7-daagse zelfliefde challenge

7-daagse

zelfliefde challenge

7 impactvolle zelfliefde opdrachten die zullen veranderen…

Hoe je naar jezelf kijkt
Hoe je tegen jezelf praat

Hoe je met jezelf omgaat

Hoe je denkt en handelt

7-daagse zelfliefde challenge

* Dagelijks een zelfliefde oefening (de challenge bestaat uit zowel kleine als iets grotere opdrachten) in je mailbox

* Mooie, bijzondere maar ook speelse en leuke opdrachten die ook na de challenge doorwerken en impact hebben

* Handige tools en handvatten die je helpen om ook na de challenge te blijven oefenen in zelfliefde


* Op een andere meer liefdevolle manier naar jezelf kijken, je behoeften ontdekken en meer aan zelfzorg doen, zachter voor jezelf zijn, jezelf beter leren kennen en je eigen pad gaan bewandelen, het komt allemaal voorbij in deze challenge!


* Praktisch en doelgericht: je gaat echt in 7 dagen aan verandering werken


* Voor zowel beginners als mensen die al een tijdje aan zelfliefde werken!

* Een leuke uitdaging om in 7 dagen te voldoen, maar je kunt de challenge natuurlijk ook prima op je eigen tempo doorwerken!

zij gingen je voor…

‘‘Ik vond de 7-daagse zelfliefde challenge top! Je leert door middel van leuke praktische tools hoe je wat meer de focus legt op jezelf en zelfliefde. Kleine opdrachten die een positieve bijdrage leveren! Ik ben vooral enorm kritisch op mezelf en door deze challenge kwam het lieve stemmetje weer naar de voorgrond.”

– LUCINDA

‘‘De zelfliefde challenge voelt als een cadeautje voor jezelf!” 

– MIRANDA

‘‘Ik bedacht me al langer dat ik meer aan zelfzorg wilde doen maar vroeg me af hoe ik dat het beste aan kon pakken. De zelfliefde challenge heeft me hierbij geholpen! Bedankt voor je heerlijke challenge! Ik beveel deze zeker aan aan anderen!”

– JOYCE

het fijne van een challenge…

 * Een challenge is niet zo uitgebreid en ‘zwaar’ als een cursus, het is een laagdrempelige en speelse manier om kennis te maken met een bepaald onderwerp, te leren en te groeien.

 * Praktisch: je ontvangt van mij elke dag een mail met een opdracht, je hoeft dus zelf niks te bedenken of te ondernemen.

 * Een challenge is fijn als je moeite hebt om jezelf te motiveren of merkt dat je last hebt van uitstelgedrag: ik moedig je aan en de mailtjes zullen er zeker voor zorgen dat je de challenge wilt volbrengen.

Zelfliefde (of het gebrek eraan) heeft invloed op je hele leven. Op hoe je je voelt, op hoe je in het leven staat, wat je jezelf gunt, wat je denkt dat je kunt, op hoeveel ruimte je inneemt, op je werk, je relaties, je dromen en doelen. Blijf investeren in die belangrijke relatie
lief mens.

reviews van de (30-dagen)
zelfliefde challenge

‘‘Ik vond het waardevol om een maand lang dagelijks aan zelfliefde te werken. Ik vond de oefeningen leuk en uitdagend en keek vaak uit naar de volgende mail met de nieuwe opdracht. De opdrachten stimuleren je ook om verder te gaan nadat de challenge is afgelopen. Willemijn is erg open en toegankelijk voor vragen en feedback. Ik heb de begeleiding en de frequentie van de mails als erg waardevol beschouwd en ik beveel de challenge zeker aan als je voor jezelf wilt gaan kiezen. De zelfliefde challenge voelt als een cadeautje voor jezelf!” 

– MIRANDA

‘‘Voor de zelfliefde challenge was ik heel streng voor mezelf. Mijn lat lag zo hoog dat ik steeds meer last kreeg van stress en me moeilijk kon ontspannen. Ik zorgde altijd voor de ander en zelf kwam ik op de laatste plaats. Dat is nu anders. Door de challenge durf ik meer ruimte in te nemen en vaker keuzes voor mezelf te maken. Ik ben me sneller bewust van negatieve gedachten over mezelf en kan deze beter loslaten. De challenge zorgde ervoor dat ik een maand lang meer tijd voor mezelf nam en mij bewuster ben geworden van bepaalde patronen. Ik vond het fijn om alle opdrachten en mailtjes te krijgen, deze gaven zoveel inzicht! De zelfliefde challenge is een goede bewustwording en een mooi begin om de relatie met jezelf te gaan verbeteren.”

– ANKE

“Ik vond de challenge een fijne tijd, hoe liefdevol en zacht jij alles benaderde maar ook scherp kon zijn. Ondanks dat het een online challenge was voelde ik erg je betrokkenheid en je puurheid in alle mailtjes die je stuurde. De opdrachten waren allemaal goed te doen en het was fijn dat het op eigen tempo kon. Ik heb er veel uit mee kunnen nemen en ben erg blij dat ik de challenge gedaan heb!” 

– DEBBIE

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de challenge! Ik ben zo blij dat ik mezelf heb overtuigd om ermee aan de slag te gaan. Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!” 

– CHANTAL

‘‘De challenges waren confronterend, gaven me inzicht en lieten me zien dat ik er echt wel mag zijn. En dat alles waar ik onzeker over ben, eigenlijk gewoon bij me hoort. Ook alles wat ik vanzelfsprekend vind aan mezelf, blijken soms best bijzondere eigenschappen. Het begin is er. Ik ben je dankbaar voor deze waardevolle ervaring! Je hebt me zeker aan het denken gezet en benodigde handvatten gegeven.’’

– JAMIE

‘‘De opdrachten zijn fijn om mee te werken, ze maken mij bewust en zetten me ook echt aan het denken. Echt fantastisch hoe je deze challenge in elkaar hebt gezet!”

– LOES

‘‘De zelfliefde challenge maakt indruk op me. In plaats van weerstand kijk ik steeds weer uit naar de volgende e-mail. Ik ben je oefeningen in de praktijk aan het brengen en ik geef het alle tijd. Alhoewel ik met momenten toch echt al verschil begin op te merken. Heel bijzonder. Je inspireert me in ieder geval heel erg.” 

-MARGOT

‘‘Je hebt een mooi programma gemaakt, chapeau. Je schrijfstijl vind ik ook echt heel fijn. Een groot gedeelte van mijn therapie en revalidatietraject is lekker overzichtelijk samengevat en ook nog eens opgefrist. Veel leuke opdrachten ook. Een paar blijvende oefeningen die ik wil inpassen en sommige dingen zal ik zeker nog eens teruglezen. Bedankt voor de challenge!’’

– LAURA

‘‘Ik zou iedereen de zelfliefde challenge gunnen. Het is een klein cadeautje aan jezelf om op een laagdrempelige manier aan zelfliefde te werken.”

– WANDA

“Ik heb me aangemeld voor de challenge omdat ik kritisch was op mezelf. Tijdens de challenge vond ik de aanmoediging van Willemijn heel waardevol, maar ook het stilstaan bij mezelf. Ik heb veel inzichten gekregen en besefte me waar ik sta in het leven en wat ik allemaal al heb bereikt. Dit zag ik niet eerder zo, hoe mooi! Ik zou de zelfliefde challenge zeker aanbevelen! Het is zo’n verrijkende ervaring voor jezelf!”

– KATRIEN

“Hi Willemijn! Ik ben klaar met de challenge. En wat was het een mooie ervaring. Ik heb heel veel mooie inzichten gekregen en ben echt stukken rijker in zelfliefde. Ik kijk nog regelmatig bepaalde mails terug en pak m’n journal erbij om te schrijven. Dankjewel!”

– IRIS

De zelfliefde challenge helpt je om anders naar jezelf te kijken, zachter naar jezelf te zijn en meer vanuit wie je (echt) bent te gaan leven.

Aanmelden voor de 7-daagse zelfliefde challenge


17,-

FAQ

Ik heb me aangemeld en dan?
Wanneer je je bestelling hebt afgerond ontvang je meteen een welkomstmail met uitleg. (Heb je geen mail ontvangen, check je spam!) De eerste echte challenge mail ontvang je een paar uurtjes later. De dag waarop je start kun je zo dus helemaal zelf beslissen, wat jij fijn vindt en wat jou uitkomt. 

Hoeveel tijd nemen de opdrachten in beslag?
De challenge bestaat voor het grootste deel uit opdrachten die prima in je dag passen en hooguit een kwartiertje/twintig minuten in beslag nemen. Er zijn 1 of 2 opdrachten die wat langer duren en je dus echt even moet plannen. 

Is het de bedoeling dat ik de challenge in een week afrond?
Dat is helemaal aan jou! Het kan een leuke uitdaging voor je zijn om de challenge te volbrengen in een week, maar je kunt de opdrachten natuurlijk op prima op je eigen tijd en tempo doorwerken!

Ik heb een andere vraag…
Stuur een mailtje naar willemijn@liefvoorjeleif.nl of een berichtje op Instagram en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!