Algemeen en definities
De algemene voorwaarden worden gebruikt om te rechten en plichten van de consument te bepalen en de rechten, diensten en verantwoordelijkheden van de ondernemer. Plaats je een online bestelling dan stem je in met deze voorwaarden.

Bedrijfsgegevens/postadres
Lief voor je Leif
Buitendijk, 4255GT Nieuwendijk, Nederland.
Kamer van Koophandel registratienummer: 65649419
BTW nummer: NL001174412B67
E-mail: willemijn@liefvoorjeleif.nl

Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder aanbod en op iedere bestelling tussen Lief voor je Leif en de consument.

Copyright
Op alle uitgaven van Lief voor je Leif, zowel offline als online, rust copyright en beeldrecht. De teksten, illustraties en beelden van Lief voor je Leif zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer.

De overeenkomst
De overeenkomst komt tot stand op het moment dat de bestelling betaald en bevestigd is.
De consument heeft hierbij de volgende stappen doorlopen: selectie van gewenste product, toevoeging aan winkelmand, invulling gegevens (zowel voor factuur als voor levering), checken van de order, selecteren van betaalmethode, voldoen van betaling. Lief voor je Leif bevestigd de ontvangst van de overeenkomst per e-mail. De ondernemer zorgt voor een veilige webomgeving en treft technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data.

De prijs
De genoemde prijzen van de producten zijn in euro’s en inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk- en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Betaling
De bestelling wordt geplaatst op het moment dat de betaling via iDEAL/Bancontact voldaan is.

Klachtenregeling
Heb je een klacht dan kun je dat per mail aan Lief voor je Leif melden en zullen we in overleg tot een goede oplossing komen.

Intellectueel eigendom
Alle productnamen, logo’s, modellen en ontwerpen op en van de aangeboden of gerelateerde producten van Lief voor je Leif zijn eigendom van de ondernemer.

Privacy verklaring
Lees hier de privacy verklaring van Lief voor je Leif welke van kracht is gegaan op 25 mei 2018. Hierin vind je welke gegevens Lief voor je Leif van je nodig heeft en voor welke doeleinden deze gegevens gebruikt worden.

algemene voorwaarden