Hét pakket dat je op weg helpt in het helen van je innerlijke kind. Zonder druk maar met de juiste tools en informatie een begin maken met je helingsproces!

innerlijk kind werk

Beginnerspakket

Home

Over

Cursussen

Coaching

Contact

Het beginnerspakket bestellen

47,-

In hoeveel signalen herken jij jezelf?

Je gaat gedurende de dag op en neer in (hevige) emoties en je wordt gemakkelijk getriggerd 


Je ervaart vaak een gevoel van onrust, daardoor plan je je leven vol en ben je altijd in de doe modus. Ontspannen vind je heel lastig 


Je ervaart regelmatig een leeg, eenzaam en onbestemd gevoel in jezelf


Je hebt een negatief zelfbeeld en je vraagt je vaak af of je wel goed genoeg bent, of je het wel goed doet, of je het wel verdient om… 


Je leeft veel in je hoofd, voelen vind je lastig


Je saboteert jezelf regelmatig in je succes of je geluk


Je weet niet zo goed wie je bent, je past je vaak aan aan je omgeving, people pleasen is iets wat je vaak doet


Je leven voelt regelmatig zwaar en moeizaam, alsof je tegen de stroom aan het inzwemmen bent


Je hebt last van hardnekkige patronen waar je maar geen grip op krijgt waardoor je constant baalt van jezelf


De relatie met je ouders is moeizaam, je voelt dat er veel tussen jullie instaat om een goed contact te hebben, je ervaart boosheid, wrok, verdriet, onbegrip


Je hebt veel nodig van anderen (bevestiging, liefde, aandacht) om je goed te voelen


Je betrekt veel dingen die om je heen gebeuren op jezelf (dit zal wel met mij te maken hebben, ik ben vast niet goed genoeg)


Uit onzekerheid leg je de lat heel hoog voor jezelf en ben je enorm perfectionistisch (of het tegenovergestelde: je legt de lat zo laag dat je niet kunt falen)


Je vlucht vaak voor pijn, emoties en moeilijke dingen in het leven


Je gebruikt bepaalde verslavingen (eten, series kijken, drinken, shoppen, social media) om je (even) goed te voelen, pijn te verlichten

Hoewel veel mensen denken dat dit gewoon ‘het leven’ is, is dit meer overleven.

Ik wil dat je weet dat het ook anders kan
lief mens.

Gemakkelijker, beter, lichter, moeitelozer.

Dat je je ook anders kunt voelen.

En dat dit ook voor jou is weggelegd!

Met behulp van de gidsen uit het beginnerspakket de eerste stappen zetten in het helen van je innerlijke kind!

- Alle basisinformatie die je nodig hebt om te starten! De belangrijkste thema’s rondom het innerlijk kind werk zijn gebundeld in gids 1 van het pakket. Uitgelegd in een taal die iedereen begrijpt!

- Gids 2 uit het pakket neemt je aan de hand om als volwassene nu bewust te gaan terugkijken op wat was zodat je belangrijke inzichten en kennis op zult doen én al een stukje kunt gaan helen en verwerken.

het beginnerspakket

IK GA OP WEG IN MIJN HELINGSPROCES!

het beginnerspakket
is voor jou...

» Als je graag op een (heel) laagdrempelige manier wilt starten met het innerlijk kind werk en niet de druk wilt ervaren van een groot programma wat je wellicht niet overziet (want ik snap als geen ander dat dit een spannende stap voor je is!)

» Als je op zoek bent naar (basis) informatie én tools om meer inzicht te krijgen in je wonden, patronen, pijnen en trauma’s, allemaal fijn gebundeld in pakket

» Als je naast je therapiesessies jezelf (extra) wilt gaan inlezen en zelfstandig aan heling wilt gaan werken

Dit zijn allemaal signalen dat je innerlijke kind gewond is en heling nodig heeft lief mens.

‘‘Ik herken echt zoveel.’’

Olivia

De gidsen nodigen uit om mee aan de slag te gaan! Ben vandaag weer verder gegaan met lezen en herken echt zoveel. Fijn dat het in begrijpelijke taal geschreven is. Nu gaan opschrijven en doorvoelen!

Ann

‘‘Jouw gidsen zijn het meest helpend.’’

Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw gidsen en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.

De gidsen nodigen uit om mee aan de slag te gaan! Ben vandaag weer verder gegaan met lezen en herken echt zoveel. Fijn dat het in begrijpelijke taal geschreven is. Nu gaan opschrijven en doorvoelen!

Ann

‘‘Jouw gidsen zijn het meest helpend.’’

Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw gidsen en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.

‘‘Ik herken echt zoveel.’’

Olivia

De gidsen nodigen uit om mee aan de slag te gaan! Ben vandaag weer verder gegaan met lezen en herken echt zoveel. Fijn dat het in begrijpelijke taal geschreven is. Nu gaan opschrijven en doorvoelen!

Ann

‘‘Jouw gidsen zijn het meest helpend.’’

Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw gidsen en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.

inhoud van het pakket 

In deze bomvolle gids (47 pag.) krijg je alle basisinformatie over het innerlijk kind werk. Het innerlijk kind werk is zo breed, wat moet je nu écht weten? Dat ga je lezen in deze guide! Je gaat lezen over wie/wat je innerlijke kind is, hoe je als kind gewond bent geraakt en op welke manieren en wat van vroeger allemaal invloed kan hebben op jou en je leven nu. Belangrijke en waardevolle informatie die je inzichten biedt en ook echt iets in werking zal zetten in jezelf. Door de hele gids vind je daarnaast vragen om te beantwoorden die je helpen de informatie naar je eigen situatie om te buigen. Je zult hierdoor veel zelfkennis opdoen!

Gids 1: wat je moet weten over je innerlijke kind

De volgende stap is reflecteren op je kindertijd. Deze handige gids (20 pag.) neemt je aan de hand! Je hebt vast een klein beetje een idee wat je allemaal met je meedraagt, wat je niet geheeld hebt, wat er aandacht nodig heeft, maar misschien ook helemaal niet. De vragen, oefeningen en handvatten uit deze gids geven je helderheid over trauma’s, wonden, patronen, rollen, thema’s en overtuigingen. Na het doorwerken heb je helder wat van vroeger allemaal impact heeft op jou en je leven nu, wat je nog mag verwerken en helen, aan welke patronen je aandacht mag geven en waar je groei ligt!

Gids 2: reflecteren op je kindertijd

Het pakket bestaat uit 2 digitale gidsen!

Mijn verhaal

Jouw helingsreis
begint hier!

Ik ben de afgelopen 8 jaar op een intensieve groei en helingsreis geweest. Een reis die, zeker in het begin, absoluut niet vanzelf ging en behoorlijk zoeken was. Wat is de weg? Wat moet ik echt weten? Hoe krijg ik meer inzicht in mijn kindertijd en zo in mijn wonden? Eindeloos veel kennis heb ik opgedaan in de eerste jaren. Veel van die kennis uit bijvoorbeeld boeken was behoorlijk ingewikkeld, veel en overweldigend. Ook miste ik altijd een stukje praktijk: hoe vertaal ik dit naar mijn proces? Deze zoektocht en gevoelens wil ik jou allemaal besparen! In het beginnerspakket vind je de basisinformatie die je nodig hebt als beginner in je helingsproces en een gids vol met krachtige vragen, oefeningen en tools om een beeld te krijgen van je kindertijd en waardevolle zelfkennis op te doen. Jouw reis begint hier. 

‘’De tijdlijn heeft me meer dan een maand gekost, maar toen ik deze afrondde voelde ik me lichter, completer.’’

‘’Ik vind het een mooi, intensief en moeilijk traject. Zoals je schrijft: ik moet er doorheen en dat doet pijn. Vermoeiend en moeilijk, maar ook een hele opluchting. Er komt van alles naar buiten waarvan ik niet eens wist dat het binnen zat.
Kortom: ik ben aan het helen. Ik verheug me op wat er komen gaat en vrees ook de emoties die daarbij horen. Maar ik voel nu al dat het met ieder inzicht een heel klein beetje lichter wordt.’’

‘’Ik bewonder je om het toegankelijk maken van deze serieuze en ingewikkelde materie. Je verwoord precies zoals het is in Jip en Janneke taal. Ik heb diverse therapieën gehad maar vond de woorden die ze daar steeds gebruikten zo ingewikkeld dat ik meer met de moeilijke woorden bezig was dan met mijn therapie. Fijn dat jij alles zo goed kan verwoorden en me uiteindelijk zover hebt gekregen om toch het innerlijk kind werk op te pakken.’’

‘’Tijdens het reflecteren ga je bewust kijken naar bepaalde periodes en de conclusies die je daardoor getrokken hebt, hierdoor ga je anders naar dingen kijken. Dit maakt je leven lichter!’’

‘’Het doorlezen van gids 1 heeft zoveel voor me verhelderd. Opeens begrijp ik waar veel dingen vandaan komen. In het dagelijks leven gaat me hierdoor ook steeds meer opvallen, aan mezelf, patronen binnen de familie. Zo waardevol.’’

‘’Ik heb naast het beginnerspakket een aantal boeken gelezen maar daarin ervaar ik toch dat deze veel informatie bevatten en dat je vervolgens niet goed weet wat te doen. In het beginnerspakket ga je ook meteen aan de slag in de praktijk. Vragen beantwoorden en oefeningen doen die je vervolgens weer verder helpen.’’

‘’Ik heb al wat jaren therapie achter de rug en heb dus inmiddels een goed beeld van mijn kindertijd en trauma's. Ik vroeg me daarom ook af of het reflecteren een toegevoegde waarde zou zijn. Ik ben blij dat ik toch met de gids aan de slag ben gegaan want ik heb nieuwe inzichten opgedaan en het reflecteren was voor mij echt al een stuk heling: er kwamen allerlei emoties naar boven.’’

reacties van mensen die
aan de slag gingen met 
het beginnerspakket

“Ik ben zo enorm blij dat ik gestart ben. Als het eenmaal rolt wil je niet meer stoppen met groeien.”

waarom ga je aan heling werken?

Je jezelf MEER gunt!
Meer leven, lichtheid, vrijheid, plezier, rust, ontspanning, verbinding, vervulling, liefde en vreugde. Omdat je benieuwd bent hoe het leven ook kan zijn en ook kan voelen.

Je verlangt naar een goede en liefdevolle relatie met je ouders en je niet meer het gevoel wilt hebben dat er zoveel tussen jullie instaat wat een goed contact onmogelijk maakt.

Je graag zelfbewuster en met meer zelfkennis door het leven gaat zodat je jezelf beter leert begrijpen én kunt gaan werken aan verandering.

Je geen product meer wilt zijn van je verleden maar wilt ontdekken wie je dan wel bent (of ook bent), onder al die lagen, beschermingsmechanismen, maskers.

Je niet meer telkens in dezelfde destructieve patronen wilt vervallen die zorgen voor dezelfde resultaten (die je niet wilt). Jij wilt patronen ontwikkelen die aansluiten bij wie jij bent en bij wat jij wilt in het leven. Patronen die je vooruit helpen en je leven wat moeitelozer maken.

Je er klaar mee bent om telkens aan jezelf te twijfelen en jezelf af te vragen of je er wel mag zijn en of je wel goed genoeg bent. Je wilt graag zachter naar jezelf zijn, blij zijn met wie je bent en je weer krachtig en zelfverzekerd voelen. 

Je niet meer constant in het verleden wilt leven, wrok, boosheid, pijn en teleurstelling wilt voelen. Jij verlangt ernaar om met een gevoel van rust en vrede naar je verleden te kijken zodat er ruimte ontstaat om hier te zijn, in het nu, en je te focussen op de toekomst. 

Je jezelf nieuwe vaardigheden wilt bijbrengen zoals het leren omgaan met emoties zodat je er voor jezelf kunt zijn en jezelf kunt ondersteunen op lastige momenten, je veerkracht ontwikkelt en beter met tegenslagen en uitdagingen om kunt gaan. 

Je een bewuste en liefdevolle ouder voor je kind(eren) wilt zijn en je kind(eren) niet vanuit jouw overtuigingen, trauma’s, wonden en verleden wilt opvoeden. 

Je verlangt naar meer rust en balans in jezelf en je leven. Niet meer overleven, vluchten, onrust ervaren, pijn verdoven, jezelf constant druk houden, maar ruimte voelen om weer echt te leven, te genieten, te ervaren. 

OMDAT

Het beginnerspakket
innerlijk kind werk

Help me op weg!

47,-

– laagdrempelig! OP JE EIGEN TIJD EN TEMPO MET DE GIDSEN AAN DE SLAG

– Precies De basisinformatie die je nodig hebt als beginner in je helingsproces

– een gids vol met krachtige vragen, oefeningen en tools om inzicht te krijgen in waar jou innerlijke kind heling nodig heeft

– EEN STUKJE VERWERKING EN HELING

*Het beginnerspakket is een digitaal pakket dat je na het afronden van je bestelling meteen in je mailbox ontvangt!

Beginnerspakket 
innerlijk kind werk

Help me op weg!

47,-

*Het beginnerspakket is een digitaal pakket dat je na het afronden van je bestelling meteen in je mailbox ontvangt!

*Het beginnerspakket is een digitaal pakket dat je na het afronden van je bestelling meteen in je mailbox ontvangt!

–– LAAGDREMPELIG! OP JE EIGEN TIJD EN TEMPO MET DE GIDSEN AAN DE SLAG

– PRECIES DE BASISINFORMATIE DIE JE NODIG HEBT ALS BEGINNER IN JE HELINGSPROCES

– EEN GIDS VOL MET KRACHTIGE VRAGEN, OEFENINGEN EN TOOLS OM INZICHT TE KRIJGEN IN WAAR JOU INNERLIJKE KIND HELING NODIG HEEFT

– EEN STUKJE VERWERKING EN HELING

positieve en dankbare mailtjes van mensen die belangrijke inzichten hebben opgedaan en houvast ervaren op hun reis

+300

mensen startten hun helingsproces met het beginnerspakket!

een inbox vol

spontane berichtjes

positieve en dankbare mailtjes van mensen die belangrijke inzichten hebben opgedaan en houvast ervaren op hun reis

+300

mensen startten hun helingsproces met het beginnerspakket!

een inbox vol

Kan ik het pakket ook fysiek thuisgestuurd krijgen?

Helaas is dat niet mogelijk. Wanneer ik de gidsen laat drukken wordt de prijs zoveel hoger! Zelf uitprinten werkt gelukkig ook prima!


Veelgestelde vragen

Kan ik als ik het beginnerspakket bestel later alsnog meedoen met het online programma je innerlijke kind helen?


Ja zeker! Je krijgt dan het aankoopbedrag van het beginnerspakket teruggestort (de gidsen van het pakket komen terug in de cursus).


Ik heb het pakket besteld en dan?


Je ontvangt direct een aankoopmail met daarin het pakket in je mailbox. In deze mail vind je ook tips en instructies voor het doorwerken van het pakket.


Heb je andere vragen of wil je graag advies?

Wanneer je hevige trauma’s hebt ervaren in je kindertijd of hevige problemen ervaart in je leven nu is het helen van je innerlijke kind niet iets om alleen te doen. Dan zou ik je aan willen raden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut. Dit pakket is wél een waardevolle aanvulling op je sessies met een hulpverlener.

belangrijk

Neem contact met me op of stuur een berichtje op Instagram!