Ervaringen

ervaringen

‘‘In zelfhulpboeken en artikelen krijg je vaak veel uitleg, maar daar stopt het. Je ploegt je dan door alle informatie heen en krijgt het advies om ‘van jezelf te gaan houden’, of ‘te gaan leren voelen’, ‘uit je hoofd te komen’. En dat was het. En dat is nou juist zo geweldig aan jouw werk: korte bondige uitleg. Helder. Herkenbaar. En dan aan de slag. Jij biedt die tools wel.’’

– SANDRA

‘‘Ik ervaar de coachingsessies bij Willemijn als heel ondersteunend. Wat zo steunend voelt is hoe ik in de diepte wordt gezien. De juiste thema’s worden geraakt. De essentie van mijn pijn en zijn. Willemijn helpt me te vertragen en verdiepen. Het idee dat helen in kleine stapjes gaat, je elke dag kleine stapjes kan zetten is een fundament geworden. Eigen verantwoordelijkheid nemen geeft kracht. Er is meer verbinding in mezelf gekomen. Er groeit voorzichtig een veilige bodem in mezelf, waarin voelen en doorvoelen een weg aan het vinden is. Eigen tempo, mildheid en vertrouwen zijn basisbegrippen die ik minder bedenk, maar meer begin te voelen en als natuurlijk leer ervaren. De manier waarop Willemijn aanwezig is raakt me. Er is een oprechte bereidheid om te luisteren en door te vragen. De ervaring dat ze niet bang is voor pijn en voelen geeft me veel vertrouwen. Oprecht stevig. Zachte kracht. Dit doet groeien.”

– ELS

‘‘Ik ben nog bezig met het programma over je innerlijke kind maar heb de inhoud tot nu toe als erg waardevol ervaren. Door alle informatie ben ik mijzelf beter gaan begrijpen. Ook is er zoveel herkenning! De opdrachten zijn praktisch: ze helpen je reflecteren en je gaat echt aan het werk. Willemijn moedigt je aan als je het nodig hebt en je kunt altijd bij haar terecht met vragen. Dat vind ik enorm fijn.”

– LINDA

‘‘Ik vond het waardevol om een maand lang aan zelfliefde te werken. Ik vond de oefeningen leuk en uitdagend en keek vaak uit naar de volgende mail met de nieuwe opdracht. De opdrachten stimuleren je ook om verder te gaan nadat de challenge is afgelopen. Willemijn is erg open en toegankelijk voor vragen en feedback. De zelfliefde challenge voelt als een cadeautje voor jezelf!’’

– MIRANDA

‘‘Voor mij is deze zelfliefde cursus heel waardevol geweest. Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten. Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen. Ik vond de cursus echt een aanrader.’’

– MANON

“Het online programma en de innerlijk kind werk groep betekenen veel voor me. Een dankbare knuffel en complimenten voor wat je doet!”

– JORINE

“Lieve Willemijn, bedankt voor deze waardevolle maand en je open en prettige steun. Ik merk kleine veranderingen in mezelf en dat is heel prettig. Ik ga het dan ook zeker niet bij deze 30 dagen houden en schrijf morgen gewoon weer lekker bij mijn heerlijk ruikende kaarsje, in mijn mooie journal.”

– MARJOLEIN

‘‘In ons gesprek stelde Willemijn precies de juiste vragen. In haar oordeel loze reflectie zag ik waar ik mezelf soms nog tegenhoud om mijn leven op mijn eigen manier vorm te geven. Willemijn inspireerde me vooral heel erg om trouw te blijven aan mezelf. Ik zag een vrouw die bovenal echt iets wil geven aan de mensen met wie ze afspreekt. Ze neemt de tijd voor je en is intrinsiek gemotiveerd om mensen een stukje dichter bij zichzelf te brengen. Omdat zij als geen ander weet dat daar de sleutel naar een tevreden leven ligt.’’

– ANIEK

‘‘Willemijn, bedankt voor deze mooie journal challenge! De informatie, feedback en inspiratie waren zeer waardevol! Ik heb er een moment voor selfcare en zelfliefde er bij gekregen. Ik ben anders naar het journalen gaan kijken en ga er zeker mee door. Al is het maar om even rust in mijn hoofd te creëren. Nogmaals dank voor alles!”

– CORINE

“A guide to self love is een hele goede basis om aan zelfliefde te gaan werken. Ik merk dat ik al veel vaker mijn innerlijke criticus kan onderscheppen en kan vervangen voor een liefdevollere stem. Dit geeft zoveel meer kracht en energie. Ook is het fijn om te merken dat ik er steeds vaker op een goede manier voor mijzelf kan zijn. Ik word stukje bij beetje minder afhankelijk van (ook) anderen. Bedankt voor je betrokkenheid en de prachtige guides!”

– AYAN

“Voor de zelfliefde challenge was ik heel streng voor mezelf. Mijn lat lag zo hoog dat ik steeds meer last kreeg van stress en me moeilijk kon ontspannen. Ik zorgde altijd voor de ander en zelf kwam ik op de laatste plaats. Dat is nu anders. Door de challenge durf ik meer ruimte in te nemen en vaker keuzes voor mezelf te maken. Ik ben me sneller bewust van negatieve gedachten over mezelf en kan deze beter loslaten. De challenge zorgde ervoor dat ik een maand lang meer tijd voor mezelf nam en mij bewuster ben geworden van bepaalde patronen. Ik vond het fijn om alle opdrachten en mailtjes te krijgen, deze gaven zoveel inzicht! De zelfliefde challenge is een goede bewustwording en een mooi begin om de relatie met jezelf te gaan verbeteren.”

– ANKE

“Dankjewel voor je gids over het innerlijk kind werk! Deze kwam precies op het goede moment! Ik zat vast in mijn negatieve denkpatroon en ben gelijk gaan lezen. Ik ben er zo blij mee!! Echt een gids die me aan de hand neemt in mijn helingsproces. De uitleg vooraf is goud waard.” 

– SANNA

“Ik heb me al door zoveel therapieën en zelfhulpboeken geworsteld maar de triggers bleven me raken, ik kon er gewoon niet omheen. Dus ik heb het online programma je innerlijke kind helen aangeschaft en ben nu een paar maanden bezig. Het is echt een diepe, intense reis. Alleen de tijdlijn heeft me meer dan een maand gekost. Het was zo confronterend en pijnlijk. Maar toen ik het afrondde voelde ik me lichter, completer. Voor mij is het onvoorstelbaar dat iemand die nog zo jong is al zoveel inzicht en reflectie heeft. Dus wat ik met dit lange verhaal eigenlijk wil zeggen is… bedankt. Voor het delen van jouw verhaal, jouw wijsheid en overtuiging en jouw liefde. Ik moet zelf het werk doen maar ik voel me gesteund. En als je begonnen bent, kun je niet meer terug. Misschien had ik er toen niet voor open gestaan, maar wat had ik dit graag eerder gedaan!” 

– BELINDA

‘‘Je hebt een mooi programma gemaakt, chapeau. Je schrijfstijl vind ik ook echt heel fijn. Een groot gedeelte van mijn therapie en revalidatietraject is lekker overzichtelijk samengevat en ook nog eens opgefrist. Veel leuke opdrachten ook. Een paar blijvende oefeningen die ik wil inpassen en sommige dingen zal ik zeker nog eens teruglezen. Bedankt voor de zelfliefde challenge!’’

– LAURA

“Hey Willemijn, even een berichtje om je te laten weten dat ik na de zelfliefde challenge die ik dit jaar bij jou heb gedaan nog steeds de vruchten ervan pluk. Eigenlijk iedere dag weer.”

– MIRANDA

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

‘‘Ik vond de journal challenge erg waardevol! Het was fijn elke dag inspiratie te krijgen hoe te journalen. Toen ik vastliep heb ik naar Willemijn een berichtje gestuurd en werd ik ontzettend fijn geholpen. Ze voelde me haarfijn aan en gaf me woorden om over na te denken. Zeer waardevol!! De journal challenge is een aanrader voor iedereen die wat meer stimulans en inspiratie nodig heeft!”

– JANNEKE

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd, maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.” 

– ANN

‘‘Ik vind de gidsen die je tijdens het programma over je innerlijke kind krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. De motivatie mailtjes tijdens het programma zijn ook erg fijn. Gedurende het programma ben je benaderbaar en betrokken. Heel prettig dat je vragen kunt stellen en dat je de tijd neemt om deze te beantwoorden.’’

– YVON

‘‘In het journal werkboek staan hele fijne tips waar ik dagelijks gebruik van maak. Het is een uitgebreid werkboek waarmee je veel kunt variëren. Ik merk dat mijn dag er zoveel fijner uitziet als ik ’s ochtends ben gestart met journalen. Journalen is voor mij een hele mooie manier om me bewust te worden van de gedachten en gevoelens die binnen in me spelen. Het leert me patronen te herkennen en op diepere lagen steeds liever te worden voor mezelf. Dankjewel Willemijn voor alle liefde die je in je werk stopt.’’

– KIM

‘‘Ik ben super blij dat ik voor deze cursus heb gekozen en zou het online programma over je innerlijke kind helen zeker aan anderen aanraden. Door de vele vragen en oefeningen heb ik veel inzichten en zelfbewustzijn gekregen: het programma heeft een hoop verhelderd!”

– MIRANDA

“Bedankt voor alle inspiratie en motivatie de afgelopen maand! De persoonlijke gesprekjes en de posts waren heel waardevol. De basis is gelegd, je hebt me geïnspireerd om verder te bouwen!”

– ANOUK

‘‘Ik wil je heel erg bedanken voor de zelfliefde challenge! Het was een proces met ups en downs maar ik heb er ontzettend veel van geleerd. Door terug te gaan in het verleden weet ik dat ik mezelf veel dingen heb aangepraat die ik nu anders kan zien. Ook lukt het me aardig om mezelf minder ‘moeten’ op te leggen. En ik probeer al meer naar mijn lichaam te luisteren. Ga vooral door met het aanbieden van de challenge. Hij zit zo goed in elkaar en kan heel veel voor mensen met een negatief zelfbeeld betekenen!’’

– CHANTAL

“De zelfliefde challenge maakt indruk op me. In plaats van weerstand kijk ik steeds weer uit naar de volgende e-mail. Ik ben al langer bezig met te ontdekken waar bepaalde onrust, gedachten en handelingen vandaan komen. Super interessant om nu te ervaren hoe dit terug te vertalen is naar oa mijn opvoeding en jeugd. Ik ben je oefeningen in de praktijk aan het brengen en ik geef het alle tijd. Alhoewel ik met momenten toch echt al verschil begin op te merken. Heel bijzonder. Je inspireert me in ieder geval heel erg.’’

– MARGOT

“Het programma geeft me veel inzicht en begrip over situaties en reacties. De kennis is zo’n verrijking voor mijn helingsproces. Puzzelstukjes vallen op hun plek. En wat fijn ook dat je zo betrokken bent. Heel fijn dat je je kennis op deze manieren aanbiedt en mensen zo de kans krijgen om aan heling te werken!’’

– WILCOLIEN

spontane berichtjes