fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Beginnerspakket innerlijk kind werk

Het beginnerspakket innerlijk kind werk

Hét pakket dat je op weg helpt in je helingsproces! Op een laagdrempelige manier jezelf inlezen en verdiepen en de eerste stappen zetten in het helen van je innerlijke kind.

schreeuwt jouw innerlijke kind ook om aandacht en heling?

Je gaat gedurende de dag regelmatig op en neer in (hevige) emoties (je kunt zomaar in woede uitbarsten en je dan weer heel neerslachtig voelen)

Je voelt je vaak onrustig, je bent altijd in de doe modus en je vindt het moeilijk om te ontspannen, in het nu te zijn

Je voelt je regelmatig leeg, eenzaam en onbestemd

Je twijfelt vaak aan jezelf, of je wel goed genoeg bent of je het wel goed doet, of je het wel verdient om… 

Je bent onzeker over jezelf

Je hebt veel last van negatieve gedachten en bent heel zelfkritisch

Je leeft veel in je hoofd en vindt voelen lastig

Je hebt ergens het gevoel dat er iets mis met je is

Je saboteert jezelf regelmatig in je succes of je geluk

Je weet niet zo goed wie je bent, je past je vaak aan aan je omgeving

Je leven voelt regelmatig zwaar, alsof je tegen de stroom aan het inzwemmen bent

Je hebt last van hardnekkige patronen waar je maar geen grip op krijgt

Je hebt veel bevestiging en aandacht nodig van anderen om je goed te voelen

Je betrekt veel dingen die om je heen gebeuren op jezelf (dit zal wel met mij te maken hebben, ik heb vast iets verkeerd gedaan, ik ben niet goed genoeg)

Je wordt regelmatig getriggerd waardoor je in je kind pijn schiet (en je niet gezien, niet gewaardeerd, onveilig, onbelangrijk, niet goed genoeg voelt)

Je hebt last van bewijsdrang en bent perfectionistisch

Je vlucht voor pijn, emoties en moeilijke dingen in het leven

Je gebruikt bepaalde verslavingen (eten, series kijken, drinken, shoppen, social media) om je (even) goed te voelen, pijn te verlichten

Hoewel veel mensen denken dat dit gewoon ‘het leven’ is, is dit meer overleven.

Ik wil dat je weet dat het leven ook anders kan. Makkelijker, beter, lichter. Dat je je ook anders kunt voelen. En dat dit ook voor jou is weggelegd!

het beginnerspakket

* Zonder druk maar met de juiste informatie en tools op weg in je helingsproces!

* Jezelf inlezen in het innerlijk kind werk, terugkijken op je kindertijd, waardevolle inzichten en zelfkennis opdoen, een stukje verwerken en helen: de gidsen uit het pakket nemen je aan de hand! 

40,-

Het beginnerspakket is wat voor jou…

* Als je (voorzichtig) op weg wilt gaan en kleine stapjes wilt zetten in je helingsproces

* Als je op zoek bent naar (basis) informatie én tools om meer inzicht te krijgen in je wonden, patronen, pijnen en trauma’s

* Als je naast je therapiesessies zelfstandig stappen wilt zetten en aan heling wilt gaan werken

zij gingen je voor…

‘‘De gidsen nodigen uit om mee aan de slag te gaan! Ben vandaag weer verder gegaan met lezen en herken echt zoveel. Fijn dat het in begrijpelijke taal geschreven is. Nu gaan opschrijven en doorvoelen!’’

– OLIVIA

‘‘Ik wil je bedanken voor je fantastische pakket over het innerlijk kind werk. In zelfhulpboeken en artikelen krijg je vaak veel uitleg, maar daar stopt het. Je ploegt je dan door alle informatie heen en krijgt het advies om ‘van jezelf te gaan houden’, of ‘te gaan leren voelen’, ‘uit je hoofd te komen’. En dat was het. En dat is nou juist zo geweldig aan jouw werk: korte bondige uitleg. Helder. Herkenbaar. En dan aan de slag. Jij biedt die tools wel.’’

– SANDRA

ga je met het beginnerspakket aan de slag dan…

* Zul je veel leren! Je bent na het doornemen van het beginnerspakket heel veel waardevolle kennis over het innerlijk kind werk rijker. Je begrijpt wat van vroeger allemaal impact kan hebben, hoe wonden en trauma’s ontstaan en welke invloed ze hebben op je leven als volwassene. Door deze kennis zullen je ook steeds meer dingen aan jezelf (en anderen) gaan opvallen!

* Word je veel zelfbewuster en doe je belangrijke zelfkennis op! Door te reflecteren op je kindertijd zul je ontdekken welke periodes en ervaringen je gevormd hebben en voor bepaalde overtuigingen en patronen hebben gezorgd. Je krijgt inzichten in pijn, trauma’s, teleurstellingen, rollen, overtuigingen en diepgewortelde patronen. Het reflecteren zal voor belangrijke inzichten en ontdekkingen zorgen waardoor je aan verandering kunt gaan werken.

* Ga je jezelf beter begrijpen en ontwikkel je meer zelfcompassie. De inzichten die je opdoet helpen je verbanden te gaan leggen. Je begrijpt waarom je bent wie je bent, waarom je doet wat je doet, waarom je je op een bepaalde manier voelt en gedraagt. Vanuit deze (mooie) staat kun je langzaam aan groei en heling gaan werken.

* Zet je een aantal belangrijke stappen in je helingsproces! Terugkijken op je kindertijd is al een stukje verwerking en heling. Je staat stil bij bepaalde momenten en periodes, bij pijnen en teleurstellingen. Reflecteren zet processen in jezelf in werking en is daardoor echt een belangrijke stap op je helingsreis. Pas wanneer je je verleden echt in de ogen hebt gekeken kun je langzaam weer vooruit.

Een praktisch en laagdrempelig pakket met gidsen dat je op weg helpt in het helen van je innerlijke kind. Zonder druk maar met de juiste tools en informatie starten.

inhoud van het pakket

Het pakket bestaat uit 2 digitale gidsen!


Gids 1
Wat je moet weten over je innerlijke kind

In deze bomvolle gids (47 pag.) krijg je alle basisinformatie over het innerlijk kind werk. Het innerlijk kind werk is zo breed, wat moet je nou écht weten? Dat ga ik je vertellen in deze guide! Je gaat lezen over wie/wat je innerlijke kind is, hoe je als kind gewond bent geraakt en op welke manieren en wat van vroeger allemaal invloed kan hebben op jou en je leven nu. Maar ook over trauma, de impact van trauma op het lichaam, je negatieve geloof, een gebrek aan eigenwaarde, kindrollen, codependency, hechtingspatronen, de band met je ouders. Belangrijke en waardevolle informatie die je inzichten biedt en ook echt iets in werking zet in jezelf. 


Gids 2
Reflecteren op je kindertijd

De volgende stap is reflecteren op je kindertijd. Deze handige gids (20 pag.) neemt je aan de hand! Je hebt vast een klein beetje een idee wat je allemaal met je meedraagt, wat je niet geheeld hebt, wat er aandacht nodig heeft, maar misschien ook niet. De vragen, oefeningen en handvatten uit deze gids geven je helderheid over trauma’s, wonden, patronen, rollen, thema’s en overtuigingen. Na het doorwerken heb je helder wat van vroeger allemaal impact heeft op jou en je leven nu, wat je nog mag verwerken en helen, aan welke patronen je aandacht mag geven en waar je groei ligt!

Ik ben de afgelopen 6+ jaar op een intensieve groei en helingsreis geweest. Ik heb talloze boeken gelezen, podcasts geluisterd, cursussen en familieopstellingen gedaan. Op deze reis heb ik ontzettend veel geleerd en ervaren. Kennis die ik nu graag doorgeef aan jou zodat jij ook met succes aan heling kunt gaan werken!

Het beginnerspakket


Geeft je precies de informatie en tools die je nodig hebt om te starten met het innerlijk kind werk

Zorgt voor inzichten, helderheid, houvast, rust en richting 

Maakt je helingsproces een stuk gemakkelijker

honderden mensen gingen inmiddels aan de slag met de tools van lief voor je leif!

“Ik wil je bedanken voor je fantastische pakket over het innerlijk kind werk. Het is heel bijzonder wat je hebt neergezet. Ik ben met recht een ervaringsdeskundige op het gebied van therapie en (zelf)hulp en was na jaren van innerlijk werk op zoek naar tools om echt contact te maken met de gevoelens die ik zolang weggestopt had. Ik wil leren om van mezelf te houden en mijn innerlijke kind te troosten en lief te hebben. En toen liep ik tegen jouw site aan! Ik ben begonnen met inlezen en schrijven en nooit eerder heb ik zulke heldere spot-on teksten gelezen zoals jij deze hebt gebundeld. Ik wil je een groot compliment geven hiervoor. Super bedankt voor je mooie werk. Het betekent heel veel!” 

– SANDRA

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

“Wauw! Wat staat er toch ongelofelijk veel waardevolle informatie in de gidsen die ik van je heb gekregen over het innerlijk kind werk.  Blijf hier alsjeblieft mee doorgaan want ik denk dat je hier nog heel veel mensen mee gaat helpen!”

– LINDA

“Ik vind de guides die je tijdens het programma krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. Ik ben blij dat ik je website en programma heb gevonden!”

– YVON

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw gidsen en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.”

– ANN

“Heel erg bedankt voor alle waardevolle, herkenbare en leerzame informatie en oefeningen. Daardoor vallen dingen steeds meer op hun plek.”

– JENNIE

‘‘Dankjewel voor je gids over het innerlijk kind werk! Deze kwam precies op het goede moment! Ik zat vast in mijn negatieve denkpatroon en ben gelijk gaan lezen. Ik ben er zo blij mee!! Echt een gids die me aan de hand neemt in mijn helingsproces. De uitleg vooraf is goud waard.’’

– SANNA

‘‘Het programma geeft me veel inzicht en begrip over situaties en reacties. De kennis is zo’n verrijking voor mijn helingsproces. Puzzelstukjes vallen op hun plek. En wat fijn ook dat je zo betrokken bent. Heel fijn dat je je kennis op deze manieren aanbiedt en mensen zo de kans krijgen om aan heling te werken!”

– WILCOLIEN

waarom ga je aan heling werken? omdat…

Je jezelf MEER gunt!
Meer leven, lichtheid, vrijheid, plezier, rust, ontspanning, verbinding, vervulling, liefde en vreugde. Omdat je benieuwd bent hoe het leven ook kan zijn en ook kan voelen.

Je verlangt naar een goede en liefdevolle relatie met je ouders en je niet meer het gevoel wilt hebben dat er zoveel tussen jullie instaat wat een goed contact onmogelijk maakt.

Je graag zelfbewuster en met meer zelfkennis door het leven gaat zodat je jezelf beter leert begrijpen én kunt gaan werken aan verandering.

Je geen product meer wilt zijn van je verleden maar wilt ontdekken wie je dan wel bent (of ook bent), onder al die lagen, beschermingsmechanismen, maskers.

Je niet meer telkens in dezelfde destructieve patronen wilt vervallen die zorgen voor dezelfde resultaten (die je niet wilt). Jij wilt patronen ontwikkelen die aansluiten bij wie jij bent en bij wat jij wilt in het leven. Patronen die je vooruit helpen en je leven wat moeitelozer maken.

Je er klaar mee bent om telkens aan jezelf te twijfelen en jezelf af te vragen of je er wel mag zijn en of je wel goed genoeg bent. Je wilt graag zachter naar jezelf zijn, blij zijn met wie je bent en je weer krachtig en zelfverzekerd voelen. 

Je niet meer constant in het verleden wilt leven, wrok, boosheid, pijn en teleurstelling wilt voelen. Jij verlangt ernaar om met een gevoel van rust en vrede naar je verleden te kijken zodat er ruimte ontstaat om hier te zijn, in het nu, en je te focussen op de toekomst. 

Je jezelf nieuwe vaardigheden wilt bijbrengen zoals het leren omgaan met emoties zodat je er voor jezelf kunt zijn en jezelf kunt ondersteunen op lastige momenten, je veerkracht ontwikkelt en beter met tegenslagen en uitdagingen om kunt gaan. 

Je een bewuste en liefdevolle ouder voor je kind(eren) wilt zijn en je kind(eren) niet vanuit jouw overtuigingen, trauma’s, wonden en verleden wilt opvoeden. 

Je verlangt naar meer rust en balans in jezelf en je leven. Niet meer overleven, vluchten, onrust ervaren, pijn verdoven, jezelf constant druk houden, maar ruimte voelen om weer echt te leven, te genieten, te ervaren. 

Er zijn nu 3 scenario’s lief mens


» Je doet niks (Zo verandert er alleen ook niks. Sterker nog: in veel gevallen worden je issues en worstelingen alleen maar groter. Er is geen goed of juist moment om met dit proces te beginnen. Zet vandaag een eerste stap!)


» Je gaat in therapie


» Je bestelt het pakket zodat je krachtig van start gaat in je helingsproces, veel waardevolle kennis en informatie tot je beschikking hebt en steun en houvast ervaart en
gaat vervolgens samen met een therapeut aan specifieke thema’s werken

het beginnerspakket

* Zonder druk maar met de juiste informatie en tools op weg in je helingsproces!


* Jezelf inlezen in het innerlijk kind werk, terugkijken op je kindertijd, waardevolle inzichten en zelfkennis opdoen, een stukje verwerken en helen: de gidsen uit het pakket nemen je aan de hand! 

40,-

Het beginnerspakket is een digitaal pakket en ontvang je na afronding van je bestelling meteen in je mailbox!

Belangrijk + FAQ

Wanneer je hevige trauma’s hebt ervaren in je kindertijd of hevige problemen ervaart in je leven nu is het helen van je innerlijke kind niet iets om alleen te doen. Dan zou ik je aan willen raden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut. Het beginnerspakket is wel een waardevolle aanvulling op je sessies met een hulpverlener!

Kan ik dit pakket ook fysiek thuisgestuurd krijgen?
Helaas is dat niet mogelijk. Wanneer ik deze gidsen laat drukken wordt de prijs van het pakket zoveel hoger! Zelf uitprinten werkt gelukkig ook prima!

Kan ik als ik het beginnerspakket bestel later alsnog meedoen met het online programma je innerlijke kind helen?
Ja zeker! Je krijgt dan het aankoopbedrag van het beginnerspakket teruggestort (de gidsen van het pakket komen terug in de cursus).

Ik heb het pakket besteld en dan?
Je ontvangt direct een aankoopmail met daarin het pakket in je mailbox. In deze mail vind je ook tips en instructies voor het doorwerken van de gidsen!

Heb je andere vragen of wil je graag even persoonlijk contact hebben?
Stuur me een mailtje! willemijn@liefvoorjeleif.nl of een berichtje op Instagram.

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden