fbpx

Blogs

Lenneke den Hertog

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Lenneke is het zusje van Malouke (haar blog vind je hier) en het avontuur opzoeken zit dus blijkbaar echt in de familie. Lenneke is vanaf 2012 een wanderlust. Op zoek naar mooie plekken en naar een ultiem leven reist ze de wereld rond. Ze schreef voor Lief voor je Leif een mooie blog.

Mijn naam is Lenneke en ik ben 26 jaar oud. In 2012 ben ik uit Nederland vertrokken om de wereld te ontdekken op zoek te gaan naar mijn droomplek om te leven. Ik heb de opleiding SPH gedaan en ook al wist ik nog niet helemaal wat ik daar later mee wilde gaan doen, één ding wist ik wel: ik wil niet oud worden in Nederland. Het klinkt misschien wat gek, maar ik heb me nooit echt helemaal thuis gevoeld in Nederland. Ik voelde me niet thuis in het “standaard” leventje van studie, werk, huisje-boompje-beestje en de druk van dat verwachtingspatroon. Ik ben zelf totaal niet materialistisch ingesteld en voel me meer op mijn plek waar het allemaal wat rustiger gaat en mensen meer buiten leven. Toen ik tijdens mijn opleiding de kans kreeg om in het buitenland stage te gaan lopen, heb ik deze dan ook met beide handen aangegrepen. Ik koos voor vrijwilligerswerk in Ghana. Naast mijn vakanties was dit mijn eerste echte reis en dat beviel zo goed dat ik na het afstuderen terug ben gegaan naar Ghana en mijn reis van mijn leven is begonnen.

Hoe ik van mijn droom werkelijkheid heb gemaakt? Dat klinkt heel simpel maar het is eigenlijk een kwestie van je hart volgen en gewoon doen. Ik heb vooraf naar mogelijkheden gezocht om te kunnen werken in het buitenland. De plek deed er niet zoveel toe zolang het maar een mooie mogelijkheid bood. Ik heb lesgegeven in Ghana en gewerkt als au pair in Spanje. Zodra een project afliep kwam ik weer even terug naar Nederland om familie en vrienden te zien en om weer opzoek te gaan naar een volgend project. Doordat ik zoveel vrijheid heb is mijn leven flexibel en beslis ik wat er gebeurt. Heb ik het niet meer zo naar mijn zin, dan weet ik dat het tijd wordt voor een volgende plek. Op elke plek waar ik voor een tijd woon verlies ik een beetje mijn hart, maar Spanje is altijd mijn favoriete land geweest. Van kleins af aan gingen we naar Spanje op vakantie dus het is er waarschijnlijk zo ook wel ingeslopen. Het buiten leven, het eten, de taal, het weer natuurlijk en gewoon de sfeer wat Spanje met zich meebrengt geeft me een gevoel van thuiskomen.

Mijn ultieme happiness momentjes haal ik vooral uit de vrijheid die mijn leven biedt. Ik kan zoekend naar wat ik nog meer leuk vind, mijn leven inrichten zoals ik zelf wil en zoals het goed voelt op dat moment. Ik leef vooral in het nu en wil daar zoveel mogelijk van genieten en laat mijn plannen meer leiden door het leven dan mijn leven al helemaal te plannen.

Not alle those who wander are lost.
En natuurlijk ben ik zoekend en weleens onrustig. Ik ben gelukkig maar heb mijn ultieme plek nog niet gevonden. Ik heb er altijd van gedroomd om ooit een bed&breakfast of koffietentje ergens in de buurt van het strand (in Spanje) te beginnen. Maar tot die tijd geniet ik van alle landen waar ik kom en de dingen om me heen. Door elke reis ontdek ik een beetje meer van de wereld en leer ik meer over mezelf.

Lenneke is het zusje van Malouke (haar blog vind je hier) en het avontuur opzoeken zit dus blijkbaar echt in de familie. Lenneke is vanaf 2012 een wanderlust. Op zoek naar mooie plekken en naar een ultiem leven reist ze de wereld rond. Ze schreef voor Lief voor je Leif een mooie blog.

Mijn naam is Lenneke en ik ben 26 jaar oud. In 2012 ben ik uit Nederland vertrokken om de wereld te ontdekken op zoek te gaan naar mijn droomplek om te leven. Ik heb de opleiding SPH gedaan en ook al wist ik nog niet helemaal wat ik daar later mee wilde gaan doen, één ding wist ik wel: ik wil niet oud worden in Nederland. Het klinkt misschien wat gek, maar ik heb me nooit echt helemaal thuis gevoeld in Nederland. Ik voelde me niet thuis in het “standaard” leventje van studie, werk, huisje-boompje-beestje en de druk van dat verwachtingspatroon. Ik ben zelf totaal niet materialistisch ingesteld en voel me meer op mijn plek waar het allemaal wat rustiger gaat en mensen meer buiten leven. Toen ik tijdens mijn opleiding de kans kreeg om in het buitenland stage te gaan lopen, heb ik deze dan ook met beide handen aangegrepen. Ik koos voor vrijwilligerswerk in Ghana. Naast mijn vakanties was dit mijn eerste echte reis en dat beviel zo goed dat ik na het afstuderen terug ben gegaan naar Ghana en mijn reis van mijn leven is begonnen.

Hoe ik van mijn droom werkelijkheid heb gemaakt? Dat klinkt heel simpel maar het is eigenlijk een kwestie van je hart volgen en gewoon doen. Ik heb vooraf naar mogelijkheden gezocht om te kunnen werken in het buitenland. De plek deed er niet zoveel toe zolang het maar een mooie mogelijkheid bood. Ik heb lesgegeven in Ghana en gewerkt als au pair in Spanje. Zodra een project afliep kwam ik weer even terug naar Nederland om familie en vrienden te zien en om weer opzoek te gaan naar een volgend project. Doordat ik zoveel vrijheid heb is mijn leven flexibel en beslis ik wat er gebeurt. Heb ik het niet meer zo naar mijn zin, dan weet ik dat het tijd wordt voor een volgende plek. Op elke plek waar ik voor een tijd woon verlies ik een beetje mijn hart, maar Spanje is altijd mijn favoriete land geweest. Van kleins af aan gingen we naar Spanje op vakantie dus het is er waarschijnlijk zo ook wel ingeslopen. Het buiten leven, het eten, de taal, het weer natuurlijk en gewoon de sfeer wat Spanje met zich meebrengt geeft me een gevoel van thuiskomen.

Mijn ultieme happiness momentjes haal ik vooral uit de vrijheid die mijn leven biedt. Ik kan zoekend naar wat ik nog meer leuk vind, mijn leven inrichten zoals ik zelf wil en zoals het goed voelt op dat moment. Ik leef vooral in het nu en wil daar zoveel mogelijk van genieten en laat mijn plannen meer leiden door het leven dan mijn leven al helemaal te plannen.

Not alle those who wander are lost.
En natuurlijk ben ik zoekend en weleens onrustig. Ik ben gelukkig maar heb mijn ultieme plek nog niet gevonden. Ik heb er altijd van gedroomd om ooit een bed&breakfast of koffietentje ergens in de buurt van het strand (in Spanje) te beginnen. Maar tot die tijd geniet ik van alle landen waar ik kom en de dingen om me heen. Door elke reis ontdek ik een beetje meer van de wereld en leer ik meer over mezelf.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!