fbpx

Blogs

Een ervaring vol levensenergie

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Het is woensdagmiddag 13.30. Ik neem plaats op een stoel en word gevraagd om mijn beide voeten stevig op de grond te zetten zodat ik goed kan aarden. Onbevangen en met een open blik zit ik hier, benieuwd naar wat gaat komen..

Holistische therapie is het meten van trillingen waar levensenergie inzit. Het stellen van vragen leidt een biosensor door het meten van jouw energie naar een emotie, gebeurtenis of blokkade. Tijdens een holistisch consult wordt er gemeten op 4 mudra’s: lichaam, biochemie, emotie en op spiritueel vlak. Alle 4 de mudra’s hebben invloed op jouw ‘nu’ in welke vorm dan ook.

Des te meer bijzonder is het als vrijwel meteen bij het meten van het stukje biochemie het woord blaas naar boven komt. Een gebeurtenis nog vers in mijn geheugen gegrift dat terugging naar het tweede half jaar van 2016: voor mij één grote waas van twijfel. Ik wist in die tijd niks zeker en kan me nog goed herinneren dat ik op momenten echt ten einde raad was. Moest ik mijn eigen zaak beginnen op naar wat ‘vastigheid’ wat me hier hield, wilde ik gaan reizen, en dat huis opzeggen was dat nou wel zo’n goede keuze? Ik was onstabiel en klampte me vast aan mensen waarvan ik dacht niet zonder te kunnen. Mijn hormonale problemen dreven me in die tijd regelmatig tot waanzin en daarom liet ik op 8 november anticonceptie plaatsen. Door een eerdere traumatische ervaring was dit een voor mij amper te beklimmen berg. Weken was ik in spanning, een afspraak plannen bleek onmogelijk en mijn voorgevoel zei in alles dat ik er niet goed aan deed. Ik had alleen geen keuze. Ik wilde weer gewoon mezelf worden. Tegen beter weten in onderging ik de behandeling en in die nacht belandde ik door ernstige bloedingen in het ziekenhuis. Het werd een bijna dood ervaring. De maanden daarna voelde ik me emotioneel, maar ook enorm bevrijd. Ik hakte knopen door, zegde mijn huis op en ging op reis. Beslissingen die ik voor die tijd niet in staat was te nemen. De mudra emotie brengt mijn duidelijkheid: de blaas meridiaan, overgenomen uit een vorig leven, veroorzaakte problemen rond mijn uturus en dat ging zover dat die bloeding het gevolg was. De emotie die erop zat zorgde ervoor dat ik daardoor aan alles twijfelde en nergens zeker over was. Ik voel een rilling over mijn lijf gaan. Puzzelstukjes passen in elkaar.

Laagje voor laagje pelt holistische therapie af. We maken als mens heel veel mee zonder echt te verwerken. Deze laagjes vormen je hoe je nu in het leven staat en uiten zich in bepaalde emoties, (lichamelijke) klachten, angst, patronen of ongezonde relaties. Tijdens elk consult openbaren zich weer andere (of soms dezelfde laagjes), ze worden geïntegreerd in je lichaam en je mag ze loslaten. Je raakt vrij.

Het pellen bracht me terug naar mijn jeugd. Achterdocht, moeite met loslaten, ongeduld en verdriet waren de kernwoorden die ik allemaal beleefde tussen mijn 12e en mijn 15e. Ik kon me gebeurtenissen letterlijk voor de geest halen, voelde pijn en liet mijn tranen gaan. Als ik al twijfels had over de echtheid van deze vorm van therapie dan waren die nu verdwenen: de mudra spiritualiteit liet in alles blijken dat het tijd was beperkende banden (hiermee verbreek je de band niet, alleen de negatieve invloed die het op je leven heeft) te verbreken met een (niet nader te noemen) persoon die mij tegenhoudt mezelf te kunnen zijn. Het was zó raak en kwam zó binnen.

Alsof het gevoeld werd kreeg ik als cadeautje nog een boodschap mee bij het trekken van een kaart van het levensboompad: je bent klaar om iets nieuws neer te zetten en barst van de energie om te beginnen. Ga ervoor zonder voorbehoud.

Het was een bevestiging op alles wat al zo enorm goed voelde…the dots are connected. Het was een magische middag vol energieën.

Liefs!

Ik heb dit consult van holistische therapie gevolgd bij Marije. Zij runt sinds een half jaar haar praktijk Van Harte en is ook een dierbare vriendin die op mijn pad kwam in een roerige periode. Ik wil het het liefst  van de daken schreeuwen maar ik hoop dat mijn blog eigenlijk al voor zich heeft gesproken: verwonder en onderga, het is zo ontzettend raak, bijzonder en kan zoveel voor je betekenen.

Wil je meer info? Stuur dan een mailtje naar info@metvanharte.nl of bekijk de website

Het is woensdagmiddag 13.30. Ik neem plaats op een stoel en word gevraagd om mijn beide voeten stevig op de grond te zetten zodat ik goed kan aarden. Onbevangen en met een open blik zit ik hier, benieuwd naar wat gaat komen..

Holistische therapie is het meten van trillingen waar levensenergie inzit. Het stellen van vragen leidt een biosensor door het meten van jouw energie naar een emotie, gebeurtenis of blokkade. Tijdens een holistisch consult wordt er gemeten op 4 mudra’s: lichaam, biochemie, emotie en op spiritueel vlak. Alle 4 de mudra’s hebben invloed op jouw ‘nu’ in welke vorm dan ook.

Des te meer bijzonder is het als vrijwel meteen bij het meten van het stukje biochemie het woord blaas naar boven komt. Een gebeurtenis nog vers in mijn geheugen gegrift dat terugging naar het tweede half jaar van 2016: voor mij één grote waas van twijfel. Ik wist in die tijd niks zeker en kan me nog goed herinneren dat ik op momenten echt ten einde raad was. Moest ik mijn eigen zaak beginnen op naar wat ‘vastigheid’ wat me hier hield, wilde ik gaan reizen, en dat huis opzeggen was dat nou wel zo’n goede keuze? Ik was onstabiel en klampte me vast aan mensen waarvan ik dacht niet zonder te kunnen. Mijn hormonale problemen dreven me in die tijd regelmatig tot waanzin en daarom liet ik op 8 november anticonceptie plaatsen. Door een eerdere traumatische ervaring was dit een voor mij amper te beklimmen berg. Weken was ik in spanning, een afspraak plannen bleek onmogelijk en mijn voorgevoel zei in alles dat ik er niet goed aan deed. Ik had alleen geen keuze. Ik wilde weer gewoon mezelf worden. Tegen beter weten in onderging ik de behandeling en in die nacht belandde ik door ernstige bloedingen in het ziekenhuis. Het werd een bijna dood ervaring. De maanden daarna voelde ik me emotioneel, maar ook enorm bevrijd. Ik hakte knopen door, zegde mijn huis op en ging op reis. Beslissingen die ik voor die tijd niet in staat was te nemen. De mudra emotie brengt mijn duidelijkheid: de blaas meridiaan, overgenomen uit een vorig leven, veroorzaakte problemen rond mijn uturus en dat ging zover dat die bloeding het gevolg was. De emotie die erop zat zorgde ervoor dat ik daardoor aan alles twijfelde en nergens zeker over was. Ik voel een rilling over mijn lijf gaan. Puzzelstukjes passen in elkaar.

Laagje voor laagje pelt holistische therapie af. We maken als mens heel veel mee zonder echt te verwerken. Deze laagjes vormen je hoe je nu in het leven staat en uiten zich in bepaalde emoties, (lichamelijke) klachten, angst, patronen of ongezonde relaties. Tijdens elk consult openbaren zich weer andere (of soms dezelfde laagjes), ze worden geïntegreerd in je lichaam en je mag ze loslaten. Je raakt vrij.

Het pellen bracht me terug naar mijn jeugd. Achterdocht, moeite met loslaten, ongeduld en verdriet waren de kernwoorden die ik allemaal beleefde tussen mijn 12e en mijn 15e. Ik kon me gebeurtenissen letterlijk voor de geest halen, voelde pijn en liet mijn tranen gaan. Als ik al twijfels had over de echtheid van deze vorm van therapie dan waren die nu verdwenen: de mudra spiritualiteit liet in alles blijken dat het tijd was beperkende banden (hiermee verbreek je de band niet, alleen de negatieve invloed die het op je leven heeft) te verbreken met een (niet nader te noemen) persoon die mij tegenhoudt mezelf te kunnen zijn. Het was zó raak en kwam zó binnen.

Alsof het gevoeld werd kreeg ik als cadeautje nog een boodschap mee bij het trekken van een kaart van het levensboompad: je bent klaar om iets nieuws neer te zetten en barst van de energie om te beginnen. Ga ervoor zonder voorbehoud.

Het was een bevestiging op alles wat al zo enorm goed voelde…the dots are connected. Het was een magische middag vol energieën.

Liefs!

Ik heb dit consult van holistische therapie gevolgd bij Marije. Zij runt sinds een half jaar haar praktijk Van Harte en is ook een dierbare vriendin die op mijn pad kwam in een roerige periode. Ik wil het het liefst  van de daken schreeuwen maar ik hoop dat mijn blog eigenlijk al voor zich heeft gesproken: verwonder en onderga, het is zo ontzettend raak, bijzonder en kan zoveel voor je betekenen.

Wil je meer info? Stuur dan een mailtje naar info@metvanharte.nl of bekijk de website

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!