Contact

Contact

Ik wil even hallo zeggen!
Ik vind het altijd leuk en fijn om contact te hebben! Ik kan helaas niet inhoudelijk ingaan op heel uitgebreide mails met (levens)verhalen, dit omdat ik dagelijks overspoeld wordt met berichten. Wel stuur ik altijd een berichtje terug! Stuur een mailtje naar willemijn@liefvoorjeleif.nl.


Heb je tips?
Ik heb ontzettend veel tips voor je! Inmiddels staan er +400 blogs online, ik stuur elke 2 weken een inspiratiemail, op Instagram ben ik actief, er zijn cursussen. Omdat Lief voor je Leif groeit ben ik niet meer in staat om mensen via mail of social media persoonlijke tips te geven. Wil je met me werken of advies wat betreft je situatie dan kun je een coachingsessie bij me boeken, of je doet mee met de innerlijk kind werk groep of de journal challenge, daar ben ik je persoonlijke coach en kun je altijd contact met me hebben!


Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuws omtrent Lief voor je Leif zoals nieuwe cursussen, de verschillende challenges en meer!
Leuk! Je kunt je dan het beste inschrijven op de inspiratiemail die ik elke twee weken verstuur. Ook kun je me volgen op Instagram, dan blijf je zeker up to date!


Ik kan wel advies gebruiken wat betreft een cursus….

Ik help je graag! Stuur hiervoor ook een mailtje naar willemijn@liefvoorjeleif.nl


Ik ben benieuwd waar de versjes van Lief voor je Leif te koop zijn!
Hieronder vind je de verkooppunten. Ieder verkooppunt heeft weer een ander assortiment, dus zoek je een specifieke tekst neem dan even contact op met de winkel.

’t Kwetternest – Vlieland
Dit dus by Co – Zierikzee
Dots conceptstore – Gorinchem
Me Zus & Me Zo – Katwijk aan Zee
AAF conceptstore – Den Bosch
Brandpunt – Breda
FVRTS – Surhuisterveen
WNKL – Den Haag
Cocoon conceptstore – Akkrum
Lichtpuntjes


Ik wil Lief voor je Leif een hart onder de riem steken!
Lees je al een tijdje mee via de blog of social media, heb ik je waardevolle tools gegeven of heb je steun, kracht of inspiratie kunnen vinden in de (gratis) content? Doe hier een donatie! Op deze manier kan ik zoveel mogelijk gratis content aan blijven bieden.