Cursussen

Cursussen & tools

 

Je innerlijke kind online programma
Een praktisch programma waarin je onder mijn (digitale) begeleiding een waardevolle basis gaat leggen in het innerlijk kind werk


Wil je starten met het innerlijk kind werk en het meteen écht goed aanpakken? Dan is het online programma precies wat je zoekt. Onder (digitale) begeleiding en met mijn aanmoediging ga je de eerste stappen zetten en een waardevolle basis leggen in het innerlijk kind werk. Dit programma zal een boost betekenen voor je ontwikkeling! Je zult zelfbewuster worden, je krijgt inzicht in wonden, trauma’s, patronen en overtuigingen, je gaat een begin maken in het helingsproces: verwerken, doorvoelen, patronen doorbreken, jezelf heropvoeden, emotioneel volwassen worden en je verbinden met dat kleine mensje in jezelf. Dit 12 weken durende programma is een investering voor het leven. De oefeningen, tools, gidsen en werkboeken kun je stap voor stap, wanneer jij er klaar voor bent, gaan inpassen en toepassen in je leven.

197,-

Lees hier meer over het programma.

 

nieuw!
Innerlijk kind werk pakket 
Zelfstandig aan de slag met het innerlijk kind werk
met de juiste informatie en tools

Het innerlijk kind werk pakket is een praktisch pakket waar je helemaal op je eigen tijd en tempo mee aan de slag kunt. Stap voor stap neem ik je door de gidsen uit het pakket aan de hand. Je gaat je goed inlezen, reflecteren op je kindertijd, en je ontvangt een bomvolle gids die helemaal in het teken staat van helen en jezelf heropvoeden. Het pakket helpt je om zelf kleine stappen te zetten en dagelijks te werken aan heling en is een fijne aanvulling op je (eventuele) sessies met een therapeut. 

67,-

 

Lees hier meer over het innerlijk kind werk pakket.

 

Beginnersgids innerlijk kind werk 
Voor als je nieuw bent in het innerlijk kind werk en behoefte hebt aan houvast en richting

De beginnersgids is een fijne houvast en geeft je richting wanneer je helemaal nieuw bent in het innerlijk kind werk. Alle informatie die nu belangrijk voor je is vind je lekker overzichtelijk op een rijtje in deze gids. Na het lezen van de guide heb je belangrijke inzichten op gedaan over jezelf en weet je precies wat de volgende stappen gaan worden.  

17,-

Bestel hier de beginnersgids. 

 

Zelfliefde challenge
De zelfliefde cursus die je weer laat voelen dat je er mag zijn

Tijdens de zelfliefde challenge ga je aan de slag om op een speelse en laagdrempelige manier je zelfliefde te vergroten, patronen te doorbreken en nieuwe liefdevolle gewoonten te creëren! De challenge zit vol met mooie opdrachten, tips, reminders en handige tools en je kunt deze mini cursus gewoon lekker praktisch via de mail volgen. Aan het einde van de challenge heb je meer zelfkennis, kijk je met een zachtere blik naar jezelf en voel je weer dat je er mag zijn. Er zijn 2 versies zelfliefde challenge: 7 dagen en 30 dagen!

14/47,-

Klik hier voor de 7-daagse zelfliefde challenge. 

Klik hier voor de 30-daagse zelfliefde challenge.

 

A guide to self love – zelfliefde pakket 
Het pakket dat je helpt toewerken naar die liefdevolle relatie met jezelf


Basisinformatie, oefeningen en opdrachten, handige tools om dagelijks aan zelfliefde te gaan werken, je vindt het allemaal in dit pakket. Stapje voor stapje en op je eigen tempo kun je de gidsen doorwerken en met de oefeningen aan de slag. Verlang jij naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en eigenwaarde? Wil je je weer goed voelen over jezelf? Kiezen voor wat goed is voor jou? Zachter en milder voor jezelf kunnen zijn? Leren hoe je ja zegt tegen jezelf en nee tegen de ander? A guide to self love is precies wat je nodig hebt.

77,-

Lees hier meer over A guide to self love. 

 

Journal werkboek
Voor als je jezelf op een laagdrempelige manier wilt gaan ontwikkelen en aan verandering wilt werken in je leven

 
Journalen is dé tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een simpele en laagdrempelige manier om zelfbewuster te worden, je zelfliefde te vergroten, naar bepaalde doelen of een visie toe te werken, te ontdekken wie je bent, je mindset wat zonniger te maken, patronen te doorbreken, gedachten en gevoelens te verwerken, kortom: aan verandering te werken! Dagelijks journalen vermindert stress, zorgt voor rust in je hoofd en verbetert je mood. Ook heel fijn: het schrijven kost je hooguit 5 tot 10 minuutjes per dag. Dit journal werkboek helpt je op weg om een goede start te maken in het schrijven en het journalen vervolgens ook vol te houden zodat je al die fijne uitwerkingen gaat ervaren op je leven. Het werkboek is een fijne houvast en biedt je meer dan genoeg journal inspiratie (vragen en oefeningen) om de komende maanden over te gaan schrijven! 

10,-


Bestel het journal werkboek hier.

 

 De journal challenge
Een aantal keren per jaar organiseer ik de journal challenge. Tijdens deze challenge maand zul je onder mijn begeleiding een goede basis leggen
in het journalen zodat ook jij de fijne uitwerkingen van dit waardevolle ritueel op je leven gaat ervaren!

 

Wil je meedoen met de volgende editie?
Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden!

 

De innerlijk kind werk groep
In februari is het zover! Dan hoop ik via Instagram met een besloten groep te starten waarin het innerlijk kind werk centraal staat. In deze groep ga ik dieper in op onderwerpen omtrent het innerlijk kind, kun je me (1-op-1) vragen stellen over je proces, ontvang je regelmatig waardevolle tools, moedig ik je aan om het werk te blijven doen en meer! 

 

Meld je hier aan om details en een seintje te ontvangen wanneer de groep van start gaat!

hi ik ben willemijn

Wat leuk dat je er bent!

Alweer acht jaar geleden bracht het leven me tot stilstand en sindsdien ben ik op een intensieve maar waardevolle innerlijke reis.

Onderweg ben ik verslingerd geraakt aan alles wat met groei en ontwikkeling te maken heeft. Ik ben mijn mooiste leven gaan creëren, mijn mindset gaan transformeren, aan zelfliefde gaan werken, mijn innerlijke kind gaan helen.

Mijn honger naar informatie en uiteindelijk het doen, het toepassen, hebben ervoor gezorgd dat ik in een aantal jaren mezelf en mijn leven compleet heb kunnen transformeren. 

De guides en cursussen zijn het resultaat van deze processen.

Alle kennis, informatie, oefeningen, tools en ervaringen die voor mij waardevol waren vind je hierin terug.

Op een speelse en heel laagdrempelige manier werken aan verandering en groei. 

Omdat ik jou ook in alles zo’n licht, liefdevol en vervullend leven gun!

Ga jij vandaag op weg?

liefs!

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de zelfliefde challenge! Ik ben zo blij dat ik mezelf heb overtuigd om ermee aan de slag te gaan. Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!’’

– CHANTAL

“A guide to self love is een hele goede basis om aan zelfliefde te gaan werken. Ik merk dat ik al veel vaker mijn innerlijke criticus kan onderscheppen en kan vervangen voor een liefdevollere stem. Dit geeft zoveel meer kracht en energie. Ook is het fijn om te merken dat ik er steeds vaker op een goede manier voor mijzelf kan zijn. Ik word stukje bij beetje minder afhankelijk van (ook) anderen. Bedankt voor je betrokkenheid en de prachtige guides!”

– AYAN

 

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

‘‘Voor mij is deze zelfliefde cursus heel waardevol geweest. Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Willemijn hield continu contact met de Facebook groep en het was aan mij of ik er wat mee deed. Nou reken maar dat ik er wat mee gedaan heb. Het was regelmatig confronterend, maar Willemijn stond altijd voor je klaar als je vragen had of ergens tegenaan liep. Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen. Ik vond de cursus echt een aanrader.’’

– MANON

‘‘Ik vond de journal challenge erg waardevol! Het was fijn elke dag inspiratie te krijgen hoe te journalen. Toen ik vastliep heb ik naar Willemijn een berichtje gestuurd en werd ik ontzettend fijn geholpen. Ze voelde me haarfijn aan en gaf me woorden om over na te denken. Zeer waardevol!! De journal challenge is een aanrader voor iedereen die wat meer stimulans en inspiratie nodig heeft!”

– JANNEKE

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd, maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.” 

– ANN

‘‘In ons gesprek stelde Willemijn precies de juiste vragen. In haar oordeel loze reflectie zag ik waar ik mezelf soms nog tegenhoud om mijn leven op mijn eigen manier vorm te geven. Willemijn inspireerde me vooral heel erg om trouw te blijven aan mezelf. Ik zag een vrouw die bovenal echt iets wil geven aan de mensen met wie ze afspreekt. Ze neemt de tijd voor je en is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen. Omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.’’

– ANIEK

‘‘Ik vind de gidsen die je tijdens het programma over je innerlijke kind krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. De motivatie mailtjes tijdens het programma zijn ook erg fijn. Gedurende het programma ben je benaderbaar en betrokken. Heel prettig dat je vragen kunt stellen en dat je de tijd neemt om deze te beantwoorden.’’

– YVON

‘‘Ik vond het waardevol om een maand lang dagelijks aan zelfliefde te werken. Wat mij verraste aan de challenge was dat de oefeningen voor iedereen heel toegankelijk en haalbaar zijn. Ik vond de oefeningen leuk en uitdagend en keek vaak uit naar de volgende mail met de nieuwe opdracht. De opdrachten stimuleren je ook om verder te gaan nadat de challenge is afgelopen. Willemijn is erg open en toegankelijk voor vragen en feedback. Ik heb de begeleiding en de frequentie van de mails als erg waardevol beschouwd en ik beveel de challenge zeker aan als je voor jezelf wilt gaan kiezen. De zelfliefde challenge voelt als een cadeautje voor jezelf!’’

– MIRANDA

‘‘Willemijn, bedankt voor deze mooie journal challenge! De informatie, feedback en inspiratie waren zeer waardevol! Ik heb er een moment voor selfcare en zelfliefde er bij gekregen. Ik ben anders naar het journalen gaan kijken en ga er zeker mee door. Al is het maar om even rust in mijn hoofd te creëren. Nogmaals dank voor alles!

– CORINE

‘‘Ik wil je bedanken voor je fantastische pakket over het innerlijk kind werk. Het is heel bijzonder wat je hebt neergezet. Ik ben met recht een ervaringsdeskundige op het gebied van therapie en (zelf)hulp en was na jaren van innerlijk werk op zoek naar tools om echt contact te maken met de gevoelens die ik zolang weggestopt had. Ik wil leren om van mezelf te houden en mijn innerlijke kind te troosten en lief te hebben. En toen liep ik tegen jouw site aan! Ik ben begonnen met inlezen en schrijven en nooit eerder heb ik zulke heldere spot-on teksten gelezen zoals jij deze hebt gebundeld. Het raakt me diep want echt iedere zin uit jouw werk is raak. Zo bijzonder. Ik wil je een groot compliment geven hiervoor.

– SANDRA

‘‘In het journal werkboek staan hele fijne tips waar ik dagelijks gebruik van maak. Er staat mooi beschreven wat journalen inhoudt en welke thema’s je kunt belichten. Het is een uitgebreid werkboek waarmee je veel kunt variëren. Ik merk dat mijn dag er zoveel fijner uitziet als ik ’s ochtends ben gestart met journalen. Journalen is voor mij een hele mooie manier om me bewust te worden van de gedachten en gevoelens die binnen in me spelen. Het leert me patronen te herkennen en op diepere lagen steeds liever te worden voor mezelf. Dankjewel Willemijn voor alle liefde die je in je werk stopt.’’

– KIM