Een praktisch en laagdrempelig pakket met gidsen dat je op weg helpt in het helen van je innerlijke kind. Zonder druk maar met de juiste tools en informatie een begin maken met je helingsproces.

innerlijk kind werk

Beginnerspakket

Home

Over

Cursussen

Coaching

Contact

Het beginnerspakket bestellen

Je gaat gedurende de dag op en neer in (hevige) emoties


Je ervaart vaak een gevoel van onrust en bent daardoor altijd in de doe modus. Ontspannen vind je heel lastig 


Je ervaart regelmatig een leeg, eenzaam en onbestemd gevoel 


Je hebt een laag zelfbeeld, je vraagt je vaak af of je wel goed genoeg bent of je het wel goed doet, of je het wel verdient om… 


Je leeft veel in je hoofd 


Je saboteert jezelf regelmatig in je succes of je geluk


Je weet niet zo goed wie je bent, je past je vaak aan aan je omgeving, people pleasen is iets wat je vaak doet


Je leven voelt regelmatig zwaar en moeizaam, alsof je tegen de stroom aan het inzwemmen bent


Je hebt last van hardnekkige patronen waar je maar geen grip op krijgt waardoor je constant baalt van jezelf


Je hebt veel nodig van anderen (bevestiging, liefde, aandacht) om je goed te voelen


Je betrekt veel dingen die om je heen gebeuren op jezelf (dit zal wel met mij te maken hebben, ik ben vast niet goed genoeg)


Je wordt regelmatig getriggerd waardoor je in je kind pijn schiet (en je niet gezien, niet gewaardeerd, onveilig, onbelangrijk, niet goed genoeg voelt)


Uit onzekerheid leg je de lat heel hoog voor jezelf en ben je enorm perfectionistisch


Je vlucht vaak voor pijn, emoties en moeilijke dingen in het leven


Je gebruikt bepaalde verslavingen (eten, series kijken, drinken, shoppen, social media) om je (even) goed te voelen, pijn te verlichten

In hoeveel signalen herken jij jezelf?

Hoewel veel mensen denken dat dit gewoon ‘het leven’ is, is dit meer overleven.

Ik wil dat je weet dat het leven ook anders kan
lief mens.

Gemakkelijker, beter, lichter.

Dat je je ook anders kunt voelen.

En dat dit ook voor jou is weggelegd!

Je gaat met behulp van de gidsen uit het beginnerspakket de eerste stappen zetten in het helen van je innerlijke kind.

Op weg naar dat gemakkelijkere, lichtere en betere leven. Op weg naar je beter voelen!

– Op je eigen tijd en tempo kleine stapjes zetten in het innerlijk kind werk

– Alle basisinformatie die je nodig hebt om te starten

– Een praktische gids met oefeningen en vragen om te reflecteren op je kindertijd en op die manier inzicht te krijgen in patronen, trauma’s, overtuigingen en meer

het beginnerspakket

IK GA OP WEG IN MIJN HELINGSPROCES!

het beginnerspakket
is voor jou...

» Als je graag op een (heel) laagdrempelige manier wilt starten met het innerlijk kind werk en niet de druk wilt ervaren van een groot programma wat je wellicht niet overziet (want ik snap als geen ander dat dit een spannende stap voor je is!)

» Als je op zoek bent naar (basis) informatie én tools om meer inzicht te krijgen in je wonden, patronen, pijnen en trauma’s, allemaal fijn gebundeld in een gids

» Als je naast je therapiesessies zelfstandig stappen wilt zetten en aan heling wilt gaan werken

Dit zijn allemaal signalen dat je innerlijke kind gewond is en heling nodig heeft lief mens.

“Ik heb zoveel aan het innerlijk kind werk gehad. De mensen die er aan gaan beginnen gaan er zoveel aan hebben, het zal ze zoveel brengen.”

- akkie

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

inhoud van het pakket 

In deze bomvolle gids (47 pag.) krijg je alle basisinformatie over het innerlijk kind werk. Het innerlijk kind werk is zo breed, wat moet je nou écht weten? Dat ga ik je vertellen in deze guide! Je gaat lezen over wie/wat je innerlijke kind is, hoe je als kind gewond bent geraakt en op welke manieren en wat van vroeger allemaal invloed kan hebben op jou en je leven nu. Trauma, de impact van trauma op het lichaam, je negatieve geloof, een gebrek aan eigenwaarde, kindrollen, codependency, hechtingspatronen, de band met je ouders: het komt allemaal voorbij. Belangrijke en waardevolle informatie die je inzichten biedt en ook echt iets in werking zet in jezelf! Daarnaast vind je door de hele gids vragen om te beantwoorden die je helpen de informatie naar je eigen situatie om te buigen. Je zult veel zelfkennis opdoen!

Gids 1: wat je moet weten over je innerlijke kind

De volgende stap is reflecteren op je kindertijd. Deze handige gids (20 pag.) neemt je aan de hand! Je hebt vast een klein beetje een idee wat je allemaal met je meedraagt, wat je niet geheeld hebt, wat er aandacht nodig heeft, maar misschien ook niet. De vragen, oefeningen en handvatten uit deze gids geven je helderheid over trauma’s, wonden, patronen, rollen, thema’s en overtuigingen. Na het doorwerken heb je helder wat van vroeger allemaal impact heeft op jou en je leven nu, wat je nog mag verwerken en helen, aan welke patronen je aandacht mag geven en waar je groei ligt!

Gids 2: reflecteren op je kindertijd

Het pakket bestaat uit 2 digitale gidsen!

Mijn verhaal

Jouw helingsreis
begint hier!

Ik ben de afgelopen 7 jaar op een intensieve groei en helingsreis geweest. Een reis die, zeker in het begin, absoluut niet vanzelf ging en behoorlijk zoeken was. Dat is dan ook precies waarom ik dit pakket voor jou gecreëerd heb. Een pakket dat je rust geeft en praktische tools, handvatten en richting biedt. Jouw helingsreis begint hier!

‘’De tijdlijn heeft me meer dan een maand gekost. Maar toen ik het afrondde voelde ik me lichter, completer.’’

‘’Ik vind het een mooi, intensief en moeilijk traject. Zoals je schrijft: ik moet er doorheen en dat doet pijn. Vermoeiend en moeilijk, maar ook een hele opluchting. Er komt van alles naar buiten waarvan ik niet eens wist dat het binnen zat. Kortom: ik ben aan het helen. Ik verheug me op wat er komen gaat en vrees ook de emoties die daarbij horen. Maar ik voel nu al dat het met ieder inzicht een heel klein beetje lichter wordt.’’

‘’Ik bewonder je om het toegankelijk maken van deze serieuze en ingewikkelde materie. Je verwoord precies zoals het is in Jip en Janneke taal. Ik heb diverse therapieën gehad maar vond de woorden die ze daar steeds gebruikten zo ingewikkeld dat ik meer met de moeilijke woorden bezig was dan met mijn therapie. Fijn dat jij alles zo goed kan verwoorden en me uiteindelijk zover hebt gekregen om toch het innerlijk kind werk op te pakken.’’

‘’Ondanks dat ik pas aan het begin van de journey sta heb ik al zoveel inzicht gekregen. Zo nu en dan confronterend, maar vooral verhelderend. Stap voor stap kom ik verder, dichterbij de persoon die ik ben en wil zijn.’’

‘’Tijdens het reflecteren ga je bewust kijken naar bepaalde periodes en de conclusies die je daardoor getrokken hebt, hierdoor ga je anders naar dingen kijken. Dit maakt je leven lichter!’’

‘’Het doorlezen van gids 1 heeft zoveel voor me verhelderd. Opeens begrijp ik waar veel dingen vandaan komen. In het dagelijks leven gaat me hierdoor ook steeds meer opvallen, aan mezelf, patronen binnen de familie. Zo waardevol.’’

‘’Ik heb naast het beginnerspakket een aantal boeken gelezen maar daarin ervaar ik toch dat deze veel informatie bevatten en dat je vervolgens niet goed weet wat te doen. In het beginnerspakket ga je ook meteen aan de slag in de praktijk. Vragen beantwoorden en oefeningen doen die je vervolgens weer verder helpen.’’

reacties van mensen die
aan de slag gingen met 
het beginnerspakket

“Ik ben zo enorm blij dat ik gestart ben. Als het eenmaal rolt wil je niet meer stoppen met groeien.”

waarom ga je aan heling werken?

Je jezelf MEER gunt!
Meer leven, lichtheid, vrijheid, plezier, rust, ontspanning, verbinding, vervulling, liefde en vreugde. Omdat je benieuwd bent hoe het leven ook kan zijn en ook kan voelen.

Je verlangt naar een goede en liefdevolle relatie met je ouders en je niet meer het gevoel wilt hebben dat er zoveel tussen jullie instaat wat een goed contact onmogelijk maakt.

Je graag zelfbewuster en met meer zelfkennis door het leven gaat zodat je jezelf beter leert begrijpen én kunt gaan werken aan verandering.

Je geen product meer wilt zijn van je verleden maar wilt ontdekken wie je dan wel bent (of ook bent), onder al die lagen, beschermingsmechanismen, maskers.

Je niet meer telkens in dezelfde destructieve patronen wilt vervallen die zorgen voor dezelfde resultaten (die je niet wilt). Jij wilt patronen ontwikkelen die aansluiten bij wie jij bent en bij wat jij wilt in het leven. Patronen die je vooruit helpen en je leven wat moeitelozer maken.

Je er klaar mee bent om telkens aan jezelf te twijfelen en jezelf af te vragen of je er wel mag zijn en of je wel goed genoeg bent. Je wilt graag zachter naar jezelf zijn, blij zijn met wie je bent en je weer krachtig en zelfverzekerd voelen. 

Je niet meer constant in het verleden wilt leven, wrok, boosheid, pijn en teleurstelling wilt voelen. Jij verlangt ernaar om met een gevoel van rust en vrede naar je verleden te kijken zodat er ruimte ontstaat om hier te zijn, in het nu, en je te focussen op de toekomst. 

Je jezelf nieuwe vaardigheden wilt bijbrengen zoals het leren omgaan met emoties zodat je er voor jezelf kunt zijn en jezelf kunt ondersteunen op lastige momenten, je veerkracht ontwikkelt en beter met tegenslagen en uitdagingen om kunt gaan. 

Je een bewuste en liefdevolle ouder voor je kind(eren) wilt zijn en je kind(eren) niet vanuit jouw overtuigingen, trauma’s, wonden en verleden wilt opvoeden. 

Je verlangt naar meer rust en balans in jezelf en je leven. Niet meer overleven, vluchten, onrust ervaren, pijn verdoven, jezelf constant druk houden, maar ruimte voelen om weer echt te leven, te genieten, te ervaren. 

OMDAT

Een pakket dat antwoorden geeft, 

helderheid, houvast,
rust en overzicht biedt,

zorgt voor waardevolle inzichten
over jezelf en je kindertijd,

praktijkgericht is.

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

Het beginnerspakket
innerlijk kind werk

IK WIL GROEIEN EN HELEN!

47,-

– Op je eigen tijd en tempo kleine stapjes zetten in het innerlijk kind werk

– Alle basisinformatie die je nodig hebt om te starten met het helen van je innerlijke kind

– Een praktische gids met oefeningen en vragen om te reflecteren op je kindertijd en op die manier inzicht te krijgen in patronen, trauma’s, overtuigingen en meer

*Het beginnerspakket is een digitaal pakket dat je na het afronden van je bestelling meteen in je mailbox ontvangt!

– OP JE EIGEN TIJD EN TEMPO KLEINE STAPJES ZETTEN IN HET INNERLIJK KIND WERK

– ALLE BASISINFORMATIE DIE JE NODIG HEBT OM TE STARTEN MET HET HELEN VAN JE INNERLIJKE KIND

– EEN PRAKTISCHE GIDS MET OEFENINGEN EN VRAGEN OM TE REFLECTEREN OP JE KINDERTIJD EN OP DIE MANIER INZICHT TE KRIJGEN IN PATRONEN, TRAUMA’S, OVERTUIGINGEN EN MEER

Beginnerspakket 
innerlijk kind werk

IK wil groeien en helen!

40,-

*Het beginnerspakket is een digitaal pakket dat je na het afronden van je bestelling meteen in je mailbox ontvangt!

*Het beginnerspakket is een digitaal pakket dat je na het afronden van je bestelling meteen in je mailbox ontvangt!

positieve en dankbare mailtjes van mensen die belangrijke inzichten hebben opgedaan en houvast ervaren op hun reis

+300

mensen startten hun helingsproces met het beginnerspakket!

een inbox vol

‘‘Ik herken echt zoveel.’’

Olivia

De gidsen nodigen uit om mee aan de slag te gaan! Ben vandaag weer verder gegaan met lezen en herken echt zoveel. Fijn dat het in begrijpelijke taal geschreven is. Nu gaan opschrijven en doorvoelen!

Ann

‘‘Jouw gidsen zijn het meest helpend.’’

Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw gidsen en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.

De gidsen nodigen uit om mee aan de slag te gaan! Ben vandaag weer verder gegaan met lezen en herken echt zoveel. Fijn dat het in begrijpelijke taal geschreven is. Nu gaan opschrijven en doorvoelen!

Ann

‘‘Jouw gidsen zijn het meest helpend.’’

Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw gidsen en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.

‘‘Ik herken echt zoveel.’’

Olivia

De gidsen nodigen uit om mee aan de slag te gaan! Ben vandaag weer verder gegaan met lezen en herken echt zoveel. Fijn dat het in begrijpelijke taal geschreven is. Nu gaan opschrijven en doorvoelen!

Ann

‘‘Jouw gidsen zijn het meest helpend.’’

Ik heb al veel boeken gelezen, meditaties gedaan, cursussen gevolgd. Maar jouw gidsen en tips en blogs over het innerlijk kind werk zijn het meest treffend en helpend. Ik wil je daarvoor ongelooflijk bedanken. Echt.

Kan ik het pakket ook fysiek thuisgestuurd krijgen?

Helaas is dat niet mogelijk. Wanneer ik de gidsen laat drukken wordt de prijs zoveel hoger! Zelf uitprinten werkt gelukkig ook prima!


Veelgestelde vragen

Kan ik als ik het beginnerspakket bestel later alsnog meedoen met het online programma je innerlijke kind helen?


Ja zeker! Je krijgt dan het aankoopbedrag van het beginnerspakket teruggestort (de gidsen van het pakket komen terug in de cursus).


Ik heb het pakket besteld en dan?


Je ontvangt direct een aankoopmail met daarin het pakket in je mailbox. In deze mail vind je ook tips en instructies voor het doorwerken van het pakket.


Heb je andere vragen of wil je graag advies?

Wanneer je hevige trauma’s hebt ervaren in je kindertijd of hevige problemen ervaart in je leven nu is het helen van je innerlijke kind niet iets om alleen te doen. Dan zou ik je aan willen raden om hulp en begeleiding te zoeken bij een (psycho)therapeut. Dit pakket is wél een waardevolle aanvulling op je sessies met een hulpverlener.

belangrijk

Neem contact met me op of stuur een berichtje op Instagram!