• Lief voor je Leif

  Lieve lezer,

  Misschien ben je wel via via de Lief voor je Leif Facebook gaan liken, kijk je af en toe op de site, volg je ons via Instagram of ben je gek op de versjes. Vaak val je dan ergens middenin en heb je misschien niet helemaal een idee wat Lief voor je Leif precies is, en waar de gedachte erachter vandaan komt.

  Dit blogje schrijven we eigenlijk naar aanleiding van een nieuwtje dat we je willen vertellen. Maar eerst terug naar het begin.

  Ik, Willemijn, heb Lief voor je Leif bijna 4 maanden geleden de wereld in gegooid. Ik belandde door privé omstandigheden in een andere levensfase waardoor mijn kijk op het leven ook enorm veranderde. Ik begon een blije blog. Ik wil mensen wat meer bewust maken van het geluk in kleine dingen, ik wil wat blijheid meegeven en soms ook gewoon een lollig blogje schrijven (zie onze ijsjestest bijvoorbeeld). Ik wil uitstralen dat Lief voor jezelf en dus ook voor je lijf zijn echt heel erg belangrijk is. Is het niet in de vorm van voeding dan is het wel door maximaal te genieten. Ook wilde en wil ik graag leren van anderen. We hebben allemaal issues, angsten, dromen, verlangens en dingen waar we mee te maken krijgen in het leven. Ik zie Lief voor je Leif dan ook meer als een platform waar dingen behandeld worden waar iedereen over denkt en droomt en waarin ik heel af en toe mijn eigen levensverhaal vertel. Veel belangrijker vind ik de verhalen van anderen. Meiden die hun droomreis gingen maken, hun baan opgezegd hebben, voor zichzelf zijn begonnen, meiden die een marathon gaan rennen, die ‘zomaar even emigreren. Verhalen waar je energie van krijgt en wat je misschien wel inspireert om zelf ook een stap te zetten waar je al zo lang over na denkt.

  Dit alles heeft na 4 maanden min of meer vorm gekregen, maar was in het begin redelijk zoeken. Tess heb ik gevraagd met me mee te doen toen LVJL nog in de opstart fase was. Ik vroeg in een opwelling: ”ga je mee op de foto voor de social media en website? Ja hoor!” Er absoluut niet bij stilgestaan dat de blog eigenlijk gewoon mijn ding was, maar ik het wel superleuk vond dat anderen met me mee schreven (en schrijven!) over hun avonturen.

  En dus…hebben we besloten dat ik er toch aan moet geloven om alleen op de foto te gaan, op mijn happy place, want Lief voor je Leif is ‘mijn blog’. Ik schrijf de versjes, tegen mij praat je op social media en ik verzin alle onderwerpen. Maar ik wil LVJL graaaaag samen vorm geven met alle meisjes die zich met LVJL kunnen identificeren. Dus natuurlijk vind ik het super leuk als je een berichtje stuurt omdat je een leuk idee hebt voor een blog. Of als je je eigen verhaal wilt delen. Daar is LVJL voor. Het is meer samen dan ik alleen. En ik hoop dat ik en we dat uitstralen!

  Liefs!

  Willemijn

  Sinds +6 jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, mensen coachen en in beweging zetten het liefste wat ze doet. Ze houdt van stille zondagochtenden, in de natuur zijn, mensen, persoonlijke ontwikkeling, alles wat met sport te maken heeft, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, haar dagelijkse rituelen waardoor ze het beste uit zichzelf kan halen, de lente en de herfst, echte gesprekken, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld. Heeft haar droom om een tijdje in het buitenland te wonen waargemaakt en haar nieuwe thuis gevonden in Málaga.

 • lekker lezen

  3 gedachten over “Lief voor je Leif

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *