Algemene voorwaarden

Algemeen en definities:
De algemene voorwaarden worden gebruikt om te rechten en plichten van de consument te bepalen en de rechten, diensten en verantwoordelijkheden van de ondernemer. Plaats je een online bestelling dan stem je in met deze voorwaarden.

Bedrijfsgegevens:
Lief voor je Leif
Ginnekenweg, 4818JG Breda, Nederland.
Kamer van Koophandel registratienummer: 65649419
BTW nummer: NL001174412B67
E-mail: willemijn@liefvoorjeleif.nl

Toepasselijkheid:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder aanbod en op iedere bestelling tussen Lief voor je Leif en de consument.

Copyright:
Op alle uitgaven van Lief voor je Leif, zowel offline als online, rust copyright en beeldrecht. De teksten, illustraties en beelden van Lief voor je Leif zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer.

De overeenkomst:
De overeenkomst komt tot stand op het moment dat de bestelling betaald en bevestigd is.
De consument heeft hierbij de volgende stappen doorlopen: selectie van gewenste product, toevoeging aan winkelmand, invulling adresgegevens (zowel voor factuur als voor levering), checken van de order, selecteren van betaalmethode, voldoen van betaling. Lief voor je Leif bevestigd de ontvangst van de overeenkomst per e-mail. De ondernemer zorgt voor een veilige webomgeving en treft technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data.

De prijs:
De genoemde prijzen van de producten zijn in euro’s en inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk- en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Betaling:
De bestelling wordt geplaatst op het moment dat de betaling via iDEAL/Bancontact voldaan is.

Klachtenregeling:
Heb je een klacht dan kun je dat per mail aan Lief voor je Leif melden en zullen we in overleg tot een goede oplossing komen.

Intellectueel eigendom:
Alle productnamen, logo’s, modellen en ontwerpen op en van de aangeboden of gerelateerde producten van Lief voor je Leif zijn eigendom van de ondernemer.

Privacy verklaring
Lief voor je Leif vind je privacy heel belangrijk. Lees hier daarom de privacy verklaring van Lief voor je Leif welke van kracht is gegaan op 25 mei 2018. Hier vind je welke gegevens Lief voor je Leif van je nodig heeft, en voor welke doeleinden deze gegevens gebruikt worden.