Innerlijk kind werk pakket

NIEUW!
Het innerlijk kind 

werk pakket

Innerlijk kind werk zorgt ervoor dat je weer terugkomt bij je mooie, authentieke zelf. Door het werk te doen heel je jezelf van wonden en trauma’s uit het verleden, je gaat pijn en opgekropte emoties verwerken, niet helpende patronen doorbreken, en stapje voor stapje maak je zo de weg vrij. Je voelt en ervaart weer rust in jezelf, je staat meer in je kracht, je bent lichter, je voelt weer ruimte om te gaan leven in plaats van overleven.

Innerlijk kind werk pakket - Lief voor je Leif

Het innerlijk kind werk pakket


Een zorgvuldig samengesteld pakket dat je stap voor stap op weg helpt in het innerlijk kind werk. Voor als je zelfstandig en op je eigen tempo maar met de juiste tools en informatie het innerlijk kind werk wilt gaan doen.


waar bestaat het pakket uit?

Het pakket bestaat uit drie gidsen!

Gids 1
Wat je moet weten over je innerlijke kind

In deze gids (32 pag.) krijg je alle basisinformatie over je innerlijke kind. Ik vertel je wie/wat je innerlijke kind is, hoe je als kind gewond bent geraakt en op welke manieren, en wat van vroeger allemaal invloed kan hebben op jou en je leven nu. Het innerlijk kind werk is enorm uitgebreid en kan soms redelijk complex zijn. In deze gids vertel ik je precies wat je moet weten om te starten met het werk, op een manier die voor iedereen goed te begrijpen valt. Het doornemen van deze informatie en op de hoogte zijn van de basis van het innerlijk kind werk is echt een must. Deze zal je inzichten bieden en bijdragen aan je helingsproces!


Gids 2
Reflecteren op je kindertijd

De volgende stap is reflecteren op je kindertijd. Daar gaat deze praktische gids je bij helpen! Je hebt vast een klein beetje een idee wat je allemaal met je meedraagt, wat je niet geheeld hebt, wat er aandacht nodig heeft. Maar misschien ook niet. Stap voor stap neem ik je door de oefeningen aan de hand om helder te krijgen welke ervaringen (achteraf gezien) traumatisch voor je waren, welke emoties of trauma’s je niet verwerkt hebt, welke dynamieken er waren binnen het gezin, welke overtuigingen je opvoeders je hebben meegegeven, welk gedrag je onbewust gekopieerd hebt. Na het doen van de oefeningen ben je je bewust van de grootste pijnen van je innerlijke kind, van je niet helpende patronen, van de specifieke thema’s in je leven, traumatische ervaringen, en meer. De vragen en oefeningen uit de gids geven je belangrijke inzichten en zullen zeker al iets in werking zetten in jezelf. Door eerst te gaan reflecteren op je kindertijd zul je vervolgens ook echt het maximale uit de gids over het helen kunnen gaan halen!


Gids 3
Helen

Gids 3 staat helemaal in het teken van helen en jezelf heropvoeden. Deze bomvolle gids (99 pagina’s) met belangrijke basisinformatie, stappenplannen, to do’s en oefeningen wordt jouw houvast in je helingsproces! In de gids vind je alle basisinformatie die belangrijk is in het helingsproces. Naast de informatie heeft de gids een praktijkgedeelte. Hoe kun je jezelf verbinden met je innerlijke kind en welke oefeningen zijn daarin waardevol? Welke kleine dagelijkse rituelen dragen bij aan het helingsproces? Hoe kun je jezelf heropvoeden? Hoe doorbreek je patronen? Hoe kun je je lichaam helen? Ook staat de guide vol met waardevolle en helende oefeningen die echt wat in werking zullen zetten in jezelf. De guide is praktisch, laagdrempelig, bevat duidelijke voorbeelden en de informatie wordt op een manier uitgelegd die voor iedereen te begrijpen is.

*De gidsen ontvang je digitaal.

Het innerlijk kind werk pakket is voor jou als…

*Je je op een laagdrempelige manier wilt gaan verdiepen in het innerlijk kind werk en behoefte hebt aan de juiste informatie, praktische tools en handvatten

*Je zelfstandig (de eerste) stappen wilt zetten in het innerlijk kind werk en een goede basis wilt leggen (voor je wellicht met een therapeut aan de slag gaat of naast je sessies met een therapeut)

*Je zelfbewuster wilt worden, zelfinzicht wilt opdoen, jezelf wilt ontwikkelen en een begin wilt maken met verwerken, patronen doorbreken en helen

De afgelopen 5+ jaar ben ik op een intensieve helingsreis (geweest). Ik heb ‘het werk’ gedaan. Ik heb talloze boeken gelezen, podcasts geluisterd, cursussen gevolgd, een aantal familieopstellingen gedaan. Ik heb in mezelf en mijn groei geïnvesteerd. De informatie, oefeningen en tools die voor mij waardevol waren in mijn helingsproces en impact hebben gehad heb ik allemaal gebundeld in de gidsen in dit pakket.


ga je actief met dit pakket aan de slag dan…

* Krijg je een hoop zelfkennis en wordt je zelfbewuster

* Zul je inzicht krijgen in je wonden, trauma’s, teleurstellingen, belemmerende patronen

* Zul je gaan begrijpen waarom je bent wie je bent en doet wat je doet (en kun je daardoor met meer zelfcompassie naar jezelf en je gedrag kijken)

* Zul je door de waardevolle oefeningen en tools uit de gids stapje voor stapje patronen gaan doorbreken, gaan verwerken en helen

* Zul je een waardevolle basis leggen in het innerlijk kind werk

* Zul je het leven met al zijn uitdagingen beter aankunnen

* Zal je ontwikkeling een enorme boost krijgen!

”In zelfhulpboeken en artikelen krijg je vaak veel uitleg, maar daar stopt het. Je ploegt je dan door alle informatie heen en krijgt het advies om ‘van jezelf te gaan houden’, of ‘te gaan leren voelen’, ‘uit je hoofd te komen’. En dat was het. En dat is nou juist zo geweldig aan jouw werk: korte bondige uitleg. Helder. Herkenbaar. En dan aan de slag. Jij biedt die tools wel.”

– SANDRA

Bestel het innerlijk kind werk pakket en ga meteen aan de slag!

77,00In winkelmand

De prangende vraag die je waarschijnlijk hebt…

Kan ik dit innerlijk kind werk wel zelfstandig gaan doen? Is dit werk niet te zwaar en intensief en gecompliceerd om alleen aan te gaan? Kan ik niet beter met een therapeut gaan werken?

Mijn antwoord? Je kunt een heel groot deel van dit werk prima zelf doen! Jezelf in gaan lezen, basiskennis over het innerlijk kind werk opdoen, reflecteren op je kindertijd zodat je meer inzicht krijgt in wonden, patronen en trauma’s. Zelfstandig stapjes zetten in het helen en jezelf heropvoeden.

Als je me langer volgt dan weet je dat ik mijn helingsproces grotendeels alleen ben aangegaan. Ik kan dus uit ervaring zeggen dat je zeker heel veel zelfstandig kunt doen.

En kom je onderweg iets tegen waar je hulp bij nodig hebt dan is therapie ontzettend waardevol!

Helen is een proces voor het leven.

Naar een therapeut kun je hooguit 1 keer per week of per maand, maar helen omvat dagelijks nieuwe keuzes maken, patronen doorbreken, verwerken, doorvoelen.

Die dagelijkse keuzes maken, dat ga je onder andere leren wanneer je met het pakket aan de slag gaat. De oefeningen en rituelen die je daarbij gaan helpen komen allemaal voorbij in de gidsen. 

Deze vrouwen gingen je voor...

“Ik wil je bedanken voor je fantastische pakket over het innerlijk kind werk. Het is heel bijzonder wat je hebt neergezet. Ik ben met recht een ervaringsdeskundige op het gebied van therapie en (zelf)hulp en was na jaren van innerlijk werk op zoek naar tools om echt contact te maken met de gevoelens die ik zolang weggestopt had. Ik wil leren om van mezelf te houden en mijn innerlijke kind te troosten en lief te hebben. En toen liep ik tegen jouw site aan! Ik ben begonnen met inlezen en schrijven en nooit eerder heb ik zulke heldere spot-on teksten gelezen zoals jij deze hebt gebundeld. Het raakt me diep want echt iedere zin uit jouw werk is raak. Zo bijzonder. Ik wil je een groot compliment geven hiervoor. Super bedankt voor je mooie werk. Het betekent heel veel!” 

– SANDRA

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

“Ik ben veel gaan schrijven naar aanleiding van de opdrachten en informatie uit de gidsen van Lief voor je Leif en vind het innerlijk kind werk heel interessant. Ik ben nu veel bezig met wat er vroeger was, herken patronen en overtuigingen die bij me zijn gaan horen en waar ik graag vanaf zou willen. Ik snap nu beter waarom ik soms op een bepaalde manier reageer in bepaalde situaties. Ik dacht opeens weer aan gebeurtenissen die ik als klein kind heb meegemaakt en waar ik in mijn leven gewoon aan voorbij ben gegaan, maar die duidelijk toch veel meer indruk blijken te hebben gemaakt dan ik gedacht had, want ik heb er bepaalde (vervelende) overtuigingen aan overgehouden. Nu ik er bij stilsta besef ik pas wat een impact deze gebeurtenissen hebben gehad en dat ik ze niet moet bagatelliseren, omdat dat niet eerlijk is naar mijn innerlijke kind toe.” 

– JESSICA

“Ik vind de guides die je tijdens het programma krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. De motivatie mailtjes tijdens het programma zijn ook erg fijn. Gedurende het programma ben je benaderbaar en betrokken. Heel prettig dat je vragen kunt stellen en dat je de tijd neemt om deze te beantwoorden. Ik ben blij dat ik je website en programma heb gevonden!”

– YVON

“Ik vond het heel prettig dat er wekelijks nieuwe mails kwamen met opdrachten en dat de cursus in delen is opgedeeld omdat ik zelf anders de neiging zou hebben alles te doen, en daarmee vaak niks. De informatie is fijn te lezen, dus in begrijpbare, makkelijk leesbare taal. De journal oefeningen uit het aparte journal werkboek vond ik heel waardevol. Ik ben in ieder geval super blij dat ik voor deze cursus heb gekozen en zou het programma zeker aan anderen aanraden. Door de vele vragen en oefeningen heb ik veel inzichten en zelfbewustzijn gekregen: het programma heeft een hoop verhelderd!”

– MIRANDA

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw gidsen en tips en blogs zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.”

– ANN

“Heel erg bedankt voor alle waardevolle, herkenbare en leerzame informatie en oefeningen. Daardoor vallen dingen steeds meer op hun plek.”

– JENNIE

*Ik geef je de tools waardoor ik mijzelf en mijn leven heb kunnen transformeren


*
Je bespaart jezelf een hele hoop overweldigende gevoelens, tijd, energie en geld wanneer je met dit pakket aan de slag gaat

*Het pakket is een investering voor het leven

JA! Ik wil graag meer rust in mezelf ervaren, emotioneel stabiel(er) zijn, voelen dat ik goed genoeg ben, weer ‘gewoon’ gelukkig zijn, me licht en bevrijd voelen, een heleboel zelfkennis opdoen zodat ik zachter en milder naar mezelf en mijn gedrag kan kijken, zelfbewuster worden zodat ik patronen en overtuigingen kan gaan doorbreken, en de tools krijgen om om te gaan met dat lieve, gewonde mensje in mezelf.

77,00In winkelmand

het innerlijk kind werk pakket* 

Gids 1: wat je moet weten over je innerlijke kind (digitaal)

Gids 2: reflecteren op je kindertijd (digitaal)

Gids 3: helen en jezelf  heropvoeden (digitaal)

het online programma* 

Gids 1: wat je moet weten over je innerlijke kind (digitaal)

Gids 2: reflecteren op je kindertijd (digitaal)

Gids 3: helen en jezelf heropvoeden (deze gids wordt naar je opgestuurd)

Gids 4: je verbinden met je innerlijke kind (digitaal)

plus
Werkboek je negatieve geloof (digitaal)

Journal werkboek innerlijk kind werk (digitaal)

Begeleidend programma van 12 weken waarin je wekelijks mails ontvangt

Mijn coaching en support


Klik hier om meer te weten te komen over het programma!

 belangrijk

Het innerlijk kind werk is niet iets om zelfstandig te gaan doen wanneer je vroeger te maken hebt gehad met ‘grote’ traumatische ervaringen of langdurig trauma zoals een vorm van misbruik of bijvoorbeeld verwaarlozing, of wanneer je hevige problemen ervaart in je leven nu. Ik zou je dan aanraden om hulp en begeleiding te zoeken bij een psychotherapeut.


veel gestelde vragen

Kan ik dit pakket ook fysiek thuisgestuurd krijgen?
Helaas is dat niet mogelijk. Wanneer ik deze gidsen laat drukken wordt de prijs van het pakket zoveel hoger! Bij het online programma ontvang je wel een van de gidsen fysiek thuisgestuurd. Misschien is het programma wat voor je?