Innerlijk kind werk pakket

Het innerlijk kind 

werk pakket

Hét pakket voor als je zelfstandig maar met de juiste informatie en tools
stappen wilt zetten in je helingsproces.

schreeuwt jouw innerlijke kind ook om aandacht en heling?

Je gaat gedurende de dag regelmatig op en neer in (hevige) emoties (je kunt zomaar in woede uitbarsten en je dan weer heel neerslachtig voelen)

Je voelt je vaak onrustig, je bent altijd in de doe modus en je vindt het moeilijk om te ontspannen, in het nu te zijn

Je voelt je regelmatig leeg, eenzaam en onbestemd

Je twijfelt vaak aan jezelf, of je wel goed genoeg bent of je het wel goed doet, of je het wel verdient om… 

Je bent onzeker over jezelf

Je hebt veel last van negatieve gedachten en bent heel zelfkritisch

Je leeft veel in je hoofd en vindt voelen lastig

Je hebt ergens het gevoel dat er iets mis met je is

Je saboteert jezelf regelmatig in je succes of je geluk

Je weet niet zo goed wie je bent, je past je vaak aan aan je omgeving

Je leven voelt regelmatig zwaar, alsof je tegen de stroom aan het inzwemmen bent

Je hebt last van hardnekkige patronen waar je maar geen grip op krijgt

Je hebt veel bevestiging en aandacht nodig van anderen om je goed te voelen

Je betrekt veel dingen die om je heen gebeuren op jezelf (dit zal wel met mij te maken hebben, ik heb vast iets verkeerd gedaan, ik ben niet goed genoeg)

Je wordt regelmatig getriggerd waardoor je in je kind pijn schiet (en je niet gezien, niet gewaardeerd, onveilig, onbelangrijk, niet goed genoeg voelt)

Je hebt last van bewijsdrang en bent perfectionistisch

Je vlucht voor pijn, emoties en moeilijke dingen in het leven

Je gebruikt bepaalde verslavingen (eten, series kijken, drinken, shoppen, social media) om je (even) goed te voelen, pijn te verlichten

Hoewel veel mensen denken dat dit gewoon ‘het leven’ is, is dit meer overleven.

Ik ga je laten ervaren dat het leven ook anders kan.

het innerlijk kind werk pakket

* Een pakket dat je aan de hand neemt en stap voor stap op weg helpt in het helen van je innerlijke kind

* Op je eigen tijd en tempo zelfstandig aan de slag met de verschillende gidsen en tools uit het pakket

* Basisinformatie, onderzoeken, reflecteren op je kindertijd, helen en jezelf heropvoeden: het komt allemaal voorbij!

* Op een heel laagdrempelige en speelse manier leren, lezen, jezelf ontwikkelen, inzichten opdoen en werken aan heling

117,00Toevoegen aan winkelwagen

Het innerlijk kind werk pakket is voor jou…

*Als je je (uit nieuwsgierigheid) wilt gaan verdiepen in het innerlijk kind werk en behoefte hebt aan de juiste informatie, tools en handvatten

*Als je naast je sessies met een therapeut graag zelf in je dagelijkse leven stapjes wilt zetten in het helen van je innerlijke kind

*Maar ook als je bijvoorbeeld ouder bent, je jezelf wilt ontwikkelen en je kind bewuster op wilt voeden

zij gingen je voor…

‘‘Ik wil je bedanken voor je fantastische pakket over het innerlijk kind werk. In zelfhulpboeken en artikelen krijg je vaak veel uitleg, maar daar stopt het. Je ploegt je dan door alle informatie heen en krijgt het advies om ‘van jezelf te gaan houden’, of ‘te gaan leren voelen’, ‘uit je hoofd te komen’. En dat was het. En dat is nou juist zo geweldig aan jouw werk: korte bondige uitleg. Helder. Herkenbaar. En dan aan de slag. Jij biedt die tools wel.’’

– SANDRA

‘‘De gidsen nodigen uit om mee aan de slag te gaan! Ben vandaag weer verder gegaan met lezen en herken echt zoveel. Fijn dat het in begrijpelijke taal geschreven is. Nu gaan opschrijven en doorvoelen!’’

– OLIVIA

 ga je actief met de gidsen en tools aan de slag dan…

* Zul je een waardevolle basis leggen in het innerlijk kind werk

* Zal je ontwikkeling een enorme boost krijgen!

* Zul je een hoop zelfkennis opdoen en veel zelfbewuster in het leven komen te staan

* Ga je begrijpen waarom je bent wie je bent en doet wat je doet, waarom je je op een bepaalde manier voelt, daardoor kun je met meer begrip en zachtheid naar jezelf en je gedrag kijken

* Zul je een op groei gerichte mindset ontwikkelen en kun je het leven met al zijn uitdagingen beter aan

*Zul je langzaam beetje bij beetje positieve veranderingen van je harde werk op gaan merken in jezelf en je leven

Er bestaat niet zo’n praktisch en compleet pakket als dit waarin je en basiskennis opdoet, en gaat reflecteren en onderzoeken, en tools krijgt om te helen. Voor de prijs van één therapiesessie heb je enorm veel waardevolle informatie en tools in handen waar je de komende maanden en jaren op je eigen tijd mee aan de slag kunt!

inhoud van het pakket

Het pakket bestaat uit drie digitale gidsen!

Gids 1
Wat je moet weten over je innerlijke kind

In deze gids (44 pag.) krijg je alle basisinformatie over het innerlijk kind werk. Ik vertel je wie/wat je innerlijke kind is, hoe je als kind gewond bent geraakt en op welke manieren, en wat van vroeger allemaal invloed kan hebben op jou en je leven nu. 


Gids 2
Reflecteren op je kindertijd

De volgende stap is reflecteren op je kindertijd. Daar gaat deze praktische gids je bij helpen! Je hebt vast een klein beetje een idee wat je allemaal met je meedraagt, wat je niet geheeld hebt, wat er aandacht nodig heeft, maar misschien ook niet. Stap voor stap neem ik je door de oefeningen en vragen in deze gids aan de hand zodat je helder krijgt wat van vroeger impact heeft op jou en je leven nu, wat je nog mag verwerken en helen.


Gids 3
Helen en jezelf heropvoeden

Gids 3 (100 pag.) staat helemaal in het teken van helen en jezelf heropvoeden. Deze bomvolle gids met informatie, stappenplannen, tips, tools, waardevolle reminders en gedachten, oefeningen en rituelen wordt jouw houvast in je helingsproces. In deze guide vind je belangrijke basisinformatie en een praktijkdeel. Hierin ga je onder andere leren hoe je je met je innerlijke kind kunt verbinden, hoe je je lichaam heelt en weer in balans brengt, hoe je patronen doorbreekt en werkt aan nieuwe overtuigingen, hoe je met pijn, emoties en triggers om kunt gaan. De gids heeft daarnaast een aantal (eenmalige) waardevolle en helende oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. Een waardevol naslagwerk om je op weg te helpen in je helingsproces maar ook een gids die je er altijd weer even ‘bij kunt pakken’ op momenten dat je het moeilijk hebt, even wat herkenning wilt lezen of een reminder nodig hebt.

extra’s

Coping werkboek

Dit aparte coping werkboek zal je inzichten geven over je huidige copingstijlen. Daarnaast ga je in het werkboek aan de slag om deze patronen te doorbreken en gezonde coping manieren te ontwikkelen.


Invulsheet emoties

Een handige invulsheet die je kunt gebruiken op het moment dat je (hevige) emoties ervaart.


*Alle gidsen en extra’s ontvang je digitaal.

Ik ben de afgelopen 6+ jaar op een intensieve groei en helingsreis geweest. Ik heb het werk gedaan. Ik heb resultaten geboekt en mezelf en mijn leven compleet kunnen transformeren. De kennis, informatie, tools en oefeningen die ik in mijn proces heb opgedaan, die waardevol waren en impact hadden, heb ik allemaal voor je gebundeld in dit pakket. 

meer dan honderd mensen gingen aan de slag met het pakket.
dit zijn wat ervaringen!

“Ik wil je bedanken voor je fantastische pakket over het innerlijk kind werk. Het is heel bijzonder wat je hebt neergezet. Ik ben met recht een ervaringsdeskundige op het gebied van therapie en (zelf)hulp en was na jaren van innerlijk werk op zoek naar tools om echt contact te maken met de gevoelens die ik zolang weggestopt had. Ik wil leren om van mezelf te houden en mijn innerlijke kind te troosten en lief te hebben. En toen liep ik tegen jouw site aan! Ik ben begonnen met inlezen en schrijven en nooit eerder heb ik zulke heldere spot-on teksten gelezen zoals jij deze hebt gebundeld. Ik wil je een groot compliment geven hiervoor. Super bedankt voor je mooie werk. Het betekent heel veel!” 

– SANDRA

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

“Wauw! Wat staat er toch ongelofelijk veel waardevolle informatie in de gidsen die ik van je heb gekregen over het innerlijk kind werk.  Blijf hier alsjeblieft mee doorgaan want ik denk dat je hier nog heel veel mensen mee gaat helpen!”

– LINDA

“Ik vind de guides die je tijdens het programma krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. De motivatie mailtjes tijdens het programma zijn ook erg fijn. Gedurende het programma ben je benaderbaar en betrokken. Heel prettig dat je vragen kunt stellen en dat je de tijd neemt om deze te beantwoorden. Ik ben blij dat ik je website en programma heb gevonden!”

– YVON

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw gidsen en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.”

– ANN

“Heel erg bedankt voor alle waardevolle, herkenbare en leerzame informatie en oefeningen. Daardoor vallen dingen steeds meer op hun plek.”

– JENNIE

omdat…

Je jezelf meer gunt. Meer leven, lichtheid, vrijheid, plezier, rust, ontspanning, verbinding, vervulling, liefde en vreugde. Omdat je benieuwd bent hoe het leven ook kan zijn en ook kan voelen.

Je verlangt naar een goede en liefdevolle relatie met je ouders en je niet meer het gevoel wilt hebben dat er zoveel tussen jullie instaat wat een goed contact onmogelijk maakt.

Je graag zelfbewuster en met meer zelfkennis door het leven gaat zodat je jezelf beter leert begrijpen én kunt gaan werken aan verandering.

Je geen product meer wilt zijn van je verleden maar wilt ontdekken wie je dan wel bent (of ook bent), onder al die lagen, beschermingsmechanismen, maskers.

Je niet meer telkens in dezelfde destructieve patronen wilt vervallen die zorgen voor dezelfde resultaten (die je niet wilt). Jij wilt patronen ontwikkelen die aansluiten bij wie jij bent en bij wat jij wilt in het leven. Patronen die je vooruit helpen en je leven wat moeitelozer maken.

Je er klaar mee bent om telkens aan jezelf te twijfelen en jezelf af te vragen of je er wel mag zijn en of je wel goed genoeg bent. Je wilt graag zachter naar jezelf zijn, blij zijn met wie je bent en je weer krachtig en zelfverzekerd voelen.

Je niet meer constant in het verleden wilt leven, wrok, boosheid, pijn en teleurstelling wilt voelen. Jij verlangt ernaar om met een gevoel van rust en vrede naar je verleden te kijken zodat er ruimte ontstaat om hier te zijn, in het nu, en je te focussen op de toekomst.

Je jezelf nieuwe vaardigheden wilt bijbrengen zoals het leren omgaan met emoties zodat je er voor jezelf kunt zijn en jezelf kunt ondersteunen op lastige momenten, je veerkracht ontwikkelt en beter met tegenslagen en uitdagingen om kunt gaan.

Je een bewuste en liefdevolle ouder voor je kind(eren) wilt zijn en je kind(eren) niet vanuit jouw overtuigingen, trauma’s, wonden en verleden wilt opvoeden.

Je verlangt naar meer rust en balans in jezelf en je leven. Niet meer overleven, vluchten, onrust ervaren, pijn verdoven, jezelf constant druk houden, maar ruimte voelen om weer echt te leven, te genieten, te ervaren.

Het innerlijk kind werk pakket


* Een pakket dat je aan de hand neemt en stap voor stap op weg helpt in het helen van je innerlijke kind

* Op je eigen tijd en tempo zelfstandig aan de slag met de verschillende gidsen en tools uit het pakket

* Basisinformatie, onderzoeken, reflecteren op je kindertijd, helen en jezelf heropvoeden: het komt allemaal voorbij!

* Op een heel laagdrempelige en speelse manier leren, lezen, jezelf ontwikkelen, inzichten opdoen en werken aan heling

 

117,00Toevoegen aan winkelwagen

wat is het verschil tussen het pakket en het online programma?

Het innerlijk kind werk pakket bestaat uit 3 digitale gidsen die je zelfstandig, zonder hulp of begeleidende teksten mee aan de slag gaat. In het online programma ga je onder mijn (digitale) begeleiding aan de slag. Je krijgt toegang tot een mooie cursusomgeving waarin je stap voor stap aan het werk gaat, en bij elke gids of werkboek zitten uitgebreide instructies en tips om deze door te werken. Daarnaast is het online programma een stuk uitgebreider qua informatie. Je ontvangt meer gidsen en werkboeken en een gids met informatie, tools en oefeningen om helen wordt fysiek naar je opgestuurd. Lees hier meer over het programma.

Belangrijk + FAQ

Wanneer je hevige trauma’s hebt ervaren in je kindertijd of hevige problemen ervaart in je leven nu is het helen van je innerlijke kind niet iets om alleen te doen. Dan zou ik je aan willen raden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut. Het innerlijk kind werk pakket is wel een waardevolle aanvulling op je sessies met een hulpverlener.

Kan ik dit pakket ook fysiek thuisgestuurd krijgen?
Helaas is dat niet mogelijk. Wanneer ik deze gidsen laat drukken wordt de prijs van het pakket zoveel hoger! Bij het online programma ontvang je wel een van de gidsen fysiek thuisgestuurd. Misschien is het programma wat voor je?

Ik heb het pakket besteld en dan?
Je ontvangt direct een aankoopmail met daarin het pakket in je mailbox. In deze mail vind je ook tips en instructies voor het doorwerken van het pakket!

Heb je andere vragen of wil je graag even persoonlijk contact hebben?
Stuur me een mailtje! willemijn@liefvoorjeleif.nl, of klik op het chat icoontje rechts op de pagina.