• Dit is waarom je niet heelt: 5 veelgemaakte ‘fouten’ in het helingsproces

  Ik werk inmiddels al een aantal jaren met mensen die hun innerlijke kind aan het helen zijn en in deze processen zie ik vaak dezelfde ‘fouten’ of valkuilen voorbij komen. Omdat ik heel graag wil dat jij met succes aan heling gaat werken heb ik de (wat mij betreft) 5 meest voorkomende op een rijtje gezet en gebundeld in een gratis mini guide.

  Klik hier en je ontvangt de gids over een aantal minuten in je mailbox!

  Willemijn

  Sinds +6 jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, mensen coachen en in beweging zetten het liefste wat ze doet. Ze houdt van stille zondagochtenden, in de natuur zijn, mensen, persoonlijke ontwikkeling, alles wat met sport te maken heeft, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, haar dagelijkse rituelen waardoor ze het beste uit zichzelf kan halen, de lente en de herfst, echte gesprekken, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld. Heeft haar droom om een tijdje in het buitenland te wonen waargemaakt en haar nieuwe thuis gevonden in Málaga.

 • lekker lezen

  2 gedachten over “Dit is waarom je niet heelt: 5 veelgemaakte ‘fouten’ in het helingsproces

  1. B schreef:

   Dit is precies waar ik na een jaar thuis met burnout achter ben gekomen. De psycholoog was aardig, ze heeft echt aardige dingen gezegd, maar ik was niets verder gekomen. Nu een kei goeie coach gevonden die mijn innerlijke balans kan aanpakken en doorpakken op verwerkingen van innerlijke kind en trauma’s!

   ik deel je informatie graag!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *