Cursussen

Het programma!

Ál mijn tools (de cursus zit vol met waardevolle gidsen en werkboeken waar je jaren plezier van gaat hebben en waarde uit gaat halen!), support (ik ben er voor je op je reis, je mag me vragen stellen!), een mooie cursusomgeving tot je beschikking én een fysieke gids in je brievenbus. Dat is het online programma je innerlijke kind helen in een notendop. In dit unieke programma neem ik je aan de hand op je groei en helingsreis en vind je alle tools en kennis die ik de afgelopen jaren in mijn eigen proces heb opgedaan.Je innerlijke kind helen 

Onder begeleiding en met support
werken aan heling

247,-

De guides en cursussen van Lief voor je Leif zijn het resultaat van mijn eigen zelfliefde, groei en helingsproces van de afgelopen jaren. De kennis, informatie, oefeningen en tools die mij hebben geholpen geef ik nu met liefde door aan jou! In de cursussen en guides moedig ik je vooral aan in actie te komen en door middel van kleine rituelen, oefeningen en stappenplannen te gaan doen en toepassen zodat ook jij die kleine (fijne) veranderingen in jezelf en je leven zult gaan ervaren. Op een laagdrempelige en lichte manier aan jezelf werken!

Cursussen

Het beginnerspakket is voor jou als je nieuw bent in het innerlijk kind werk en op een laagdrempelige manier op weg wilt in je helingsproces. De twee gidsen uit het pakket nemen je aan de hand en geven je precies de tools en informatie die je nodig hebt om de eerste stappen te zetten in het helen van je innerlijke kind. Je gaat je inlezen, kennis opdoen, reflecteren op je kindertijd en (hierdoor) ook al een stukje verwerken en helen.


Beginnerspakket
innerlijk kind werk

Beginnerspakket

Zonder druk maar met de juiste informatie
en tools op weg in het helen van je innerlijke kind

47,-

Helen en jezelf heropvoeden pakket

Het helen en jezelf heropvoeden pakket bestaat uit twee bomvolle gidsen, de basisgids helen én de gevorderden gids, en biedt je de tools om zelfstandig (eventueel naast je therapie) met succes trauma te gaan helen, patronen te doorbreken en jezelf te gaan heropvoeden. Alle thema’s voor de eerste jaren van je helingsproces komen aan bod en je zult je met de gidsen gesterkt, gesteund en aangemoedigd voelen op je reis. 


helen pakket

Het pakket dat je ondersteunt en aanmoedigt in je proces en je de tools biedt om met succes te gaan groeien en helen

137,-

Dé investering
voor je
helingsproces!

Meest verkochT!

De zelfliefde cursus

De groeien in zelfliefde cursus wijst je de weg in het vergroten van je zelfliefde! Je gaat je in de cursus inlezen op het gebied van zelfliefde, reflecteren en terug naar de kern, patronen doorbreken, nieuwe liefdevolle gewoonten inpassen in je leven, werken aan zelfacceptatie en een positief zelfbeeld, oefenen met zachter zijn voor jezelf en dat allemaal op een speelse en lichte manier. Lekker in je vel zitten, meer rust in jezelf en je leven ervaren, je zelfverzekerd en krachtig voelen, liever zijn voor jezelf en jezelf meer gunnen, kortom: je beter voelen, daar ga je naar op weg!

Groeien in zelfliefde 

De online cursus die je helpt toewerken naar die liefdevolle relatie met jezelf

online cursus

119,-

De zelfliefde cursus

Een nieuwe leefstijl ontwikkelen

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

Je ideale leefstijl ontwikkelen

Ben je klaar om te BLOEIEN, lekker in je vel te zitten, meer uit jezelf te halen en je leven een positieve boost te geven?

nieuw!

79,-

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een pakket en een cursus/programma?


Een pakket (het beginnerspakket/helen pakket) bestaat uit een aantal digitale gidsen waar je zelfstandig mee aan de slag gaat (zonder extra coaching of begeleiding). Een cursus volg je in een cursusomgeving, is uitgebreider en is vaak inclusief extra begeleiding, support, de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Staat je vraag er niet bij of wil je graag persoonlijk advies?

Ik twijfel tussen werken aan zelfliefde en het helen van mijn innerlijke kind, wat adviseer je me?

Het zelfliefde proces en het helen van je kind zijn twee op zichzelf staande processen, maar gaan wél hand in hand. Wanneer je gaat werken aan zelfliefde kom je onderweg het innerlijk kind werk tegen en andersom. In deze blog vertel ik je uitgebreid de verschillen tussen de processen en hoe je het beste een keuze kunt maken.


Ik help je met liefde!


ben jij de volgende?

“Ik heb me al door zoveel therapieën en zelfhulpboeken geworsteld maar de triggers bleven me raken, ik kon er gewoon niet omheen. Dus ik heb het online programma je innerlijke kind helen aangeschaft en ben nu een paar maanden bezig. Het is echt een diepe, intense reis. Alleen de tijdlijn heeft me meer dan een maand gekost. Maar toen ik het afrondde voelde ik me lichter, completer. Voor mij is het onvoorstelbaar dat iemand die nog zo jong is al zoveel inzicht en reflectie heeft. Dus wat ik met dit lange verhaal eigenlijk wil zeggen is… bedankt. Voor het delen van jouw verhaal, jouw wijsheid en overtuiging en jouw liefde. Ik moet zelf het werk doen maar ik voel me gesteund. En als je begonnen bent, kun je niet meer terug. Misschien had ik er toen niet voor open gestaan, maar wat had ik dit graag eerder gedaan!” 

‘‘Ik voel me gesteund.’’

“Dankjewel voor je gids over het innerlijk kind werk! Deze kwam precies op het goede moment! Ik zat vast in mijn negatieve denkpatroon en ben gelijk gaan lezen. Ik ben er zo blij mee!! Echt een gids die me aan de hand neemt in mijn helingsproces. De uitleg vooraf is goud waard.” 

‘‘Echt een gids die me aan de hand neemt in mijn helingsproces.’’

‘‘Ik ben super blij dat ik voor deze cursus heb gekozen en zou het online programma over je innerlijke kind helen zeker aan anderen aanraden. Door de vele vragen en oefeningen heb ik veel inzichten en zelfbewustzijn gekregen: het programma heeft een hoop verhelderd!”

‘‘Ik zou het programma zeker aan anderen aanraden.’’

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd, maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.” 

‘‘Jouw guides en tips over het innerlijk kind werk zijn het meest helpend.’’

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de zelfliefde challenge! Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!’’

‘‘De zelfliefde challenge zit zo goed in elkaar.’’

“De zelfliefde challenge maakt indruk op me. In plaats van weerstand kijk ik steeds weer uit naar de volgende e-mail. Ik ben al langer bezig met te ontdekken waar bepaalde onrust, gedachten en handelingen vandaan komen. Super interessant om nu te ervaren hoe dit terug te vertalen is naar oa mijn opvoeding en jeugd. Ik ben je oefeningen in de praktijk aan het brengen en ik geef het alle tijd. Alhoewel ik met momenten toch echt al verschil begin op te merken. Heel bijzonder. Je inspireert me in ieder geval heel erg.’’

‘‘De zelfliefde challenge maakt indruk op me.’’

“Het programma geeft me veel inzicht en begrip over situaties en reacties. De kennis is zo’n verrijking voor mijn helingsproces. Puzzelstukjes vallen op hun plek. En wat fijn ook dat je zo betrokken bent. Heel fijn dat je je kennis op deze manieren aanbiedt en mensen zo de kans krijgen om aan heling te werken!’’

‘‘De kennis is een verrijking voor mijn helingsproces.’’

- ann

- sanna

- chantal

- wilcolien

- margot

- miranda

Meer ervaringen

- belinda

ERVARINGEN

Meer dan duizend mensen deden mee aan de challenges, gingen aan de slag met de guides of volgden een cursus van Lief voor je Leif.

“Heb al eerdere challenges van je gevolgd en ben daar zeer tevreden over. Ik vind de manier waarop je dingen uitlegt en uiteenzet heel fijn, het klikt bij mij. Ook jouw gidsen zijn erg waardevol als leidraad en naslagwerk.” 

‘‘Jouw gidsen zijn erg waardevol als leidraad en naslagwerk.’’

- marjolein

“Mijn eerste indruk van de cursus is een uitgebreide en goed snappende cursus. Duidelijke voorbeelden, toegankelijk (dit miste ik in mijn therapie). Ik kom snel tot inzichten en begrijp steeds meer waar ik op vast loop. Het programma geeft me rust. Ik snap beter waarom ik in bepaalde situaties heftig reageer, waar het vandaan komt en wat me triggert. Maar omdat ik nog maar net ben begonnen, heb ik zeker nog wel bepaalde oefening nodig om oude patronen te doorbreken. Daar kijk ik positief naar uit, omdat ik mezelf steeds beter begrijp. Of ik de cursus zou aanbevelen? Zeker. Ik heb de naam al bij vrienden laten vallen omdat ik zo enthousiast ben! Je bent een voorbeeld voor me Willemijn, door jouw houvast, support en voorbeeld weet ik dat ik over een bepaalde periode niet meer de oude ik ben, maar de nieuwe mag “zijn”!” 

‘‘Ik zou de cursus zeker aanbevelen!’’

- annemarie