Inmiddels is dit goedje een bekende hype geworden, maar maakt iedereen ‘m weer op een andere manier. Dit is mijn versie!
- 150/200 ml haver of kokosmelk
- 1 tl geelwortel poeder (kurkuma)
- 2 tl gemberpoeder
- Snufje kaneel
- Klein snufje kardemom poeder
- Kleine lepel amandel of notenpasta
- Doe de melk in een pannetje, voeg de rest van de ingrediënten toe en verhit op laag vuur tot de melk warm is. Even goed doorroeren en genieten maar!
Inmiddels is dit goedje een bekende hype geworden, maar maakt iedereen ‘m weer op een andere manier. Dit is mijn versie!
- 150/200 ml haver of kokosmelk
- 1 tl geelwortel poeder (kurkuma)
- 2 tl gemberpoeder
- Snufje kaneel
- Klein snufje kardemom poeder
- Kleine lepel amandel of notenpasta
- Doe de melk in een pannetje, voeg de rest van de ingrediënten toe en verhit op laag vuur tot de melk warm is. Even goed doorroeren en genieten maar!
+ show Comments
- Hide Comments
add a comment