De zelfzorg challenge

Een fijne verzorgende week met wat extra tijd voor JOU waarin je jezelf en je behoeften beter leert kennen en op een laagdrempelige manier (in nog geen 5/10 minuten per dag!) werkt aan meer zelfliefde en zachtheid!

Ik meld me meteen aan voor de challenge!

De zelfzorg challenge

Een fijne verzorgende week met wat extra tijd voor JOU waarin je jezelf en je behoeften beter leert kennen en op een laagdrempelige manier (in nog geen 5/10 minuten per dag!) werkt aan meer zelfliefde en zachtheid!

Ik meld me meteen aan voor de challenge!

Zelfzorg. Het klinkt zo fijn.


Goed voor jezelf zorgen. Jezelf geven wat je nodig hebt. Voor jezelf kiezen. Tijd maken voor dingen die je fijn vindt om te doen.


Toch is zelfzorg, in deze maatschappij, met alle to do’s, afspraken, de verwachtingen van anderen, belemmerende overtuigingen en patronen die ‘we’ hebben, vaak een uitdaging, iets wat zeker niet vanzelf gaat. 


Op veel momenten zijn werk, het huishouden, to do lijsten, afspraken en andere mensen belangrijker dan onszelf.


We bungelen vaak zelf ergens onderaan ons prioriteitenlijstje. 


En als je dan een momentje voor jezelf hebt, wat ga je dan doen? Wat voelt goed? Wat heb je nodig?


Omdat ‘we’ vaak zo gefocust zijn op anderen en de wereld om ons heen hebben we vaak geen idee wat we fijn vinden of nodig hebben.


In de 7-daagse zelfzorg challenge neem ik je aan de hand om jezelf weer bovenaan dat lijstje te gaan zetten!


De challenge helpt je om jezelf en je behoeften te leren kennen. Te ontdekken wat je fijn vindt, wat ondersteunend voor je is, waar je van geniet maar ook wat je nodig hebt om jezelf goed te voelen en alles uit jezelf en dit mooie leven te kunnen halen.


En om van zelfzorg weer een (dagelijkse) prioriteit te maken.


Zodat je je beter gaat voelen en je zelfliefde groeit.
de 7-daaagse challenge

» TIJDENS DE ZELFZORG CHALLENGE WORD JE OP EEN LIEFDEVOLLE EN INSPIRERENDE MANIER AANGEMOEDIGD OM EEN WEEK LANG EEN KLEIN MOMENTJE (MET DE NADRUK OP KLEIN) VOOR JEZELF TE CREËREN

» 7 DAGEN LANG VIND JE EEN INSPIRERENDE MAIL MET EEN TIP, OVERDENKING OF TOOL OP HET GEBIED VAN ZELFZORG IN JE INBOX!

» EEN ZELFZORG KALENDER MET 35 KLEINE ZELFZORG IDEEËN IS ONDERDEEL VAN DE CHALLENGE ONTVANG JE ALS HOUVAST

» JE GAAT ONDER ANDERE LEREN WAT ZELFZORG PRECIES INHOUDT, WAAROM HET ZO BELANGRIJK IS, JE GAAT JE BEHOEFTEN ONTDEKKEN EN JEZELF BETER LEREN KENNEN EN KRIJGT NATUURLIJK OOK MEER DAN GENOEG TIPS EN TOOLS OM VAN ZELFZORG (OOK NA DE CHALLENGE) EEN PRIORITEIT TE MAKEN IN JE LEVEN

“Door de zelfzorg challenge besefte ik dat ik ongemerkt al veel meer aan zelfzorg doe dan ik dacht dus dat was een fijne bevestiging! Ik leerde onder andere die week dat zelfzorg vaak in heel kleine gebaren zit en dat deze ook zeker bijdragen. Een belangrijk inzicht omdat ik zelf vaak de stappen te groot maak.” - LISETTE

“Door de zelfzorg challenge sta ik heel erg stil bij positieve momentjes, dat is fijn! Tijdens de challenge leerde ik dat het oké is als ik niet altijd van zelfzorg kan genieten. De challenge helpt me enorm in het proces waarin ik zit, milder voor mezelf zijn, en ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om deze aan te gaan! Dankjewel!” - DYONNE

“De opdrachten uit de zelfliefde challenge zijn fijn om mee te werken. Ze maken mij bewust en zetten me ook echt aan het denken. Echt fantastisch hoe je deze challenge in elkaar hebt gezet” - LOES

“Ik bedacht me al langer dat ik meer aan zelfzorg wilde doen maar vroeg me af hoe ik dat het beste aan kon pakken. Deze challenge heeft me hierbij geholpen! Bedankt voor je heerlijke challenge! Ik beveel deze zeker aan aan anderen!” - JOYCE

“Ik vond de 7-daagse zelfliefde challenge top! Je leert door middel van leuke praktische tools hoe je wat meer de focus legt op jezelf en zelfliefde. Kleine opdrachten die een positieve bijdrage leveren! Ik ben vooral enorm kritisch op mezelf en door deze challenge kwam het lieve stemmetje weer naar de voorgrond.” - LUCINDA

“De challenges waren confronterend, gaven me inzicht en lieten me zien dat ik er echt wel mag zijn. En dat alles waar ik onzeker over ben, eigenlijk gewoon bij me hoort. Ook alles wat ik vanzelfsprekend vind aan mezelf, blijken soms best bijzondere eigenschappen. Het begin is er. Ik ben je dankbaar voor deze waardevolle ervaring! Je hebt me zeker aan het denken gezet en benodigde handvatten gegeven.”
- JAMIE

Zij gingen je voor!

hier ga je naar op weg! 

Je beter voelen! Dat effect heeft zelfzorg namelijk. Je voelt je meer ontspannen, innerlijk rustiger, energieker, blijer, opgewekter, gezonder, meer in balans.

Een fijne dosis zelfliefde! Dat is een andere bijkomstigheid wanneer je van zelfzorg een prioriteit gaat maken in je leven. Zelfzorg wijst je er namelijk elke keer weer op dat jij belangrijk en waardevol bent!

Jezelf beter leren kennen en aanvoelen! Wat zijn mijn behoeften eigenlijk? Wat heb ik nodig om me goed te voelen? Wat vind ik fijn om te doen op het gebied van zelfzorg? Wat minder zorgen en je druk maken om de wereld en de focus terugbrengen naar jezelf! 
Ik doe mee met
de zelfzorg challenge!

JA! Ik verlang naar fijne
me-time momentjes en wil graag leren hoe ik van zelfzorg een prioriteit maak en mezelf weer belangrijk ga vinden!

JA! Ik verlang naar fijne me-time momentjes en wil graag leren hoe ik van zelfzorg een prioriteit maak en mezelf weer belangrijk ga vinden!

Het zelfliefde zomerpakket bestellen

Het zelfliefde zomerpakket bestellen

Het zelfliefde zomerpakket bestellen

Ik meld me aan voor de challenge!

119,-

helpt je om jezelf weer belangrijk te gaan vinden.

Het doen van zelfzorg herinnert je elke keer opnieuw aan je waarde, wijst je erop dat je ertoe doet, dat je het verdient om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te geven wat je nodig hebt.

Je zelfliefde groeit door van zelfzorg een prioriteit te maken in je leven.

Zelfzorg

‘‘De challenge maakt indruk op me.’’

Margot

De zelfliefde challenge maakt indruk op me. In plaats van weerstand kijk ik steeds weer uit naar de volgende e-mail. Ik ben je oefeningen in de praktijk aan het brengen en ik geef het alle tijd. Alhoewel ik met momenten toch echt al verschil begin op te merken. Heel bijzonder. Je inspireert me in ieder geval heel erg.

‘‘De challenge voelt als een cadeautje voor jezelf.’’

Miranda

Ik vond het waardevol om een maand lang dagelijks aan zelfliefde te werken. Wat mij verraste aan de challenge was dat de oefeningen voor iedereen heel toegankelijk en haalbaar zijn. Ik vond de oefeningen leuk en uitdagend en keek vaak uit naar de volgende mail met de nieuwe opdracht. De opdrachten stimuleren je ook om verder te gaan nadat de challenge is afgelopen. Willemijn is erg open en toegankelijk voor vragen en feedback. Ik heb de begeleiding en de frequentie van de mails als erg waardevol beschouwd en ik beveel de challenge zeker aan als je voor jezelf wilt gaan kiezen. De zelfliefde challenge voelt als een cadeautje voor jezelf!

15,-

– EEN WEEK LANG EEN KLEIN MOMENTJE (MET DE NADRUK OP KLEIN) VOOR JEZELF CREËREN!

– Dagelijks een inspirerende mail met een tip, tool of achtergrond informatie in je mailbox.

– Op een speelse manier werken aan meer zelfliefde en zachtheid!

De 7-daagse
zelfzorg challenge

Ik heb zin in een fijne verzorgende week!

Jezelf dat kopje koffie met klein rustmomentje gunnen in de ochtend

Je sportsessie van die dag overslaan omdat je lijf nog niet goed hersteld is of je moe bent

Dat ‘vieze’ huis laten voor wat het is en in plaats daarvan bijpraten met die vriendin die je al te lang niet hebt gezien

Naar je favoriete bakker om dat verse brood te halen wat je zo lekker vindt

Toch dat rondje rennen in de ochtend omdat je dat zo goed doet (terwijl dat eigenlijk niet in je schema past)

dit is ook zelfzorg