fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Recepten

Courgetti met gerookte zalm en avocado

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Courgetti (courgette slierten) is een heerlijke en voedzame vervanger van gewone pasta. Deze versie met zalm en avocado is echt genieten!


Wat heb je nodig voor twee personen?
  • 2 courgettes, in slierten
  • 200 gram gerookte zalm
  • 1 rijpe avocado
  • Sap van een halve citroen
  • Snufje peper en zout
  • Handje pijnboompitten

Bereidingswijze:
  1. Doe wat olijfolie of kokosolie in een koekenpan en bak de courgetti sliertjes even kort aan (hooguit een minuut of 5).
  2. Doe het vruchtvlees van de avocado samen met het citroensap en de peper en zout in de blender of keukenmachine en mix tot een gladde saus.
  3. Verdeel de courgetti over 2 borden, snijd de zalm in reepjes en verdeel samen met de avocado saus over de courgetti.
  4. Bak de pijnboompitjes ondertussen even bruin in de koekenpan en maak het gerecht hiermee af.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden