Journal maand december

Een inspirerende en waardevolle zelfzorgmaand waarin je aangemoedigd wordt om (tóch) dagelijks of regelmatig dat schrijfmomentje te hebben en: met dat thema aan de slag te gaan, naar jezelf te kijken, je verder te verdiepen, de dag te verwerken, terug of vooruit te kijken. 

JOURNAL MAAND
DECEMBER

Een inspirerende en waardevolle zelfzorgmaand waarin je aangemoedigd wordt om (tóch) dagelijks of regelmatig dat schrijfmomentje te hebben en: met dat thema aan de slag te gaan, naar jezelf te kijken, je verder te verdiepen, de dag te verwerken, terug of vooruit te kijken. 


Hé lief mens,

Wist je dat je eigenlijk maar 1 tool nodig hebt om je hele leven te veranderen?

Om patronen te doorbreken, zelfbewuster te worden, nieuwe patronen te ontwikkelen, te groeien in je thema, doelen te behalen en intenties te realiseren?

Die tool heet journalen.
Journalen vermindert stress

Heeft een positieve uitwerking op je mentale en emotionele gezondheid

Zorgt voor rust in je hoofd

Verbetert je mood

Zorgt ervoor dat je beter en dieper slaapt

Is een manier om (gedachten, emoties, gebeurtenissen) te verwerken

Creëert helderheid (over gedrag, patronen, wie je bent, wat je wel en niet wilt, wat je voelt)

Zorgt ervoor dat je je meer in control voelt over je leven
en naast je leven veranderen
heeft het nog meer effect... 

En precies daarom organiseer ik in december weer een journal maand!
de journal maand

» Een thema, patroon of onderwerp centraal stellen waar je gedurende de maand mee aan de slag wilt (focus is de sleutel tot groei en verandering!)

» Schrijven over wat er zich afspeelt en aandient in je leven

» Terugkijken op het jaar dat was en intenties stellen voor het jaar dat komen gaat

» Jezelf beter leren kennen en verder ontdekken

» Aan de slag met de mooie, verdiepende maar ook inspirerende vragen en oefeningen die in de groep gedeeld worden

» In de spiegel kijken, naar binnen keren, een laagje dieper gaan, mooie inzichten opdoen, de volgende stap zetten in je groeiproces

» Een fijn (dagelijks) rust en reflectie momentje voor jezelf (in een drukke decembermaand vol verplichtingen is dit zo welkom en nodig!)

» Jezelf mentaal en emotioneel ondersteunen (journalen is zelfzorg!)

“Willemijn, bedankt voor deze mooie journal challenge! De informatie, feedback en inspiratie was zeer waardevol! Ik heb er een moment voor selfcare en zelfliefde er bij gekregen. Ik ben anders naar het journalen gaan kijken en ga er zeker mee door. Al is het maar om even rust in mijn hoofd te creëren. Nogmaals dank voor alles!” - CORINE

“Ik vond de journal challenge erg waardevol! Het was fijn elke dag inspiratie te krijgen hoe te journalen. Toen ik vastliep heb ik naar Willemijn een berichtje gestuurd en werd ik ontzettend fijn geholpen. Ze voelde me haarfijn aan en gaf me woorden om over na te denken. Zeer waardevol!! De journal challenge is een aanrader voor iedereen die wat meer stimulans en inspiratie nodig heeft!”
- JANNEKE

“De journal challenge heb ik als een mooi avontuur ervaren. De challenge heeft me veel opgeleverd, vooral discipline maar ook inzichten in sommige emoties en gebeurtenissen. Wat ik waardevol vond was je betrokkenheid. Je reageerde altijd en had persoonlijke interesse. Ik had het gevoel alsof je er echt de tijd voor nam. Ik journal nog steeds elke avond!” - SABINE

“Dank je wel Willemijn. Voor je inspiratie, steun en de vele waardevolle tips. Dankbaar voor de afgelopen maand!” - STEPHANIE

Zij gingen je voor!

“Lieve Willemijn, ook van mij een dankjewel. Ik heb op een paar dagen na elke dag geschreven. Zoveel geleerd.” - GEERTINE

liefdevol, zacht. inspirerend


Hoe vaak je schrijft deze maand is niet belangrijk.


Het doel van de journal maand is jou een inspirerende en fijne omgeving bieden waarin je je aangemoedigd voelt om met bepaalde thema’s aan de slag te gaan, te schrijven over dingen die spelen in je leven, tóch even dat momentje voor jezelf te hebben, de volgende stap te zetten in je groeiproces. 


Ik ben je coach tijdens de journal maand!

Dit betekent dat je me (persoonlijk) vragen kunt stellen over het journalen, dat ik je met liefde help met het creëren van een journal practice die aansluit bij waar jij in wilt groeien, dat ik je feedback geef en spiegel wanneer je daar behoefte aan hebt, dat ik je even wat extra aanmoedig wanneer je dit kunt gebruiken. 
 


‘‘Journalen is een cadeautje.’’

moniek

Ik was in eerste instantie bang dat dagelijks journalen te confronterend zou zijn, en ja er zaten pittige dagen tussen, maar dagelijks journalen is echt een cadeautje. Het journalen heeft mij grip gegeven op mijn gedachten. Oude patronen en overtuigingen kende ik al van mezelf, maar ik had vaak het gevoel er geen grip op te krijgen. Door dagelijks bij mezelf in te checken is dit wel gebeurd. Ook ben ik beter gaan voelen waar ik behoefte aan heb en gaat het steeds beter om daar vervolgens ook naar te durven handelen en ik heb meer inzicht gekregen op wat mij gedurende een dag een goed gevoel geeft. Ik ga hier zeker mee door! Zo jammer dat de challenge nu klaar is!

‘‘Het journalen heeft me positief verrast.’’

marjolein

Het journalen heeft me echt positief verrast! Ik ben begonnen met een duidelijke focus aan de hand van het werkboek. Na een tijdje begon ik te merken dat ik positiever denk dan voorheen. En ik ben er vrolijker door! Ik ben minder hard voor mezelf als het eens wat minder gaat en kan daardoor de draad weer makkelijker oppakken. Deze uitkomst had ik niet per se verwacht omdat ik al een hele tijd journal, alleen niet consequent en niet met een gezette intentie. Had niet verwacht dat dat zoveel verschil zou maken!

Journalen is zelfzorg.

Je zorgt actief voor je emotionele en mentale gezondheid 
door te schrijven.

En als gevolg daarvan is het rustiger in je hoofd, voel je je kalm en ontspannen, ben je emotioneel stabieler, sta je meer in verbinding met jezelf, 
slaap je beter, denk je positiever, sta je meer in je kracht, 
heb je meer focus en helderheid, ben je meer in control.

– De journal maand wordt georganiseerd op Instagram via een privé account waar je toegang tot krijgt. Om mee te doen heb je dus een Instagram account nodig!

– Omdat iedereen aan verschillende thema’s werkt en andere intenties heeft tijdens de journal maand ontvang je als basis je eigen journal werkboek. Dit werkboek is je houvast en leidraad, staat vol met journal inspiratie en helpt je stap voor stap op weg in het schrijven (mocht het journalen relatief nieuw voor je zijn). Ook na de maand zal dit werkboek een waardevolle houvast voor je zijn! 

Wil je een positieve mindset ontwikkelen, groeien in zelfliefde, aan de slag met je dromen of doelen of jezelf beter leren kennen dan bestel je optie 1: Journal maand algemeen.

Wil je over je innerlijke kind gaan journalen en stapjes zetten in je helingsproces dan kies je optie 2: Journal maand innerlijk kind werk.

Wil je gaan journalen over zelfliefde en de relatie met jezelf graag aandacht geven en verbeteren dan kies je optie 3: Journal maand zelfliefde.

*Tijdens de challenge zal ik in de groep zelf daarnaast dagelijks fijne, inspirerende en verdiepende journal vragen en oefeningen delen over diverse thema’s (zelfliefde, reflecteren op het jaar, intenties stellen voor het nieuwe jaar, jezelf beter leren kennen en zelfbewuster worden, innerlijk kind werk). Je bent dus niet afhankelijk van je journal werkboek en kunt over allerlei onderwerpen gaan journalen!


Zo werkt de journal maand

47,-

– IN DE DRUKKE DECEMBERMAAND DAT MOMENTJE VOOR JEZELF

– JE RICHTEN OP DAT BELANGRIJKE THEMA, TERUGKIJKEN OP HET JAAR, INTENTIES STELLEN VOOR HET JAAR DAT KOMEN GAAT

– EEN INSPIRERENDE OMGEVING MET MIJ ALS COACH EN CHEERLEADER 

– EINDELOOS VEEL MOOIE, VERDIEPENDE, INSPIRERENDE JOURNAL THEMA’S EN VRAGEN (WAAR JE OOK NA DECEMBER MEE AAN DE SLAG KUNT!)

– Een journal werkboek vol tips, handvatten en inspiratie in je bezit!


DE JOURNAL MAAND

*Belangrijk: na afronding van je bestelling ontvang je een aankoopmail met daarin je journal werkboek en instructies voor de journal maand. Deze kan ook in je spam terechtkomen. Niks ontvangen? Stuur me dan even een mailtje!

JOURNAL MAAND zelfliefde

JOURNAL MAAND innerlijk kind werk

JOURNAL MAAND ALGEMEEN

de journal maand

+250

mensen deden de afgelopen jaren mee met de journal challenge/groep!

Ben ik verplicht om alle dagen te journalen?

Absoluut niet. Je bent helemaal niks verplicht. De insteek van de journal maand is zacht, aanmoedigend en liefdevol. Je doet wat je kunt!


Ik heb al een journal werkboek van Lief voor je Leif /ik heb al eerder meegedaan en ik wil graag meedoen met de journal maand!

Dat kan! Stuur een mailtje naar willemijn@liefvoorjeleif.nl of een berichtje op Instagram en ik help je verder!Veelgestelde vragen