fbpx

Journal challenge

Op 30/31-8 kun je de emoties guide eenmalig los bestellen!

1 augustus gaan we weer van start met de 30-dagen journal challenge!

De challenge is voor jou…

 • Als je aan jezelf wilt gaan werken maar dit best wel spannend vindt en daarom graag laagdrempelig begint
 • Als je weinig zelfdiscipline hebt en het lastig vindt om iets wat je begint af te ronden of de afspraken met jezelf na te komen en dit graag wilt veranderen
 • Als je behoefte hebt aan wat meer tijd voor jezelf en je beter voor jezelf wilt zorgen
 • Als je inmiddels al een tijdje met groei en zelfontwikkeling bezig bent en zin hebt in een leuke uitdaging
 • Als er een thema of onderwerp in je leven is waar je graag stappen in wilt maken (in 30 dagen kun je veel bereiken!)

Een boost voor je ontwikkeling, dat is de challenge!

Journalen is namelijk dé tool voor persoonlijke groei. 

Je zelfliefde vergroten, een positieve mindset ontwikkelen, zelfbewuster worden en jezelf beter leren kennen, aandacht geven aan je emotionele wereld, toewerken naar bepaalde doelen, ontdekken wat je wilt in het leven, patronen doorbreken, je innerlijke kind helen: dit praktische ritueel gaat er zéker voor zorgen dat je stappen zet in je proces.

En dat in nog geen 5/10 minuten per dag!

Ook de algemene uitwerkingen van het journalen zijn fijn! 

(Dagelijks) journalen…

 • Zorgt voor een leeg hoofd en rust in jezelf
 • Verbetert je mood
 • Geeft je een hoop inzichten
 • Vermindert stress
 • Zorgt voor een betere nachtrust
 • Is een vorm van (emotionele en mentale) zelfzorg

Maar hoe begin je? Waar ga je over schrijven? En misschien nog wel belangrijker: hoe houd je het journalen vol?

Daar ga ik je bij helpen! 

Via een gesloten Instagram account voorzie ik je tijdens de 30 dagen journal challenge een maand lang van tips en journal inspiratie en moedig ik je aan om (dagelijks) die drempel over te stappen en te gaan schrijven!

De challenge is algemeen opgezet, iedereen die meedoet aan de challenge werkt aan zijn eigen thema’s, er komt dus over elk onderwerp (zelfliefde, doelen, visie, patronen, jezelf beter leren kennen, innerlijk kind werk) wel iets voorbij! 

Een waardevolle bijkomstigheid van de challenge is dat je 1-op-1 contact met me kunt hebben. Heb je vragen? Kan ik met je meedenken? Kun je wel wat aanmoediging gebruiken? Loop je vast? Ik ben er voor je, help je op weg, stel je goede vragen die je verder brengen.


Hoe doe je mee? (EVEN GOED LEZEN!)

Om mee te doen met de journal challenge heb je een journal werkboek nodig. Dit digitale werkboek (niet te verwarren met een fysieke journal) gaat je stap voor stap op weg helpen in het journalen en staat bomvol inspiratie, vragen en oefeningen over het onderwerp waarin jij wilt groeien.

Wil je een positieve mindset ontwikkelen, groeien in zelfliefde, aan de slag met je dromen of doelen of jezelf beter leren kennen dan bestel je optie 1: journal challenge + journal werkboek.

Wil je over je innerlijke kind gaan journalen en stapjes zetten in je helingsproces dan kies je optie 2: journal challenge + journal werkboek innerlijk kind werk.

Wil je gaan journalen over zelfliefde en de relatie met jezelf verbeteren dan kies je optie 3: journal challenge + journal werkboek zelfliefde.

*Tijdens de challenge zul je van mij daarnaast meer dan voldoende journal vragen en inspiratie over diverse onderwerpen krijgen! Je bent dus niet afhankelijk van dat ene thema!

Voor deze prijs ben je verzekerd van een plekje in de challenge (een maand lang groeien, maar ook discipline ontwikkelen, leren over jezelf én mijn coaching) én je ontvangt een waardevol digitaal journal werkboek (twv 15,-) met handige tips en maanden aan journal inspiratie, vragen en oefeningen waar je dus ook na de challenge wat aan hebt!

Benieuwd wat anderen van de challenge vonden? Klik op de afbeelding en lees de reviews!

Zie ik je 1 augustus bij de start?

*Belangrijk: na afronding van je bestelling ontvang je een aankoopmail met daarin je werkboek en instructies voor de challenge. Deze kan ook in je spam terechtkomen. Niks ontvangen? Stuur me dan even een mailtje!

 

35,00

Beschrijving

veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt om de challenge te kunnen volgen?
De journal challenge is enorm laagdrempelig opgezet. De eerste weken moedig ik je aan om minimaal 1 zin in je journal te schrijven elke dag. Dat is voor iedereen haalbaar! Voor een normale journal sessie moet je ongeveer rekenen op 5 tot 10 minuutjes per dag.

Ben ik verplicht om alle dagen te journalen?
Je bent niks verplicht! Bij de start van de challenge gaan we een intentie zetten, en voor iedereen is deze intentie weer anders. De een wil graag discipline ontwikkelen en dus 30 dagen volmaken, maar misschien is jouw intentie dat je het journalen een kans wilt gaan geven en dat je een aantal dagen per week gaat schrijven. Dat is ook helemaal prima!

Ik heb al een journal werkboek van Lief voor je Leif en ik wil graag meedoen met de challenge!
Dat kan! Stuur me even een berichtje via het contactformulier en ik help je verder!

Extra informatie

Keuze

Journal challenge + journal werkboek, Journal challenge + journal werkboek innerlijk kind werk, Journal challenge + journal werkboek zelfliefde

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan op de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden