Je innerlijke kind helen online programma

Het online programma je innerlijke kind helen
opent eind mei voor nieuwe deelnemers!
Meld je aan voor de wachtlijst en je ontvangt als een van de eersten een seintje wanneer het zover is!

liever meteen aan de slag?

Bestel het beginnerspakket innerlijk kind werk en gebruik de komende maanden om je rustig in te lezen en te verdiepen en voorzichtig de eerste stappen te zetten in je helingsproces.

Wanneer de deuren van het programma openen kun je (mocht je dat willen) alsnog instromen (mét korting!). 

honderden mensen deden mee met het programma!

dit zijn wat ervaringen

‘‘Ik voelde mij al heel lang niet happy en ik dacht dat dit wel eens met mijn jeugd te maken kon hebben. Ik ben mij gaan inlezen en bij het online programma van Willemijn terecht gekomen. Ik ben nog bezig met de cursus maar deze heeft zeker al voor meer rust gezorgd. Ik begin te begrijpen waarom ik mij op een bepaalde manier voel op momenten. In het programma ga je reflecteren, bewust kijken naar bepaalde periodes en de conclusies die je daardoor getrokken hebt, hierdoor ga je anders naar dingen kijken. Dit maakt je leven lichter! Mijn zelfvertrouwen begint terug te komen. De cursus heeft mij dus al veel gebracht!’’

– AKKIE

‘‘Ik was na jaren van innerlijk werk op zoek naar tools om echt contact te maken met de gevoelens die ik zolang weggestopt had. Ik wil leren om van mezelf te houden en mijn innerlijke kind te troosten en lief te hebben. En toen liep ik tegen jouw site aan! Ik ben begonnen met inlezen en schrijven en nooit eerder heb ik zulke heldere spot-on teksten gelezen zoals jij deze hebt gebundeld. In zelfhulpboeken en artikelen krijg je vaak veel uitleg, maar daar stopt het. Je ploegt je dan door alle informatie heen en krijgt het advies om ‘van jezelf te gaan houden’, of ‘te gaan leren voelen’, ‘uit je hoofd te komen’. En dat is nou juist zo geweldig aan jouw werk: korte bondige uitleg. Helder. Herkenbaar. En dan aan de slag. Jij biedt die tools wel.’’

– SANDRA

‘‘Ik ben super blij dat ik voor deze cursus heb gekozen en zou het programma zeker aan anderen aanraden. Door de vele vragen en oefeningen heb ik veel inzichten en zelfbewustzijn gekregen: het programma heeft een hoop verhelderd!”

– MIRANDA

“Ik vind de guides die je tijdens het programma krijgt erg waardevol. Veel informatie, leerzaam, op een heel prettige manier geschreven met goede voorbeelden. Ik vind er herkenning in. Gedurende het programma ben je benaderbaar en betrokken. Heel prettig dat je vragen kunt stellen en dat je de tijd neemt om deze te beantwoorden. Ik ben blij dat ik je website en programma heb gevonden!”

– YVON

“Ik wilde wel eens weten waar mijn onzekerheid, triggers en buien vandaan komen. Dus ben ik begonnen met het innerlijk kind programma. Zoals je van Willemijn kunt verwachten is het materiaal heel prettig geschreven, het staat vol met handige voorbeelden en oefeningen. Het nodigt uit tot reflectie en begeleid je echt op de weg naar jezelf. Het brengt best wat teweeg, dit proces. Gelukkig staat Willemijn tijdens dit avontuur klaar met advies en een hart onder de riem. Ik leer een hoop over mezelf, heel fijn!”

– LINDA

“Het online programma en de innerlijk kind werk groep betekenen veel voor me. Een dankbare knuffel en complimenten voor wat je doet!”

– JORINE

‘‘Ik had wat twijfels voor ik overstag ging en me besloot aan te melden voor het programma. Er zijn tegenwoordig zoveel coaches, en daarnaast is het ook een behoorlijke investering. Inmiddels ben ik heel erg blij dat ik mijn gevoel ben gevolgd en er toch voor ben gegaan! Het hele plaatje klopt voor mij! Van de inhoud van het programma tot de vorm en look&feel. Ondanks dat ik pas aan het begin van de journey sta heb ik al zoveel inzicht gekregen. Zo nu en dan confronterend, maar vooral verhelderend. Stap voor stap kom ik verder, dichterbij de persoon die ik ben en wil zijn. Ik zou de cursus zeker aanbevelen aan anderen!”

– MICHELLE