Zelfliefde challenge

Zelfliefde challenge

Voor vrouwen die vaker voor zichzelf willen kiezen, zachter voor zichzelf willen zijn en weer willen voelen dat ze er echt mogen zijn. De zelfliefde challenge is een perfecte start om op een laagdrempelige manier de relatie met jezelf te gaan verbeteren en je zelfliefde op een leuke en speelse manier te gaan vergroten.

is dit herkenbaar voor je?

Ik heb vaak negatieve gedachten over mezelf


Ik ben heel kritisch en haal mezelf regelmatig naar beneden


Ik ben streng voor mezelf en leg de lat enorm hoog


Ik voel me regelmatig onzeker en vraag me af of ik wel goed genoeg ben,
of ik het wel goed doe


Ik zorg altijd voor anderen en zet mezelf vaak op de laatste plaats


Ik ben niet graag alleen


Ik heb anderen nodig om me goed te voelen (over mezelf)


*

het lijkt me in plaats daarvan heerlijk om… 

Mezelf het allerbeste te gunnen en te voelen dat ik dat verdien


Mezelf ook fijn te voelen als ik alleen ben


Mijn ruimte in te nemen en me zelfverzekerd te voelen


Te voelen en weten dat ik altijd goed genoeg ben


Te durven kiezen voor wat ik wil en nodig heb


Mezelf aan te moedigen, een  vriendin voor mezelf te zijn


Goed voor mezelf te zorgen en lief voor mezelf te zijn


Minder te doen, en me daardoor rustiger en meer ontspannen te voelen

De persoon die ik hierboven beschrijf, dat was ik jaren geleden. Ik was enorm kritisch, legde de lat heel hoog (en soms te laag, uit angst om te falen), had de hele dag door negatieve gedachten over mezelf, vond het doodeng om alleen te zijn. Ik had altijd bevestiging nodig van anderen dat ik er mocht zijn, dat ik goed genoeg was.

Mijn gebrek aan zelfliefde had invloed op mijn hele leven: werk, passie, (liefdes)relaties, zelfvertrouwen om de dingen te doen die ik graag wilde doen, dromen waarmaken, ontvangen, mezelf geluk toestaan.

Na een aantal jaren in een spiraal te hebben gezeten van ongezonde liefdesrelaties, mezelf over de kop werken, vluchten voor mijn gedachten en mijn eigen gezelschap, raakte ik opgebrand. Die periode werd (onder andere) mijn wake-up call.

In de jaren die volgden ben ik op een zelfliefde reis gegaan. Een heel natuurlijk proces volgde, waarin eigenlijk alles op mijn pad kwam wat ik nodig had om weer terug te keren bij wie ik echt ben (zoals ik dat dan noem). Onderweg realiseerde ik me dat ik dit proces moest doorleven om mijn kennis en ervaringen weer door te kunnen geven. Aan jou. En dat is wat ik nu doe met Lief voor je Leif. 

Ik heb de afgelopen jaren zoveel vrouwen mogen inspireren en op weg mogen helpen in hun zelfliefde proces, en elke dag opnieuw voel ik weer dat dit écht is waarvoor ik hier op aarde ben.

Het is mijn missie met Lief voor je Leif om jou dichter bij jezelf te brengen, omdat ik uit ervaring weet dat daar de sleutel naar een tevreden, vervuld, liefdevol en mooi leven ligt.

Liefs!

willemijn

 

de zelfliefde challenge

* Een maand lang werken aan zelfliefde!
 
* Je ontvangt gedurende de maand 14 opdrachten in het kader van zelfliefde in je mailbox + check-ins met tips en liefdevolle aanmoediging


* De challenge bestaat uit kleine opdrachten die gemakkelijk in je dag passen afgewisseld met een aantal grotere challenges. De opdrachten zijn laagdrempelig, toegankelijk en voor iedereen te doen!


* De challenge zit vol met waardevolle werkboeken en tools! Tijdens de challenge ontvang je onder andere een zelfliefde gids, werkboeken over zelfzorg, journalen en je negatieve geloof, en sheets waar je ook na de cursus wat aan hebt

* Hoewel het een challenge van 30 dagen is kun je deze cursus ook prima op je eigen tempo volgen. Je zet de mailtjes in een apart mapje en kunt ze zo op je eigen tijd afwerken!
 

* Een speelse en laagdrempelige manier om je zelfliefde te gaan vergroten, patronen te doorbreken, liefdevolle gewoonten te creëren, te groeien en jezelf te ontwikkelen

Wat ga je onder andere leren in deze zelfliefde cursus?


* Om jezelf door andere ogen te bekijken:)

* Om je comfortabel te voelen in het alleen zijn

* Wat je behoeften zijn en hoe je zelf voor die behoeften kunt gaan zorgen

* Om voor jezelf te kiezen

* Van zelfzorg een prioriteit te maken in je leven

* Je gaat jezelf (opnieuw) leren kennen!

* Zachter voor jezelf te zijn

* Je komt meer te weten over hoe je gedachten werken, waarom je bepaald gedrag hebt,
je wordt zelfbewuster, je gaat jezelf beter begrijpen

voor wie is de  zelfliefde challenge? 

Persoonlijk denk ik dat deze challenge voor iedereen, wat je leeftijd ook is, hoeveel innerlijk werk je al gedaan hebt (of niet), waardevol is. Zelfliefde is een proces voor het leven. Je hebt het niet, het is een actieve relatie die regelmatig aandacht nodig heeft. Wanneer je een periode heel erg druk bent geweest is het fijn om je weer even echt te focussen op jezelf. Contact te maken. Daar helpt de challenge je bij. Maar ook als  je jezelf beter wilt leren kennen; wie ben ik, wat vind ik belangrijk, wat heb ik nodig, en vaker voor jezelf wilt kiezen. En ook als je aan het begin van je zelfliefde proces staat is de challenge een fijne en laagdrempelige manier om op weg te gaan. 

‘‘Ik zou iedereen de zelfliefde challenge gunnen. Het is een klein cadeautje aan jezelf om op een laagdrempelige manier aan zelfliefde te werken.”

– WANDA

Wat maakt deze challenge zo waardevol?

Transformatie. Je gaat daadwerkelijk verandering in gang zetten. Tijdens de challenge ga je bijvoorbeeld ontdekken welke diepgewortelde overtuigingen je hebt over jezelf en waar deze overtuigingen vandaan komen. Zonder overtuiging handel je niet en dus beginnen we daar. 

Een ander belangrijk onderdeel van de challenge is het veranderen van je gewoonten. Je dagelijkse routines, de manier waarop je tegen jezelf praat. Je gewoonten vormen je identiteit. Zij zijn de basis in je leven. Je hebt de gewoonte altijd voor de ander te kiezen, jezelf tekort te doen, weinig tijd vrij te maken voor de dingen die jou blij maken of goed doen, je (lichamelijke) grenzen over te gaan. Dat gaan we langzaam veranderen. Jij komt eerst. Dat wordt je basis. Gewoonten in de vorm van routines zijn waardevol omdat je dan doet zonder nadenken. Door je gewoonten wat meer zelfliefde te laten ademen ga je in dat proces ook langzaam anders naar jezelf kijken en je anders over jezelf voelen.

Veel van de opdrachten uit de challenge zijn ook na die maand waardevol om nog regelmatig te doen en/of in te passen in je dagelijkse leven. Je krijgt zo daadwerkelijk de tools om je zelfliefde verder te laten groeien. En heb je weer even een liefdevolle reminder nodig om terug te komen bij jezelf dan heb je de mails in je inbox staan.

Hoe laagdrempelig de challenge ook is, want dat is ‘ie, het woord dekt denk ik niet helemaal de lading. De impact gaat namelijk veel verder dan een inzicht hier en daar en een mooie ervaring.

De challenge zal, als je echt toegewijd bent, het begin zijn van een liefdevolle relatie met jezelf.

het fijne van een challenge…

 * Een challenge is niet zo uitgebreid en ‘zwaar’ als een cursus, het is een laagdrempelige en speelse manier om kennis te maken met een bepaald onderwerp, te leren en te groeien.

 * Praktisch: je ontvangt van mij elke dag of elke paar dagen een mail met een opdracht, je hoeft dus zelf niks te bedenken of te ondernemen.

 * Een challenge is fijn als je moeite hebt om jezelf te motiveren of merkt dat je last hebt van uitstelgedrag: ik moedig je aan in elke stap en de mailtjes zullen er zeker voor zorgen dat je de challenge wilt volbrengen.

Je zult door de zelfliefde challenge in gaan zien én gaan voelen dat je er echt mag zijn, dat je goed genoeg bent. 


Door de challenge kun je met meer zachtheid naar jezelf en je handelen kijken, je zult minder kritisch zijn en jezelf vaker aanmoedigen.


Je bent zelfbewuster en op de hoogte van onware negatieve gedachten over jezelf en over wie je zou moeten zijn die zorgen voor bepaald gedrag. Daardoor durf je steeds vaker nieuwe, meer liefdevolle keuzes voor jezelf te maken (grenzen stellen, kiezen voor jezelf, goed voor jezelf zorgen).


Je gaat steeds meer aandacht geven aan wat uniek is aan jezelf, wat jou bijzonder maakt, wie je wel bent en wat je goed doet. Je gaat jezelf meer waarderen en voelt je zekerder over wie je bent.

 

Al deze veranderingen leiden uiteindelijk tot een gevoel. Zelfliefde zorgt voor een goed, rustig, kalm, liefdevol en krachtig gevoel in jezelf.

Ja! Ik doe mee met de zelfliefde challenge! Ik wil graag op een leuke en speelse manier werken aan meer zelfliefde!

47,00Toevoegen aan winkelwagen

‘‘De zelfliefde challenge maakt indruk op me. In plaats van weerstand kijk ik steeds weer uit naar de volgende e-mail. Ik ben al langer bezig met te ontdekken waar bepaalde onrust, gedachten en handelingen vandaan komen. Super interessant om nu te ervaren hoe dit terug te vertalen is naar oa mijn opvoeding en jeugd. Ik ben je oefeningen in de praktijk aan het brengen en ik geef het alle tijd. Alhoewel ik met momenten toch echt al verschil begin op te merken. Heel bijzonder. Je inspireert me in ieder geval heel erg.” 

– MARGOT

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de challenge! Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!” 

– CHANTAL

‘‘De challenges waren confronterend, gaven me inzicht en lieten me zien dat ik er echt wel mag zijn. En dat alles waar ik onzeker over ben, eigenlijk gewoon bij me hoort. Ook alles wat ik vanzelfsprekend vind aan mezelf, blijken soms best bijzondere eigenschappen. Het begin is er. Ik ben je dankbaar voor deze waardevolle ervaring! Je hebt me zeker aan het denken gezet en benodigde handvatten gegeven.’’

– JAMIE

‘‘Ik vond het waardevol om een maand lang dagelijks aan zelfliefde te werken. Ik vond de oefeningen leuk en uitdagend en keek vaak uit naar de volgende mail met de nieuwe opdracht. De opdrachten stimuleren je ook om verder te gaan nadat de challenge is afgelopen. Willemijn is erg open en toegankelijk voor vragen en feedback. De zelfliefde challenge voelt als een cadeautje voor jezelf!” 

– MIRANDA

“Hi Willemijn! Ik ben klaar met de challenge. En wat was het een mooie ervaring. Ik heb heel veel mooie inzichten gekregen en ben echt stukken rijker in zelfliefde. Ik kijk nog regelmatig bepaalde mails terug en pak m’n journal erbij om te schrijven. Dankjewel!”

– IRIS

“Ik vond de challenge een fijne tijd, hoe liefdevol en zacht jij alles benaderde maar ook scherp kon zijn. Ondanks dat het een online challenge was voelde ik erg je betrokkenheid en je puurheid in alle mailtjes die je stuurde. De opdrachten waren allemaal goed te doen en het was fijn dat het op eigen tempo kon. Ik heb er veel uit mee kunnen nemen en ben erg blij dat ik de challenge gedaan heb!” 

– DEBBIE

“Ik heb me aangemeld voor de challenge omdat ik kritisch was op mezelf. Tijdens de challenge vond ik de aanmoediging van Willemijn heel waardevol, maar ook het stilstaan bij mezelf. Ik heb veel inzichten gekregen en besefte me waar ik sta in het leven en wat ik allemaal al heb bereikt. Dit zag ik niet eerder zo, hoe mooi! Ik zou de zelfliefde challenge zeker aanbevelen! Het is zo’n verrijkende ervaring voor jezelf!”

– KATRIEN

“Hey Willemijn, even een berichtje om je te laten weten dat ik na de zelfliefde challenge die ik dit jaar bij jou heb gedaan nog steeds de vruchten ervan pluk. Eigenlijk iedere dag weer.”

– MIRANDA

‘‘Je hebt een mooi programma gemaakt, chapeau. Je schrijfstijl vind ik ook echt heel fijn. Een groot gedeelte van mijn therapie en revalidatietraject is lekker overzichtelijk samengevat en ook nog eens opgefrist. Veel leuke opdrachten ook. Een paar blijvende oefeningen die ik wil inpassen en sommige dingen zal ik zeker nog eens teruglezen. Bedankt voor de challenge!’’

– LAURA

‘‘Ik zou iedereen de zelfliefde challenge gunnen. Het is een klein cadeautje aan jezelf om op een laagdrempelige manier aan zelfliefde te werken.”

– WANDA

De challenge helpt je om anders naar jezelf te gaan kijken en weer écht te voelen dat je er mag zijn. 

‘‘Voor de zelfliefde challenge was ik heel streng voor mezelf. Mijn lat lag zo hoog dat ik steeds meer last kreeg van stress en me moeilijk kon ontspannen. Ik zorgde altijd voor de ander en zelf kwam ik op de laatste plaats. Dat is nu anders. Door de challenge durf ik meer ruimte in te nemen en vaker keuzes voor mezelf te maken. Ik ben me sneller bewust van negatieve gedachten over mezelf en kan deze beter loslaten. De challenge zorgde ervoor dat ik een maand lang meer tijd voor mezelf nam en mij bewuster ben geworden van bepaalde patronen. Ik vond het fijn om alle opdrachten en mailtjes te krijgen, deze gaven zoveel inzicht! De zelfliefde challenge is een goede bewustwording en een mooi begin om de relatie met jezelf te gaan verbeteren.

 

– ANKE

“Hey Willemijn, even een berichtje om je te laten weten dat ik na de zelfliefde challenge die ik dit jaar bij jou heb gedaan nog steeds de vruchten ervan pluk. Eigenlijk iedere dag weer.”

– MIRANDA

LVJL-NynkeLaagland (24)

Ik meld me aan en ga net als de vrouwen voor mij op weg naar oa een positiever zelfbeeld en meer zachtheid en begrip voor mezelf!

 

47,00Toevoegen aan winkelwagen

*Je ontvangt na het afronden van je bestelling meteen een welkomstmail met instructies én een zelfliefde gids in je inbox. Je kunt dus meteen aan de slag als je wilt! 

FAQ


Ik heb me aangemeld en dan?
Wanneer je je bestelling hebt betaald en afgerond ontvang je meteen de welkomstmail met instructies, wat kleine to do’s én een zelfliefde gids om door te lezen. (Heb je geen mail ontvangen, check je spam!) De eerste echte challenge mail ontvang je een dag later. 
De dag waarop je start kun je zo dus helemaal zelf beslissen, wat jij fijn vindt en wat jou uitkomt. 

Hoeveel tijd heb je voor de opdrachten?
De opdrachten worden goed verspreid over de maand. Je zult een aantal challenges ontvangen die wat meer tijd kosten, waar je echt mee moet gaan zitten. Voor die opdrachten krijg je 3/5 dagen. Deze opdrachten zul je dus wel even in je agenda moeten plannen:) De grotere challenges worden afgewisseld met kleine opdrachten die je makkelijk in je dag kunt passen. In elke mail geef ik aan hoeveel tijd je hebt voor je de volgende challenge ontvangt. Lukt het je niet om het tempo bij te houden dan is dat ook geen probleem natuurlijk!

Ik wil de challenge graag op mijn eigen tempo volgen…
Ook helemaal goed! Dan zou ik je adviseren om in je mailbox een apart mapje aan te maken en daar de zelfliefde challenge mails in te verzamelen die je ontvangt. Je kunt dan bijvoorbeeld wekelijks 1 opdracht doen, en zo op je eigen tempo de challenge volbrengen. 

Wat is het verschil tussen A guide to self love en de zelfliefde challenge?
A guide to self love is een compleet zelfliefde pakket met gidsen en werkboeken om die liefdevolle relatie met jezelf te gaan creëren. De content van A guide to self love is véél uitgebreider en completer dan die van de challenge, want je kunt in een aantal mailtjes maar beperkte informatie kwijt. De challenge kun je daarom zien als een eerste stap om echt actief te gaan werken aan zelfliefde. Het andere verschil is dat de challenge actiever is. Je ontvangt van mij bijna dagelijks mails met een opdracht. Wanneer je moeite hebt om jezelf te motiveren en accountable te houden dan is dit een fijne manier om te leren en te groeien!

Ik heb een andere vraag…
Stuur een berichtje via het chat icoontje rechts op deze pagina of een mailtje naar willemijn@liefvoorjeleif.nl en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!