De online cursus die je helpt toewerken naar die liefdevolle relatie met jezelf zodat je weer lekker in je vel gaat zitten, meer rust in jezelf en je leven gaat ervaren, je zelfverzekerder gaat voelen en in je kracht gaat staan, liever en zachter voor jezelf kunt zijn. Kortom: je beter gaat voelen!

Groeien in zelfliefde

IK wil meteen aan de slag!

119,-

GROEIEN IN ZELFLIEFDE

De online cursus die je helpt toewerken naar die liefdevolle relatie met jezelf zodat je weer lekker in je vel gaat zitten, meer rust in jezelf en je leven gaat ervaren, je zelfverzekerder gaat voelen en in je kracht gaat staan, liever en zachter voor jezelf durft te zijn. Kortom: je beter gaat voelen!

De zelfliefde cursus bestellen!

Ik wil meteen aan de slag!

119,-

Je hebt andere mensen of prestaties nodig om je goed te voelen over jezelf
 

Je bent streng voor jezelf en je gunt jezelf weinig
(fijne, leuke en goede dingen)
 

Je bent heel kritisch en perfectionistisch en legt de lat heel hoog voor jezelf
 

Je moet heel veel van jezelf
 

Je hebt vaak negatieve en pijnlijke gedachten over jezelf
 

Je past je (onbewust) vaak aan aan de omgeving
waarin je bent
 

Je vindt het moeilijk om goed voor jezelf te zorgen en zet jezelf vaak op de laatste plaats 
 

Je weet niet goed wie je bent, wat je fijn vindt of belangrijk,
wat je wilt van het leven
 

Je trekt mensen (liefdes) aan die je niet goed behandelen
 

Je vraagt je constant af wat anderen van je vinden
en hoe je overkomt op mensen
 

Je wordt ongemakkelijk als mensen je complimenten geven
 

Je bent onzeker, over je uiterlijk, over jezelf als mens,
over of je dingen wel goed (genoeg) doet
 

Je maakt keuzes om een ander een plezier te doen
of ergens bij te horen
 

Wanneer je in de spiegel kijkt vallen je meteen dingen op aan jezelf
die je liever anders zou zien
 

Je vindt jezelf (en je behoeften) diep van binnen niet zo belangrijk 
 

Alleen zijn voelt ongemakkelijk voor je en ga je zoveel mogelijk uit de weg
 

Je hebt het idee dat je jezelf moet bewijzen 


Je hebt vaak het gevoel dat je tekortschiet 


Je stopt je dagen vol om maar niet te hoeven nadenken of alleen te hoeven zijn

is dit herkenbaar voor je?

is dit herkenbaar voor je?

Hierdoor twijfel je constant over jezelf, of je wel goed genoeg bent, of je hier wel hoort, gun je jezelf niks, heb je de hele dag door kritische gedachten, moet je heel veel van jezelf, voel je je onzeker en ben je veelal bezig met wat de wereld van je denkt. 

Deze manier van leven is UITPUTTEND en kost zoveel negatieve energie.

Het is zo PIJNLIJK om jezelf zo vaak klein, onzeker en minderwaardig te voelen.

Ik wil je met de zelfliefde cursus graag laten zien dat het anders kan en hoe het anders kan.


Dit zijn allemaal signalen dat je een gebrek aan zelfliefde hebt lief mens.

Want ook jij kunt die goede en fijne relatie met jezelf hebben.


Ook jij kunt je zelfverzekerd voelen, goed in je vel zitten en blij zijn met wie je bent.


Ook jij kunt dat mooie leven leven dat helemaal weerspiegelt wie JIJ bent en wat jij belangrijk vindt.

Hierdoor twijfel je constant over jezelf, of je wel goed genoeg bent, of je hier wel hoort, gun je jezelf niks, heb je de hele dag door kritische gedachten, moet je heel veel van jezelf, voel je je onzeker en ben je veelal bezig met wat de wereld van je denkt. 

Deze manier van leven is UITPUTTEND en kost zoveel negatieve energie.

Het is zo PIJNLIJK om jezelf zo vaak klein, onzeker en minderwaardig te voelen.

Ik wil je met de zelfliefde cursus graag laten zien dat het anders kan en hoe het anders kan.

Dit zijn allemaal signalen dat je een gebrek aan zelfliefde hebt lief mens.

Want ook jij kunt die goede en fijne relatie met jezelf hebben.


Ook jij kunt je zelfverzekerd voelen, goed in je vel zitten en blij zijn met wie je bent.


Ook jij kunt dat mooie leven leven dat helemaal weerspiegelt wie JIJ bent en wat jij belangrijk vindt.

Al die signalen die ik hierboven beschreef, dat was ik jaren geleden. Zo stond ik in het leven. Ik was enorm kritisch op mezelf, legde de lat heel hoog (en soms te laag, uit angst om te falen), ik had de hele dag door negatieve gedachten over mezelf en vond het doodeng om alleen te zijn. Ik gunde mezelf weinig, vond mezelf niet belangrijk en zorgde niet goed voor mezelf. Omdat ik me in de kern niet goed genoeg voelde haalde ik bevestiging en acceptatie uit andere mensen, liefdesrelaties: ik was daardoor enorm afhankelijk. Als ik geen bevestiging kreeg voelde ik me leeg, waardeloos, tekort schieten.

hi ik ben willemijn!

Na een aantal jaren in een spiraal te hebben gezeten van ongezonde relaties, mezelf over de kop werken, vluchten voor mijn gedachten en mijn eigen gezelschap raakte ik opgebrand. Die periode werd (onder andere) mijn wake-up call.

In de jaren die volgden ben ik op een zelfliefde reis gegaan. Een heel natuurlijk proces volgde waarin eigenlijk alles op mijn pad kwam wat ik nodig had om mezelf weer te gaan zien voor wie ik echt ben en die goede en krachtige relatie met mezelf te ontwikkelen.

Ik ben nu op een punt waarop ik mezelf weer een leuk mens vind en het goede in mezelf kan zien. Ik heb niemand meer nodig om te voelen dat ik hier hoor en dat ik er mag zijn. Ik zorg met ontzettend veel liefde goed voor mezelf omdat ik dat verdien. Ik durf weer voor mezelf te kiezen en mijn eigen pad te wandelen. Ik vind mijn behoeften weer belangrijk, sta zelfverzekerd in het leven, ben zacht voor mezelf en mijn eigen grootste cheerleader! Dit voelt ZO GOED!

Mijn gebrek aan zelfliefde had invloed op mijn hele leven: werk, passie, (liefdes)relaties, zelfvertrouwen om de dingen te doen die ik graag wilde doen, dromen waarmaken, ontvangen, mezelf geluk toestaan.

Werken aan zelfliefde heeft mijn leven op
zoveel vlakken verrijkt.

Stap 1: jezelf inlezen in 
het zelfliefde procesinhoud cursus

De eerste stap in de cursus is jezelf inlezen! Wat is zelfliefde nou precies? Waarom is het belangrijk om zelfliefde te hebben? Hoe ontstaat een gebrek aan zelfliefde? Hoe ziet een zelfliefde proces eruit? Dat ga je allemaal lezen in de gids die je bij dit hoofdstuk vindt. 

Stap 2: je negatieve geloofDe volgende stap is het ontdekken van je negatieve geloof. Wanneer je een gebrek aan zelfliefde hebt heb je meestal een aantal diepgewortelde negatieve overtuigingen over jezelf. Overtuigingen die al heel jong zijn ontstaan door pijnlijke ervaringen in je kindertijd. Deze overtuigingen zijn dé reden waarom je het zo lastig vindt om van jezelf te houden. In het werkboek je negatieve geloof ga je door middel van oefeningen en vragen terug naar de kern om deze overtuigingen te ontdekken. De inzichten die je opdoet in het reflecteren zullen zeker iets in werking zetten in jezelf en op een positieve manier bijdragen aan je zelfliefde proces.

Stap 3: werken aan zelfliefdeStap 3. Nu is het echt tijd om aan het werk te gaan, te gaan doen en toepassen. De zelfliefde praktijkgids gaat je hierbij helpen! Een bomvolle gids van bijna 100 pagina’s waarin 20 onderwerpen omtrent zelfliefde worden behandeld. Elk hoofdstuk bestaat uit een stukje informatie en daarnaast een praktijkdeel met een oefening of stappenplan. Je gaat dus niet alleen lezen maar juist ook doen en toepassen! Naast de praktijkgids vind je bij dit hoofdstuk ook nog: een zelfzorg guide waarin je aan de hand wordt genomen om je behoeften te ontdekken en je leven vervolgens wat meer zelfzorg proof te maken, een journal werkboek met zelfliefde thema’s, vragen en oefeningen om in je dagelijkse leven in minder dag 10 minuten per dag aan zelfliefde te werken, een zelfzorg kalender (ook een heerlijk praktische tool om te gaan oefenen met zelfzorg!) en een guide om een visionboard te gaan maken.In een fijne cursusomgeving wordt je stap voor stap aan de hand genomen! Elk hoofdstuk in de cursus bevat 1 of meerdere gidsen met uitleg, ondersteuning en oefeningen waar je vervolgens mee aan de slag gaat.

Deze (digitale) gidsen en werkboeken zijn onderdeel van de cursus

– Wat je moet weten over zelfliefde
– Zelfliefde in de praktijk (92 pag.)
– Werkboek je negatieve geloof
– Werkboek zelfzorg
– Journal werkboek zelfliefde
– Gids over het maken van een visionboard
– 2 zelfliefde challenge kalenders

*De gidsen kun je downloaden
en heb je dus voor altijd in je bezit!

Op je eigen tijd en tempo het programma doorwerken (geen verplichtingen!)

Een blauwdruk VOOR JE ZELFLIEFDE PROCES

Je hebt levenslang toegang tot de cursus

“Hey Willemijn, even een berichtje om je te laten weten dat ik na de zelfliefde challenge die ik dit jaar bij jou heb gedaan nog steeds de vruchten ervan pluk. Eigenlijk iedere dag weer.” – MIRANDA

“A guide to self love is een hele goede basis om aan zelfliefde te gaan werken. Ik merk dat ik al veel vaker mijn innerlijke criticus kan onderscheppen en kan vervangen voor een liefdevollere stem. Dit geeft zoveel meer kracht en energie. Ook is het fijn om te merken dat ik er steeds vaker op een goede manier voor mijzelf kan zijn. Ik word stukje bij beetje minder afhankelijk van (ook) anderen. Bedankt voor je betrokkenheid en de prachtige guides!’’ – AYAN

‘‘Je hebt een mooi programma gemaakt, chapeau. Je schrijfstijl vind ik ook echt heel fijn. Een groot gedeelte van mijn therapie en revalidatietraject is lekker overzichtelijk samengevat en ook nog eens opgefrist. Veel leuke opdrachten ook. Een paar blijvende oefeningen die ik wil inpassen en sommige dingen zal ik zeker nog eens teruglezen. Bedankt voor de zelfliefde challenge!’’ – LAURA

‘‘De challenges waren confronterend, gaven me inzicht en lieten me zien dat ik er echt wel mag zijn. En dat alles waar ik onzeker over ben, eigenlijk gewoon bij me hoort. Ook alles wat ik vanzelfsprekend vind aan mezelf, blijken soms best bijzondere eigenschappen. Het begin is er. Ik ben je dankbaar voor deze waardevolle ervaring! Je hebt me zeker aan het denken gezet en benodigde handvatten gegeven.’’
 – JAMIE

“De zelfliefde challenge maakt indruk op me. In plaats van weerstand kijk ik steeds weer uit naar de volgende e-mail. Ik ben al langer bezig met te ontdekken waar bepaalde onrust, gedachten en handelingen vandaan komen. Super interessant om nu te ervaren hoe dit terug te vertalen is naar oa mijn opvoeding en jeugd. Ik ben je oefeningen in de praktijk aan het brengen en ik geef het alle tijd. Alhoewel ik met momenten toch echt al verschil begin op te merken. Heel bijzonder. Je inspireert me in ieder geval heel erg.’’ – MARGOT

Zij gingen aan de slag
met de zelfliefde tools
van Lief voor je Leif

Zij gingen aan de slag
met de zelfliefde tools
van Lief voor je Leif

“Ik vond het waardevol om een maand lang aan zelfliefde te werken. Ik vond de oefeningen leuk en uitdagend en keek vaak uit naar de volgende mail met de nieuwe opdracht. De opdrachten stimuleren je ook om verder te gaan nadat de challenge is afgelopen. Willemijn is erg open en toegankelijk voor vragen en feedback. De zelfliefde challenge voelt als een cadeautje voor jezelf!’’
 – MIRANDA

Welke wens heb jij voor de relatie met jezelf lief mens?

Jarenlang was een van mijn wensen me fijn, prettig en zelfverzekerd voelen in mijn lichaam. Dat ik me niet meer hoefde te verstoppen in broeken die te groot waren, lange shirts hoefde te dragen omdat ik geloofde(!) dat mijn billen te groot waren.

Een andere wens was een gezonde relatie met eten. Weer kunnen genieten van lekker eten maar ook een eetpatroon vinden dat voor mij werkt. Een eetpatroon waardoor ik lekker in mijn vel zit, voldoende energie heb, dat me ondersteunt. Onbezorgdheid wat betreft eten (zodat ik mijn energie aan andere dingen kan geven!).

Kunnen genieten van niks doen, of weinig doen, en daar helemaal oké mee zijn. Mezelf rust gunnen wanneer ik dat nodig heb of wanneer ik daar behoefte aan had en dat dat vervolgens ook goed voelde van binnen.

Mezelf meer gunnen. Leven vanuit mijn krachten en talenten en mezelf aansporen om de lat hoger te leggen (in plaats van op safe te spelen): omdat ik meer kan, meer verdien. Mezelf toestemming geven om mezelf te ontplooien en ontwikkelen en te kijken waartoe ik allemaal in staat was. Grotere doelen stellen, meer dromen. Omdat het kan!

Me omringen met mensen die mij zien voor wie ik echt ben. Mensen aantrekken die me energie geven, het beste in me naar boven halen, me de wereld gunnen. Mensen die ervoor zorgen dat ik mezelf een nog leuker mens ga vinden.

Welke wens heb jij voor de relatie met jezelf lief mens?

Als ik dit met je deel, wat komt er dan in jou op? (Jouw wensen kunnen en mogen heel anders zijn!)

Durf je iets te wensen voor jezelf wat je nu misschien nog heel vreemd is? Wat je je eigenlijk niet kunt voorstellen?

En ben je bereid om in de relatie met jezelf te investeren? Ben je bereid om NU het werk te gaan doen zodat in de toekomst die wensen jouw realiteit worden?

Denk aan je toekomstige zelf
en gun haar MEER.

Over een jaar ben je jezelf dankbaar
dat je vandaag bent begonnen. 

– Jezelf beter leren kennen, patronen doorbreken, oefenen in zelfzorg, werken aan overtuigingen, terug naar de kern van je gebrek aan zelfliefde, deze thema’s komen allemaal voorbij in de cursus!

– Op een speelse, lichte en laagdrempelige manier werken aan kleine veranderingen zodat je je beter gaat voelen, nieuwe keuzes durft te maken en zachter en liefdevoller naar jezelf kunt zijn. 

– Een cursus vol met praktische tools en werkboeken waardoor je de informatie in je dagelijkse leven kunt gaan toepassen!

groeien in zelfliefde cursus

Ik gun mezelf meer!

119,-

Dankbare mails van deelnemers van de cursus
grote en kleine Succesverhalen

+ 100

mensen gingen
je voor

een inbox vol

eindeloos veel

Wat ben ik ontzettend blij dat ik bezig ben geweest met de zelfliefde cursus! Ik had een hele hoop negatieve verwachtingen van mezelf. Was ook ontzettend streng voor mezelf, wat alles zo lastig maakte. Ik ben wat liever voor mezelf geworden. Fouten maken mag en hier hoef ik me niet lang slecht om te voelen, we gaan weer verder met het ontwikkelproces wat tijd nodig heeft. Ik heb een nieuwe realistische waarheid over mezelf en mijn eigen waarden kunnen ontwikkelen. Ik ben niet constant meer bezig met wat andere mensen van mijn vinden en dit geeft behoorlijk wat rust. De cursus heeft mij super erg op weg geholpen.

‘‘Ik ben liever voor mezelf geworden.’’

dyonne

Mooi vormgegeven en duidelijk geschreven materiaal ontving ik via de mail. Wat een cadeautje! Wat ik erg fijn vind is dat Willemijn echt een ervaringsdeskundige is, dat merk je aan de teksten en de opdrachten.
Ze snapt de valkuilen waarin we steeds maar weer stappen.

‘‘Wat een cadeautje.’’

Manon

Ik twijfel tussen de zelfliefde cursus en het online programma je innerlijke kind helen, wat adviseer je me?

Het zelfliefde proces en het helen van je kind zijn twee op zichzelf staande processen, maar gaan wél hand in hand. Wanneer je gaat werken aan zelfliefde kom je onderweg het innerlijk kind werk tegen en andersom. In deze blog vertel ik je uitgebreid de verschillen tussen de processen en hoe je het beste een keuze kunt maken.


Veelgestelde vragen

Is er een overlap tussen de content van deze cursus en de innerlijk kind werk cursus?


Alleen de gids ‘je negatieve geloof’ komt in beide cursussen terug!

Ben ik verplicht om wekelijks tijd te besteden aan het programma?


Er zijn geen verplichtingen! Ook het zelfliefde proces is een langdurig proces. Dit is daarom geen snelcursus waar je wekelijks een aantal uren aan moet besteden. Ik zou het je wél aanraden om te doen, zo blijf je ook lekker in een flow en maak je progressie, maar zit je middenin een drukke periode dan leg je de cursus gewoon even aan de kant en pak je deze later weer op. Dit is geen probleem! De gidsen die je terugvindt in de cursus kun je allemaal downloaden en heb je dus voor altijd in je bezit.

Is de cursus met coaching/begeleiding?

Deze cursus werk je echt helemaal zelfstandig door, zonder mijn support en begeleiding (daarom is deze ook goed betaalbaar!). Natuurlijk wordt je in de cursus zelf aan de hand genomen in je proces. Stap voor stap ga je aan het werk, in de cursusomgeving vind je tips voor het doorwerken van de cursus en het toepassen van de opdrachten en gidsen. 

Heb je andere vragen of wil je graag advies?

Neem contact met me op of stuur een berichtje op Instagram!

IK GA OP WEG!