Mini guide innerlijk kind werk

Ontvang een gratis gids over je innerlijke kind en ga vandaag op weg in je helingsproces!

waar ga je over lezen?

*Wie/wat er precies met je innerlijke kind wordt bedoeld

*De invloed die een gewond innerlijk kind op jou en je leven heeft

*De stappen die je na het lezen van de gids zelf kunt gaan zetten in het helen van je innerlijke kind


Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de gids meteen in je mailbox!

*Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld, GEEN SPAM,
en je kunt je in elke mail uitschrijven.

“Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd, maar jouw guides en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.” 

– ANN

“Wauw, zo herkenbaar jouw mails. Bedankt voor je inspiratie!”

– NANDA

“Ik volg je al een tijdje en ben erg geraakt door je mails, blogs, door alles eigenlijk.

– SUZANNE

“Ik lees al je mails en heb er veel aan!”

– IMNA

“Lieve Willemijn, nog niet zo lang ontvang ik dagelijks je mailtjes. Wat vind ik het heel erg fijn om die te lezen! Ik herken mezelf er 100% in en je geeft ook echt stof tot nadenken. Dankjewel voor dit, en dat je op mijn pad bent gekomen.” 

– CINDY

“Het online programma en de innerlijk kind werk groep betekenen veel voor me. Een dankbare knuffel en complimenten voor wat je doet!

– JORINE

hi ik ben willemijn

Wat leuk dat je er bent!

Alweer 6+ jaar geleden bracht het leven me tot stilstand en sindsdien ben ik op een intensieve maar waardevolle innerlijke reis.

Onderweg ben ik verslingerd geraakt aan alles wat met groei en ontwikkeling te maken heeft. Ik ben mijn mooiste leven gaan creëren, mijn mindset gaan transformeren, aan zelfliefde gaan werken, mijn innerlijke kind gaan helen.

Mijn honger naar informatie en uiteindelijk het doen, het toepassen, hebben ervoor gezorgd dat ik in een aantal jaren mezelf en mijn leven compleet heb kunnen transformeren. 

Alle kennis en ervaringen die ik opgedaan heb op mijn reis deel ik nu met jou.

Omdat ik jou ook in alles zo’n licht, moeiteloos, liefdevol en vervullend leven gun.

liefs!