deze gids

*Fijne en waardevolle gedachten om mee te nemen op je helingsreis

*Door de hele gids vind je daarnaast vragen die je helpen om inzichten te krijgen en zelfbewuster te worden. Je doet dus niet alleen belangrijke informatie op maar je zet ondertussen ook al kleine stapjes!

helderheid, inzichten en rust

De beginnersgids is overzichtelijk, makkelijk leesbaar, brengt je helderheid, inzichten én rust! Het innerlijk kind werk is zo breed en overal kun je wel informatie vinden, maar wat moet je nu écht weten als je op weg gaat? Ik heb het in deze gids allemaal voor je op een rijtje gezet. De gids geeft daarnaast antwoord op al je vragen en na het lezen weet je precies welke vervolgstappen je kunt gaan zetten.

testimonials

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.”

– ANN

‘‘Dankjewel voor je gids over het innerlijk kind werk! Deze kwam precies op het goede moment! Ik zat vast in mijn negatieve denkpatroon en ben gelijk gaan lezen. Ik ben er zo blij mee!! Echt een gids die me aan de hand neemt in mijn helingsproces. De uitleg vooraf is goud waard.’’

– SANNA

‘‘Ik wil je bedanken voor je fantastische pakket over het innerlijk kind werk. In zelfhulpboeken en artikelen krijg je vaak veel uitleg, maar daar stopt het. Je ploegt je dan door alle informatie heen en krijgt het advies om ‘van jezelf te gaan houden’, of ‘te gaan leren voelen’, ‘uit je hoofd te komen’. En dat is nou juist zo geweldig aan jouw werk: korte bondige uitleg. Helder. Herkenbaar. En dan aan de slag. Jij biedt die tools wel.’’

– SANDRA

“Wauw! Wat staat er toch ongelofelijk veel waardevolle informatie in de fysieke gids die ik van je heb gekregen. Net zoals al het andere online materiaal wat ik van je heb over het innerlijk kind werk.”

– LINDA

“Heel erg bedankt voor alle waardevolle, herkenbare en leerzame informatie en oefeningen over het innerlijk kind werk. Daardoor vallen dingen steeds meer op hun plek.”

– JENNIE

‘‘Ik vond het meest waardevol aan de beginnersgids de begrijpelijke taal en de inzichten die de gids me gaf. Alles wat ik tegen ben gekomen in en buiten mezelf het afgelopen jaar kwam in de beginnersguide in woorden terug op een liefdevolle en zachte manier. Het voelde veilig, gaf geruststelling, eindelijk begrip! Ik zou de gids zeker aanraden aan anderen, dat heb ik al gedaan trouwens! Ik ben ontzettend dankbaar je account tegen te zijn gekomen op Instagram. De reis met en naar mezelf terug: de gids heeft me op weg geholpen met de juiste inzichten!

 – NADIEH

Ja! Ik zet een kleine en voorzichtige stap en ga me met behulp van de beginnersgids verdiepen in mijn gewonde innerlijke kind!

 

17,-

De beginnersgids is een digitale gids en ontvang je na afronding van je bestelling meteen in je mailbox!