GRATIS TOOLS

begin je zelfliefde en helingsreis hier

Zelfliefde

Zelfliefde mini guide

Je innerlijke kind
helen mini guide

Is het innerlijk kind werk nieuw voor je en heb je behoefte aan informatie en tools om op weg te gaan in je proces? In deze gratis gids vertel ik je onder andere op welke manieren de wonden uit je kindertijd impact hebben op jou en je leven nu en welke stappen je na het lezen van de gids zelf kunt gaan zetten (met handige tips!).

innerlijk kind werk

Veelgemaakte fouten
in het helingsproces

In het werken met mensen die hun innerlijke kind aan het helen zijn zie ik de afgelopen jaren steeds dezelfde ‘fouten’ en valkuilen voorbij komen. In deze gids heb ik ze voor je op een rijtje gezet zodat jij (wel) met succes kunt gaan helen!

zelfontwikkeling

Welke therapie
heb ik nodig?

Wanneer je je dit afvraagt is deze gids precies wat je nodig hebt! In de guide staan alle veel voorkomende therapiesoorten op een rijtje. Je gaat lezen wat elke therapiesoort inhoudt en ook wanneer bij welke klachten deze vorm van therapie geschikt voor je is zodat je (eindelijk) de juiste hulp kunt gaan zoeken!

Ben je op een punt dat je weet dat de relatie met jezelf wel wat aandacht kan gebruiken? Je zelfliefde proces start met deze guide! Ik vertel je in de gids waarom je het moeilijk vindt om van jezelf te houden, hoe je zelfliefde ontwikkelt en ook vind je al wat waardevolle tips in de gids om je zelfliefde te gaan vergroten.

Innerlijk kind werk

Ik wil deze gids!

Yes! Vertel me meer!

Ik wil deze guide!

Stuur me de gids!

3 gedachten die je helpen groeien
en helen

Weer een stapje zetten in je proces? In deze guide deel ik 3 gedachten met je die zeker iets in je in beweging zullen zetten en die je aan kunt grijpen om te groeien en helen!

Innerlijk kind werk

Ik wil deze guide!

leefstijl

De kracht van een ideale leefstijl (dit wist je nog niet!)

Download deze guide als je klaar bent voor een dosis inspiratie en je benieuwd wat de kracht is van habits en routines en wat er precies gebeurt wanneer jij vanuit je eigen behoeften, doelen en verlangens je ideale leefstijl gaat creëren!

Inspireer me!