Alle trajecten en (losse) sessies vinden online plaats omdat ik in Spanje woon. 

Alle trajecten en (losse) sessies vinden online plaats omdat ik in Spanje woon. 

Alle trajecten en (losse) sessies vinden online plaats omdat ik in Spanje woon. 

coaching die... 

Weerspiegelt wat aandacht mag krijgen in jezelf en de juiste thema’s in je aanraakt waardoor je daadwerkelijk heelt en toegroeit naar de persoon die je bent of graag wilt worden

Lucht geeft en ruimte biedt, zorgt voor een gevoel van vertrouwen en rust 

De focus (terug)brengt in je proces waardoor je met helderheid en richting die kleine stapjes kunt blijven zetten 

Je laat nadenken over jezelf waardoor je zelfbewustzijn groter wordt (ik stel alleen maar vragen!)

Ervoor zorgt dat je je gesteund, gezien en begrepen voelt in waar je doorheen gaat

Je tools en handvatten biedt om vervolgens met deze inzichten en zelfkennis aan de slag te gaan, patronen te gaan doorbreken, trauma te helen 

Ik ben klaar voor GROEI en verandering!

“Ik heb gekozen voor coaching bij het programma je innerlijke kind helen omdat ik focus miste. Ook wilde ik graag wat concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Tijdens de sessies heeft Willemijn me daarbij geholpen, ze nam de tijd voor me en heeft ervoor gezorgd dat ik kleine haalbare stapjes zette en meer focus voelde in mijn proces. De veranderingen die ik opmerk door de coaching is dat ik me veel meer bewust ben van hoe ik me voel, van mijn gedachtes. Ik voel beter aan wat ik nodig heb gedurende de dag en kan mezelf dat dan ook geven of hier actie op ondernemen. Ik durf meer te leunen op mezelf en erkenning uit mezelf te halen, ik ben milder voor mijn innerlijke kind. Hierdoor voel ik me emotioneel stabieler.”

“Hey lieve Willemijn,
ik vond ons gesprek heel indrukwekkend en voel me enorm dankbaar ervoor. Ik voel dat er voor mij veel te halen valt in het innerlijk kind werk. Het was echt een eye opener!”

zij gingen je voor

- carmen

- iris

“Willemijn is een lieve, betrokken coach. Ze verschijnt heel authentiek wat maakt dat ik me makkelijk open kan stellen voor haar en me kwetsbaar op durf te stellen. Ze luistert naar wat ik vertel. Ze vult daarbij niks in maar stelt mij precies die vragen om er zelf achter te komen waarom ik doe wat ik doe of waarom ik tegen dingen aanloopt. Daar waar je als mens vaak behoefte hebt aan antwoorden, weet Willemijn ervoor te zorgen dat je deze bij jezelf vindt. Ze geeft je handvatten om vervolgens stapjes te gaan zetten.”

- moniek

“Ik heb een eenmalige coachingsessie bij Willemijn geboekt omdat ik zoekende was in mijn proces en behoefte had aan antwoorden en richting: iets wat ze me precies heeft gegeven! Ik heb in de sessie daarnaast zoveel belangrijke inzichten opgedaan. Ze gaf me op veel situaties een heel andere kijk. Na afloop van de sessie ervaarde ik meer rust en een gevoel van vertrouwen.”

- anouk

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

ALs coach...

Luister ik, vooral ook naar de dingen die je niet zegt. Zo komen we in de gesprekken altijd tot de juiste thema’s die aandacht mogen krijgen in jezelf.

Ben ik die spiegel die je wijst op wat je zelf niet ziet of kunt ontdekken.

BEGELEID IK JE TERUG NAAR DE KERN. IN DE SESSIES ZULLEN WE ALTIJD DAT LAAGJE DIEPER OPZOEKEN, DAAR WAAR ECHTE HELING EN VERANDERING PLAATSVINDT. 

Help ik je om de inzichten en (zelf)kennis die je opdoet in een sessie te vertalen en herleiden zodat je jezelf en je gedrag beter gaat begrijpen, je meer compassie voor jezelf kunt hebben maar ook precies weet hoe en op welke manier je kunt werken aan verandering.

Ben ik die energieke, liefdevolle en aanmoedigende cheerleader die je zo nodig hebt in je ontwikkelproces. Ik zorg ervoor dat je gezien voelt, dat je je gesteund en aangemoedigd voelt op je reis, dat er aandacht is voor de mooie groei die je doormaakt en dat je na elke sessie de kracht en het vertrouwen in jezelf ervaart om je reis voort te zetten en je processen aan te gaan.

Zorg ik voor structuur, richting en houvast. Doelgericht maar op een heel natuurlijke manier bepalen we thema’s, onderwerpen om aan te werken, richten we ons op patronen (altijd in overleg!). Niet meer alle kanten opgaan en je constant overweldigd voelen omdat je nog zoveel werk te doen hebt maar stap voor stap, thema voor thema, met aan het einde van elke sessie een kleine opdracht, een thema om extra aandacht aan te geven in de weken die komen gaan, een tool waarmee je aan de slag kunt. 

Willemijn inspireerde me vooral heel erg om trouw te blijven aan mezelf. Ik zag een vrouw die bovenal echt iets wil geven aan de mensen met wie ze afspreekt. Ze neemt de tijd voor je en is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen. Omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.

‘‘In ons gesprek stelde Willemijn precies de juiste vragen. In haar oordeel loze reflectie zag ik waar ik mezelf soms nog tegenhoud om mijn leven op mijn eigen manier vorm te geven.’’

Aniek

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

DIEPTE.
LUISTEREN.
ZACHTHEID.
FOCUS. PRAKTISCH.
DOEN. 

Ik investeer in mijn toekomstige zelf en plan een eenmalige sessie!

EENMALIGE COACHING SESSIE

– Vastgelopen bent in het werken aan jezelf en niet goed weet wat te doen. Ik geef je handvatten en tools en zorg ervoor dat jij je proces met vertrouwen, energie en enthousiasme oppakt!

– Al een tijd met zelfontwikkeling bezig bent en er maar niet echt iets lijkt te veranderen in jezelf en je leven. In één sessie vertel ik je precies wat er ‘mis’ gaat en wat je dan wél moet doen om met succes aan jezelf te werken.

– Licht wilt schijnen op een bepaald thema of onderwerp dat bij je speelt en tips, handvatten en adviezen wilt krijgen hoe hiermee om te gaan/hoe dit aan te gaan.

– Wilt starten met het helen van je innerlijke kind of het werken aan zelfliefde maar niet goed weet wat je hierin nodig hebt (therapie, een cursus?) en behoefte hebt aan helderheid en richting.

De sessie vindt online plaats via Zoom of Skype en duurt 60-75 minuten. Bestel een ticket en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te plannen!


voor als je....

Thema's

Van zelfzorg een prioriteit maken in je leven zodat… je beter in je vel gaat zitten, je energieker voelt, je weer echt kunt genieten van momentjes voor jezelf 

Omgaan met negatieve self talk zodat… die kritische stem niet meer je leven beheerst, je tegenhoudt om dingen te ondernemen of jezelf te laten zien, je klein, minderwaardig en onzeker laat voelen, en je kunt werken aan een tweede liefdevolle stem die je aanmoedigt en toejuicht 

Zelfsabotage/ een gebrek aan discipline doorbreken zodat… je eindelijk op de lange termijn toe kunt werken naar doelen die belangrijk voor je zijn, op de lange termijn gewoonten kunt ‘volhouden’ die je ondersteunen en je éindelijk die cursus kunt volbrengen die je levenskwaliteit verbetert 

Grenzen ontdekken, bewaken, stellen en durven communiceren zodat… mensen weten hoe ze met je om mogen gaan, zodat je behoeften vervuld worden, je je goed voelt over jezelf, je algemeen welzijn verbetert 

Hardnekkige patronen doorbreken zodat… je patronen weer voor je gaan werken, je ondersteunen in de doelen en dromen die je hebt en je leven vergemakkelijken

Jezelf beter leren kennen zodat… je meer vanuit je mooie zelf kunt gaan leven en je leven meer ‘jou’ voelt 

Je perfectionisme patroon doorbreken zodat… je de lat wat lager kunt leggen en met een ontspannen gevoel nieuwe uitdagingen kunt aangaan

Een relatie ontwikkelen met je innerlijke kind zodat… je (op dagelijkse basis) voor dat mensje in jezelf kunt zorgen, haar kunt omarmen en troosten wanneer ze dat nodig heeft en er dus voor jezelf kunt zijn wanneer je getriggerd wordt en je pijn hebt, maar ook (sommige van) haar wonden langzaam kunt helen en overtuigingen kunt transformeren

Helen op een dieper niveau zodat… je verleden je niet langer meer in zijn greep heeft en je eindelijk uit die vicieuze cirkels kunt breken waarin je vastzit waardoor je rust voelt wat betreft je verleden, je weer echt kunt gaan leven, die persoon kunt worden die je wilt zijn, patronen en overtuigingen kunt gaan ontwikkelen die jou en je waarden weerspiegelen zodat je leven NOG meer voor je gaat werken

Ik ervaar de coachingsessies bij Willemijn als heel ondersteunend. Wat zo steunend voelt is hoe ik in de diepte wordt gezien. Willemijn helpt me te vertragen en verdiepen. Het idee dat helen in kleine stapjes gaat, je elke dag kleine stapjes kan zetten is een fundament geworden. Eigen verantwoordelijkheid nemen geeft kracht. Er is meer verbinding in mezelf gekomen. Er groeit voorzichtig een veilige bodem in mezelf, waarin voelen en doorvoelen een weg aan het vinden is. Eigen tempo, mildheid en vertrouwen zijn basisbegrippen die ik minder bedenk, maar meer begin te voelen en als natuurlijk leer ervaren. De manier waarop Willemijn aanwezig is raakt me. Er is een oprechte bereidheid om te luisteren en door te vragen. De ervaring dat ze niet bang is voor pijn en voelen geeft me veel vertrouwen. Oprecht stevig. Zachte kracht. Dit doet groeien.

“De juiste thema’s worden geraakt. De essentie van mijn pijn en zijn.”

Els

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

DIEPTE.
LUISTEREN.
ZACHTHEID.
FOCUS. PRAKTISCH.
DOEN. 

VErtel me meer
over het traject!

6 MAANDEN
COACHING
TRAJECT

(Eindelijk) met succes aan jezelf werken en mooie veranderingen in jezelf en je leven gaan ervaren!

spontane berichtjes

Ik wil dat je weet dat er een veel leukere, makkelijkere, lichtere
en wellicht ‘snellere’ weg is in je groeiproces:

SAMEN.

Omdat je het niet alleen hoeft te kunnen
maar zeker niet alleen hoeft te doen.


Laten we samenwerken!

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua