Journal werkboeken pakket

Journal 

werkboeken 

pakket

In nog geen 10 minuten per dag jezelf ontwikkelen en aan verandering werken. Het journal werkboeken pakket helpt je met handige tips en stappenplannen op weg in het journalen en biedt je meer dan genoeg journal inspiratie om de komende jaren over te gaan schrijven!

Journalen is een schrijfritueel. Je journal is dus je schrijfboekje. De plek waar je bijvoorbeeld ideeën verzamelt, aandacht geeft aan thema’s in je leven, je hoofd leeg schrijft, de dag verwerkt, je creativiteit uit, aan je doelen werkt, je focus aangeeft. Je kunt je journal voor heel veel verschillende doelen gebruiken!

Het schrijven is een manier om zelfbewuster te worden, je zelfliefde te vergroten, naar bepaalde doelen of een visie toe te werken, jezelf beter te leren kennen, je mindset wat zonniger te maken, patronen te doorbreken. 

En het fijne: het ritueel neemt hooguit een kwartiertje (vaak minder) per dag in beslag!

Een laagdrempelige manier om aan jezelf te gaan werken en voor je gezondheid te gaan zorgen!

Dagelijks journalen


Vermindert stress

Heeft een positieve uitwerking op je mentale en emotionele gezondheid

Zorgt voor rust in je hoofd

Verbetert je mood

Zorgt ervoor dat je beter en dieper slaapt

Is een manier om (gedachten, emoties, gebeurtenissen) te verwerken

Creëert helderheid (over gedrag, patronen, wie je bent, wat je wel en niet wilt, wat je voelt)

Zorgt ervoor dat je je meer in control voelt over je leven

Is een speelse manier om te werken aan een specifiek thema in je leven/te groeien/patronen te doorbreken

Maar hoe begin je? Waar ga je over schrijven? Wanneer je je wilt focussen op een specifiek onderwerp of thema: wat zijn waardevolle oefeningen? En hoe maak je vervolgens van dit ritueel een gewoonte zodat het ook echt positieve impact gaat hebben op jou en je leven?

het journal werkboeken pakket neemt je met eindeloos veel tips,
handvatten   
én inspiratie aan de hand en zorgt ervoor 

 dat ook jij de fijne en krachtige uitwerkingen van dit waardevolle ritueel 

op jezelf en je leven   gaat ervaren.

‘‘Het journalen heeft me echt positief verrast! Ik ben begonnen met een duidelijke focus aan de hand van het werkboek. Na een tijdje begon ik te merken dat ik positiever denk dan voorheen. En ik ben er vrolijker door! Ik ben minder hard voor mezelf als het eens wat minder gaat en kan daardoor de draad weer makkelijker oppakken. Deze uitkomst had ik niet per se verwacht omdat ik al een hele tijd journal, alleen niet consequent en niet met een gezette intentie. Had niet verwacht dat dat zoveel verschil zou maken!”

 – MARJOLEIN

inhoud van het pakket

Er zitten 3 werkboeken in het pakket!

– Het algemene journal werkboek waarin thema’s als mindset, visie, focus, patronen doorbreken, zelfbewuster worden, aan bod komen. (20 pag.)

– Het journal werkboek zelfliefde (23 pag.)

– Het journal werkboek innerlijk kind werk (20 pag.)

Alle drie de werkboeken staan vol met inspirerende thema’s, vragen en oefeningen. Je vindt in de werkboeken zowel losse vragen als vragen die toegespitst zijn op een ochtend en avond practice.

Ook ga je lezen/leren:

Wat journalen precies is en wat een dagelijkse practice je brengt

Hoe je jouw eigen passende journal ritueel kunt creëren

Hoe je ervoor kunt zorgen dat je krachtig van start gaat in het schrijven en het schrijven ook daadwerkelijk volhoudt

Journalen is zelfzorg.


Je zorgt actief voor je emotionele en mentale gezondheid
door te schrijven.


En als gevolg daarvan is het rustig in je hoofd,
voel je je kalm en ontspannen, ben je emotioneel stabiel,
slaap je beter, denk je positiever, sta je meer in je kracht,
heb je meer focus en helderheid.

‘‘Ik vind het journal werkboek goed opgebouwd en samengesteld. De perfecte leidraad om van start te gaan en te blijven volhouden!”

 – KATRIEN

‘‘Het journal werkboek staat bomvol inspirerende vragen die je goed op weg helpen. Fijn toegespitst op ochtend of avondroutines. Dus je kunt eruit pikken wat voor jou werkt.”

 – ROSAN

‘‘Ik heb allebei de werkboeken in mijn bezit, de normale en de innerlijk werk versie. Wat ik zo ontzettend fijn vind is dat de theorie laagdrempelig en super helder is en dat de vragen uit de werkboeken zo treffend zijn. Sommige pittig en confronterend, andere geven juist fijne inzichten. Ik ben met beide werkboeken heel blij en weet zeker dat ik ze er nog geregeld bij ga pakken.”

 – MALU

‘‘Wat een prachtig en inspirerend werkboek Willemijn! Dankjewel, ik word er heel blij van.”

 – TRUUS

‘‘In het journal werkboek staan hele fijne tips waar ik dagelijks gebruik van maak. Er staat mooi beschreven wat journalen inhoudt en welke thema’s je kunt belichten. Het is een uitgebreid werkboek waarmee je veel kunt variëren. Ik merk dat mijn dag er zoveel fijner uitziet als ik ’s ochtends ben gestart met journalen. Journalen is voor mij een hele mooie manier om me bewust te worden van de gedachten en gevoelens die binnen in me spelen. Het leert me patronen te herkennen en op diepere lagen steeds liever te worden voor mezelf. Dankjewel Willemijn voor alle liefde die je in je werk stopt.”

 – KIM

Ja! Ik wil op een laagdrempelige manier groeien en aan verandering werken in mijn leven!

 

40,-

*Het journal werkboeken pakket is een digitaal pakket dat je na betaling meteen in je mailbox ontvangt!