Op weg naar
(jouw) MEER. 

Home

Over

Cursussen

Coaching

Contact

Je innerlijke kind helen online programma

Hét programma dat je de weg wijst in het helen van je innerlijke kind en je de tools en informatie biedt om je verleden een plekje te geven en jezelf te gaan heropvoeden. Op weg naar... (oa) een boel zelfkennis (en daardoor zelfcompassie!), RUST, een betere relatie met jezelf en een positiever zelfbeeld, een leven dat gemakkelijker voelt en meer weerspiegelt wie jij bent.

Op weg naar (JOUW) MEer

IK meld me meteen aan voor het programma!

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden, Zet me op de wachtlijst!

Ik voelde mij al heel lang niet happy en ik dacht dat dit wel eens met mijn jeugd te maken kon hebben. Ik ben mij gaan inlezen en bij het online programma van Willemijn terecht gekomen. Ik ben nog bezig met de cursus maar deze heeft zeker al voor meer rust gezorgd. Ik begin te begrijpen waarom ik mij op een bepaalde manier voel op momenten. In het programma ga je reflecteren, bewust kijken naar bepaalde periodes en de conclusies die je daardoor getrokken hebt, hierdoor ga je anders naar dingen kijken. Dit maakt je leven lichter! Mijn zelfvertrouwen begint terug te komen. De cursus heeft mij dus al veel gebracht!

‘‘De cursus heeft voor meer rust gezorgd.’’

Akkie

Mijn eerste indruk van de cursus is een uitgebreide en goed snappende cursus. Duidelijke voorbeelden, toegankelijk (dit miste ik in mijn therapie). Ik kom snel tot inzichten en begrijp steeds meer waar ik op vast loop. Het programma geeft me rust. Ik snap beter waarom ik in bepaalde situaties heftig reageer, waar het vandaan komt en wat me triggert. Maar omdat ik nog maar net ben begonnen, heb ik zeker nog wel bepaalde oefening nodig om oude patronen te doorbreken. Daar kijk ik positief naar uit, omdat ik mezelf steeds beter begrijp. Of ik de cursus zou aanbevelen? Zeker. Ik heb de naam al bij vrienden laten vallen omdat ik zo enthousiast ben! Je bent een voorbeeld voor me Willemijn, door jouw houvast, support en voorbeeld weet ik dat ik over een bepaalde periode niet meer de oude ik ben, maar de nieuwe mag “zijn”!

‘‘Ik ben enthousiast over de cursus.’’

Annemarie

Ik heb me al door zoveel therapieën en zelfhulpboeken geworsteld maar de triggers bleven me raken, ik kon er gewoon niet omheen. Dus ik heb het online programma je innerlijke kind helen aangeschaft en ben nu een paar maanden bezig. Het is echt een diepe, intense reis. Alleen de tijdlijn heeft me meer dan een maand gekost. Maar toen ik het afrondde voelde ik me lichter, completer. Voor mij is het onvoorstelbaar dat iemand die nog zo jong is al zoveel inzicht en reflectie heeft. Dus wat ik met dit lange verhaal eigenlijk wil zeggen is... bedankt. Voor het delen van jouw verhaal, jouw wijsheid en overtuiging en jouw liefde. Ik moet zelf het werk doen maar ik voel me gesteund. En als je begonnen bent, kun je niet meer terug. Misschien had ik er toen niet voor open gestaan, maar wat had ik dit graag eerder gedaan!

‘‘Toen ik het afrondde voelde ik me lichter, completer.’’

Belinda

Ik had wat twijfels voor ik overstag ging en me besloot aan te melden voor het programma. Er zijn tegenwoordig zoveel coaches, en daarnaast is het ook een behoorlijke investering. Inmiddels ben ik heel erg blij dat ik mijn gevoel ben gevolgd en er toch voor ben gegaan! Het hele plaatje klopt voor mij! Van de inhoud van het programma tot de vorm en look&feel. Ondanks dat ik pas aan het begin van de journey sta heb ik al zoveel inzicht gekregen. Zo nu en dan confronterend, maar vooral verhelderend. Stap voor stap kom ik verder, dichterbij de persoon die ik ben en wil zijn. Ik zou de cursus zeker aanbevelen aan anderen!

‘‘Ik zou de cursus zeker aanbevelen aan anderen.’’

Michelle

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

SPONTANE BERICHTJES