Privacy verklaring

6 september 2022

Contactgegevens
Lief voor je Leif
Willemijn Hartman
Ginnekenweg
4818JG Breda
willemijn@liefvoorjeleif.nl
KvK: 65649419

BTW: NL001174412B67


Lief voor je Leif vind jouw privacy enorm belangrijk. Daarom draag ik er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je geeft vertrouwelijk behandeld wordt. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik precies doe met de informatie die ik van je ontvang.


Bestellen van online producten

Wanneer je een digitaal product wilt bestellen of je aan wilt melden voor een cursus zijn je naam en e-mailadres nodig om de bestelling te kunnen voltooien. In het geval van het online programma worden ook je adresgegevens gevraagd om de gids naar je op te kunnen sturen. Deze gegevens worden goed beschermd en niet gebruikt voor andere doeleinden. 


Betalen

Lief voor je Leif maakt gebruik van de betaalpagina’s van Peggy Pay. Zij ontvangen je naam, e-mail en eventueel adresgegevens. Hier kun je hun privacybeleid bekijken. Bij Lief voor je Leif kun je betalen met iDEAL en Bancontact. Wanneer je betalen in termijnen selecteert betaal je de resterende termijnen via automatische incasso. Betalen gebeurt in de beveiligde omgeving van je eigen bank. Betaling van je bestelling verloopt via betaalprovider Mollie. Mollie ontvangt je naam, e-mail en eventueel adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatie.


Verzenden

Het grootste deel van de producten van Lief voor je Leif zijn digitaal. Doe je mee met het online programma dan ontvang je een fysieke gids thuisgestuurd. PostNL ontvangt je naam en adresgegevens. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van PostNL voor meer informatie.


Nieuwsbrief

Je wordt bij Lief voor je Leif na het doen van een bestelling nooit automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief. Wil je de inspiratiemail ontvangen dan worden je naam en e-mailadres gevraagd. Je afmelden is onder iedere mail mogelijk.


Contact

Heb je een vraag dan kun je deze stellen door een mailtje te sturen naar willemijn@liefvoorjeleif.nl. Deze mails worden maximaal 6 maanden bewaard.


Social media

Als je Lief voor je Leif volgt via de social media kanalen (Instagram) dan gebruiken de beheerders van deze diensten je gegevens (land, geslacht en leeftijd) om hun service (en advertenties) te kunnen verbeteren.


Webhosting

Alle gegevens die je via mijn website ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van mijn webhosting. Zij hebben de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden, tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Je kunt hier hun privacy policy bekijken.


Google Analytics

Lief voor je Leif gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Hier is een verwerkersovereenkomst voor gesloten. Analytics is niet toegestaan informatie die zij opdoen te delen. Ook zorgt Lief voor je Leif ervoor dat je IP-adres wordt geanonimiseerd.


Beveiliging

Om je privacy te beschermen maakt Lief voor je Leif gebruik van beveiligde verbindingen via SSL waarmee alle informatie tussen jou en de website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.


Cookies

Lief voor je Leif maakt gebruik van functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de site. Daarnaast maakt Lief voor je Leif gebruik van niet-functionele cookies die onder andere helpen te analyseren hoe mensen de website gebruiken, welke website onderdelen populair zijn en waar er verbetering nodig is. Ook helpen de cookies naar aanleiding van jouw websitebezoek de voor jou relevante advertenties van Lief voor je Leif te tonen op social media kanalen. 


Lief voor je Leif verkoopt je gegevens niet

Lief voor je Leif zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door Lief voor je Leif ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.


Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens die je verstrekt om een bestelling te plaatsen (naam, e-mail en eventueel adres) worden maximaal 7 jaar bewaard, dit in verband met administratieve controle van de Belastingdienst.


Je gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Lief voor je Leif opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email naar willemijn@liefvoorjeleif.nl Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wilt maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.


Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Lief voor je Leif en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.