A guide to self love

A guide to self love
zelfliefde pakket

Een compleet zelfliefde pakket met gidsen, werkboeken en praktische tools dat je stap voor stap helpt om die liefdevolle en fijne relatie met jezelf te gaan creëren. A guide to self love is jouw basis om zelfliefde te ontwikkelen.

is dit herkenbaar voor je?

Je hebt bevestiging van anderen nodig om te voelen dat je er mag zijn

 

Je bent streng voor jezelf en legt de lat heel erg hoog

 

Je hebt vaak negatieve gedachten over jezelf

 

Je bent kritisch op jezelf en haalt jezelf regelmatig naar beneden

 

Je past je (onbewust) aan aan de omgeving waarin je bent

 

Je vindt het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen

 

Je vindt het heel belangrijk wat anderen van je vinden

 

Je bent onzeker en je twijfelt soms over je waarde

 

Je vindt het moeilijk om alleen te zijn

 

Je zoekt geluk veelal buiten jezelf

 

Je bent hierin niet alleen.

Ik geloof dat iedereen in de kern een gebrek aan zelfliefde heeft. Niet omdat we niet goed genoeg zijn om onszelf te kunnen accepteren en liefhebben, maar omdat we zoveel (niet helpende) ideeën, gedachten en patronen hebben opgedaan en aangeleerd (gekregen) die ervoor gezorgd hebben dat we steeds verder van onze echte, pure en mooie zelf verwijderd zijn geraakt. Want jij bent in de kern al goed genoeg. Je bent nog steeds zo perfect en volmaakt als het moment dat je geboren bent. Groeien in zelfliefde is daarom niet iemand anders worden, eindeloos aan jezelf werken en jezelf ‘verbeteren’ om jezelf (eindelijk) te kunnen accepteren. Het is gaan onderzoeken wat je er nou precies van weerhoudt (welke ideeën, gedachten en overtuigingen) om jezelf lief te hebben en ja te zeggen tegen wie je bent. 

Daar ga ik je met A guide to self love mee helpen!

De persoon die ik hierboven beschrijf, dat was ik jaren geleden. Ik was enorm kritisch, legde de lat heel hoog (en soms te laag, uit angst om te falen), had de hele dag door negatieve gedachten over mezelf, vond het doodeng om alleen te zijn. Ik had altijd bevestiging nodig van anderen dat ik er mocht zijn, dat ik goed genoeg was.

Mijn gebrek aan zelfliefde had invloed op mijn hele leven: werk, passie, (liefdes)relaties, zelfvertrouwen om de dingen te doen die ik graag wilde doen, dromen waarmaken, ontvangen, mezelf geluk toestaan.

Na een aantal jaren in een spiraal te hebben gezeten van ongezonde liefdesrelaties, mezelf over de kop werken, vluchten voor mijn gedachten en mijn eigen gezelschap, raakte ik opgebrand. Die periode werd (onder andere) mijn wake-up call.

In de jaren die volgden ben ik op een zelfliefde reis gegaan. Een heel natuurlijk proces volgde, waarin eigenlijk alles op mijn pad kwam wat ik nodig had om weer terug te keren bij wie ik echt ben (zoals ik dat dan noem).

Onderweg realiseerde ik me dat ik dit proces moest doorleven om mijn kennis en ervaringen weer door te kunnen geven. Aan jou.

En dat is wat ik nu doe met Lief voor je Leif. Ik heb de afgelopen jaren zoveel vrouwen mogen inspireren en op weg mogen helpen in hun zelfliefde proces, en elke dag opnieuw voel ik weer dat dit écht is waarvoor ik hier op aarde ben.

Het is mijn missie met Lief voor je Leif om jou dichter bij jezelf te brengen, omdat ik uit ervaring weet dat daar de sleutel naar een tevreden, vervuld, liefdevol en mooi leven ligt.

Liefs!

willemijn

A guide to self love -zelfliefde pakket

* Een compleet zelfliefde pakket met gidsen, werkboeken en handige tools om toe te werken naar die liefdevolle relatie met jezelf

 
* Achtergrondinformatie, tools, tips, stappenplannen, kleine rituelen, reminders, mooie quotes en overdenkingen: je vindt het allemaal in dit pakket

* Praktisch en doelgericht: stap voor stap neem ik je aan de hand

“Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.” 

– MANON

 


Hier bestaat A guide to self love uit

Gidsen
Deel 1: wat je moet weten over zelfliefde
In deel 1 lees je alles over zelfliefde. Wat is zelfliefde? Waarom is het belangrijk? Waarom is het zo lastig om van jezelf te houden? Waarom voel je je vaak niet goed genoeg? Hoe ziet een zelfliefde proces eruit en wat zijn belangrijke stappen?

Deel 2: zelfliefde in de praktijk
In deel 2 (93 pag.) is het tijd voor actie! In deze gids vind je 23 hoofdstukken met onderwerpen als: grenzen, kiezen voor jezelf, tijd alleen, self talk, goedkeuring en waardering in jezelf vinden, zachter zijn voor jezelf, patronen doorbreken, kwetsbaarheid, zelfcompassie, zelfzorg. Elk hoofdstuk bevat achtergrondinformatie (hoe komt het dat je zo… tegen jezelf praat?) en een praktijkdeel: hoe ga je dit oefenen/toepassen in je leven? Ik geef je tips en stappenplannen! Door de hele gids heen vind je daarnaast mooie overdenkingen, rake quotes. Alleen het doorbladeren is al een feestje voor je ziel!

Deel 3: mijn reis naar zelfliefde
Mijn persoonlijke verhaal.


Werkboeken
Je negatieve geloof
In dit werkboek ga je door middel van een aantal diepgaande en waardevolle oefeningen de negatieve overtuigingen ontdekken die jij (onbewust) over jezelf hebt. Deze overtuigingen zijn mede de oorzaak voor je gebrek aan zelfliefde, dus het is tijd om deze denkpatronen te gaan doorbreken en nieuwe, helpende overtuigingen te gaan vormen! Ik help je daarbij in dit werkboek. 

Zelfzorg
Zelfzorg is een ontzettend belangrijk onderwerp in het werken aan zelfliefde. In dit werkboek ga je stap voor stap aan de slag om je behoeften helder te krijgen (zoals slaap, voeding, ontspanning, plezier, ontwikkeling, beweging, etc). Ook gaan we aan de slag om vaste routines en rituelen te creëren zodat zelfzorg een dagelijkse prioriteit wordt!

Journal werkboek zelfliefde
Wanneer je de gidsen en andere werkboeken hebt doorgewerkt gaat het journal werkboek je helpen om dagelijks te blijven oefenen in zelfliefde door middel van een laagdrempelig schrijfritueel. Dit uitgebreide werkboek (24 pag.) staat vol met inspirerende vragen, oefeningen en journal tools om (dagelijks) aandacht te blijven geven aan de relatie met jezelf.


* Alle guides en werkboeken ontvang je digitaal

Wat maakt A guide to self love uniek?

geschreven op basis van persoonlijke ervaring
A guide to self love is geschreven op basis van persoonlijke ervaring. Ik heb de weg zelf bewandeld. Ik weet als geen ander wat de valkuilen zijn, wat je denkt, wat je voelt, wat moeilijk is. A guide to self love is meer dan alleen informatie. Ik moedig je aan in elke stap van het proces. 

praktijkgericht
Praktijkgericht. Naast informatie, verhalen en inzichten vind je in deel 2 (de praktijk) bij elk hoofdstuk één of meer oefeningen. Ik hou van praktisch en doelgericht. Stap voor stap neem ik je aan de hand mee.

je leert jezelf begrijpen
Compassie en empathie, dat zijn de sleutelwoorden. Ik leg regelmatig uit waarom je bepaald gedrag hebt, waarom je zulke gedachten hebt of zo met jezelf omgaat, zodat jij ziet dat het niet jouw schuld is. Dat je begrijpt dat je je niet hoeft te schamen en dat je niks verkeerd doet. Hierdoor ga je meer begrip opbrengen voor jezelf en sta je open voor verandering.  

vol met kleine praktische oefeningen
Wat kan ik nu, vandaag, doen om de relatie met mezelf aandacht te geven, te verbeteren? Ik snap dat je een druk leven hebt. En hoewel er ook onderwerpen instaan die wel wat meer tijd en oefening nodig hebben, bevat deel 2 vooral veel kleine praktische oefeningen van vijf tot tien minuten die je in je dagelijkse leven kunt inpassen zodat je daadwerkelijk stapjes maakt, maar er geen bergen tijd aan kwijt bent. 

een feestje om door te ‘bladeren’
A guide to self love is gecreëerd met als doel om jou GOED te laten voelen. Een goed gevoel te geven over wie je bent. De vormgeving is heel zacht en lieflijk. De guides staan vol met rake teksten en mooie inzichten die echt bij je binnen zullen komen. Ik denk dat je zult ervaren dat alleen het doorbladeren al een feestje is voor je ziel. 

Ja, ik ontvang graag jouw tools om meer zelfliefde te ontwikkelen! Ik wil graag liefdevoller met mezelf omgaan, me goed voelen over wie ik ben en positiever over mezelf denken!

77,00Toevoegen aan winkelwagen

deze vrouwen gingen je voor…

“A guide to self love is een hele goede basis om aan zelfliefde te gaan werken. Ik merk dat ik al veel vaker mijn innerlijke criticus kan onderscheppen en kan vervangen voor een liefdevollere stem. Dit geeft zoveel meer kracht en energie. Ook is het fijn om te merken dat ik er steeds vaker op een goede manier voor mijzelf kan zijn. Ik word stukje bij beetje minder afhankelijk van (ook) anderen. Bedankt voor je betrokkenheid en de prachtige guides!’’

– AYAN

“Door de zelfliefde gids van Willemijn heeft mijn persoonlijke ontwikkeling een boost gekregen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk leer om binnen mijn grenzen te blijven. Uit de prestatiemodus en in de liefdevolle omarming met mijn chronisch zieke en pijnlijke lijf. Dit is een gids voor het leven, doe elke dag een kleine investering in jezelf. Willemijn je bent een inspiratie, grote steun en leermeester in mijn leven: dankjewel daarvoor!”

– IMKE

“Willemijn heeft het ‘lief’ zijn voor zichzelf tot kunst verheven. Op een hele pure, positieve manier deelt ze haar levenswijsheden in deze guide to self love. Allemaal geweldige tips hoe je (weer) in je kracht kunt komen te staan. De zelfliefde groep gaat nog wat verder. Weekopdrachten, persoonlijke aandacht; zo raken we steeds meer geïnspireerd door wat zij allemaal doet. Wat een passie en wat een gedrevenheid heeft Willemijn. Ze wil graag iedereen laten ervaren wat zij heeft ervaren op het mooie pad van persoonlijke groei.” 

– ANNEMARIE

 

“De guide is overzichtelijk en de vormgeving alleen al is prachtig. Zo lieflijk. Past perfect bij de inhoud! Iets wat ik vaak miste bij andere ‘gidsen/trainingen’ op het gebied van zelfliefde is dat het vaak toch grotendeels algemene informatie betrof. In deze guide staan talloze voorbeelden, prachtige teksten, goed uitgelegde oefeningen en rake inzichten. Je kan zien én voelen dat dit recht uit je hart en op basis van je eigen ervaring geschreven is. Het voelt ook alsof je écht begeleidt wordt en het niet allemaal alleen hoeft te doen.” 

– ELLIS

“Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.” 

– MANON

“De wijze woorden van Willemijn raken mij altijd. Als iemand weet hoe je in contact met jezelf kunt komen en positiever naar jezelf kunt kijken, is zij het wel. En nu heeft ze een heel toegankelijke tool gecreëerd om je hierin te laten groeien. En behalve dat de vormgeving van de gids prachtig is, raken de woorden me met net zoveel kracht als haar gedichten. Elke zin inspireert me tot meer innerlijke rust.” 

– LIZA

Hier ga je naar op weg…


* Jezelf kunnen accepteren en JA zeggen tegen wie je bent

* Jezelf weer waardevol vinden en voelen dat je altijd genoeg bent

* Jezelf weer gaan zien voor wie je echt bent

* In je kracht staan en je zelfverzekerd voelen (minder zelftwijfel!)

* Je ruimte innemen in de wereld

* Genieten van alleen tijd

* Zachter, liever en meer begripvol voor jezelf zijn

* De lat wat lager te leggen en minder van jezelf vragen

* Bevestiging, goedkeuring en waardering IN jezelf kunnen vinden

* Doen wat goed voelt voor JOU! Zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen

* Rust in jezelf ervaren

* Met liefde goed voor jezelf zorgen

* Positiever over jezelf denken

De guides en werkboeken in het zelfliefde pakket helpen je stap voor stap in het ontwikkelen van zelfliefde en het verbeteren van de relatie met jezelf. Ook zijn de guides jouw persoonlijke gidsen voor het leven die je er altijd weer even bij kunt pakken als er eenmaal een basis is. Ze helpen je om op je twijfelachtige en kritische dagen je zachte en liefdevolle blik terug te vinden, betere keuzes te maken, jezelf weer te zien voor het wonder dat je bent, rust in jezelf te vinden, op een andere manier te denken.


Zo
n cadeau mag je jezelf gunnen.  

Zelfliefde (of een gebrek eraan) heeft invloed op je hele leven. Op hoe je je voelt, op hoe je in het leven staat, op wat je jezelf gunt, op wat je denkt dat he kunt, hoeveel ruimte je inneemt, op je werk, je relaties, je dromen en doelen. Werken aan deze belangrijke relatie is een investering en je tijd en energie waard, lief mens. 

“A guide to self love is een hele goede basis om aan zelfliefde te gaan werken. Ik merk dat ik al veel vaker mijn innerlijke criticus kan onderscheppen en kan vervangen voor een liefdevollere stem. Dit geeft zoveel meer kracht en energie. Ook is het fijn om te merken dat ik er steeds vaker op een goede manier voor mijzelf kan zijn. Ik word stukje bij beetje minder afhankelijk van (ook) anderen. Bedankt voor je betrokkenheid en de prachtige guides!’’

– AYAN

ja! ik maak het mezelf gemakkelijk en ga met a guide to self love 

op weg naar die liefdevolle en krachtige relatie met mezelf!

77,00Toevoegen aan winkelwagen

FAQ


Is A guide to self love voor iedereen geschikt, waar je ook staat in je proces?
Ja ik denk zeker dat iedereen, in welk proces je ook zit, hoe oud je bent, wat er ook in je rugzak zit, hoe ‘ver’ je bent in je ontwikkeling, iets waardevols uit A guide to self love zou kunnen meenemen.  

Komen de guides er ook in fysieke vorm (gedrukt)?
Nee helaas niet. Ik heb wel al genoeg vrouwen gezien die alles zelf hebben uitgeprint en dat werkt ook prima gelukkig!

Ik heb het pakket besteld en dan?
Je ontvangt meteen een aankoopmail met alle downloads in je mailbox! In deze mail geef ik je ook wat tips en adviezen hoe je het pakket het beste kunt gaan doorwerken.