• Floor Naalden

  De reden waarom ik deze rubriek ben gestart is eigenlijk puur voor mezelf, egoïstisch he haha. Ik vind het heel fijn om geïnspireerd te worden door mensen die hun dromen achterna gaan. Het laat me realiseren dat alles mogelijk is, en dat ik dat zelf ook kan. Ik wilde dat gevoel breder trekken door erover te vertellen op de blog, zodat het ook JOU inspireert.

  Floor is eigenaresse van Live with FLOW en schreef zelf een blogje voor Lief voor je Leif om te vertellen hoe zij haar droombaan gecreëerd heeft.

  ”Ik zal me kort eventjes voorstellen. Mijn naam is Floor Naalden en ik mag me, na ruim 9 jaar lesgeven voor dans en sportscholen, sinds 2,5 jaar trotse eigenaresse noemen van mijn eigen studio Live with FLOW, waar ik yoga, pilates en bodyflow lessen verzorg. ”

  Floor: ”Ik heb van jongs af aan altijd al gedanst en geturnd. Ik wilde dan ook heel graag naar de dans- of sport academie. Voor beide ben ik niet toegelaten. Dus werd het een studie psychiatrie. De keuze voor de gezondheidszorg is ontstaan vanuit een interesse in mensen(en daarnaast werken mijn beide ouders ook in de geestelijke gezondheidszorg dus nieuw was het niet voor me). Ik vond en vind het nog steeds fascinerend hoe mensen leven en hoe keuzes en gebeurtenissen kunnen leiden tot het (be)leven van een andere of nieuwe levensstijl. Maar ook hoe deze in negatieve zin je leven zo kunnen beïnvloeden dat je het alleen niet meer red. Daarnaast ben ik wel een weldoener hoor, ik maak het mensen graag naar hun zin en vind het fijn als ik kan bijdragen aan een goed gesprek, echte vriendschap of in werksfeer, een goede hulpverlener.

  Toch kon ik het fysieke bezig zijn niet helemaal loslaten waardoor ik dankzij mijn ouders naast mijn studie kansen(in de vorm van cursussen en opleidingen) heb gehad om toch door te gaan met hetgeen waar ik heel blij van werd en word. Toen ik 18 was stond ik voor het eerst op het podium en de afgelopen 9 jaar heb ik mijn passie mogen uitoefenen in diverse sport, dans en body&mind centra.

  Het ontdekken en nagaan van mijn droombaan ontstond voor mij na het verliezen van mijn vorige baan. Opeens had ik geen werk meer. Voor een bezig bijtje als ik ben was dat geen goede match. Ik had al eerder met de gedachte gespeeld om zelf iets te starten, maar het lef had ik nog niet gevonden. Tot dit moment.. Alle energie die vrijkwam bij mijn ontslag, positief en negatief, heb ik omgezet naar mijn absolute behoefte om te blijven lesgeven. Ik heb erg veel hulp gehad van lieve vrienden en mijn geliefde waardoor ik al snel een website, facebookpagina, visite kaartjes, posters, yogamatten, een locatie en een kvk nummer had. Binnen een maand was ik opeens eigenaresse van mijn Body & Mind studio! Spannend vond ik het wel hoor! Vanaf moment 1 heeft het concept van FLOW er gestaan, en vanaf daar is het in 1 lijn omhoog gegaan. Bijzonder vind ik dat! Ik zeg altijd dat ik ontzettend veel geluk heb gehad dat FLOW zo goed loopt. Anderen wijzen me er steeds weer op dat ik dit zelf gecreëerd heb. Wellicht een combinatie van beide dan? Wat ik daarmee bedoel is dat ik puur mijn hart heb gevolgd als het om Flow gaat. Er waren en zijn nog steeds geen marktonderzoeken of strategische plannen om dit succes aan op te hangen. Ik mag doen wat ik het allerleukste vind, luisteren naar mijn gevoel en de plannen daaromheen uitvoeren en dat mag ik gewoon mijn baan noemen. Nooit met tegenzin naar je werk. Ik voel me vereerd.

  Het volgen van mijn droom om een eigen studio te creëren heeft me onwijs veel kracht gegeven. Door het volgen van mijn intuïtie kan kan ik nu leven van mijn passie, daar ben ik iedere dag dankbaar voor.  Natuurlijk ben ik ook wel eens onzeker of ik het wel goed doe. Bijvoorbeeld als er een periode iets minder mensen komen of als er knopen moeten worden doorgehakt over veranderingen/wijzigingen bij FLOW. Maar gelukkig ontstaan er dan ook weer momenten waardoor ik weet dat ik op de goede weg ben. Onzekerheden leiden vaak tot nieuwe zoektochten en nieuwe inspiratie en van daaruit zijn de afgelopen 2,5 jaar mooie dingen ontstaan. Ik heb bijvoorbeeld een lente en herfst detox-week gedaan. Na het verliezen van de vorige locatie waar ik lesgaf is er 2 maanden een FLOW POP UP geweest, en daardoor is de yogamat en yogamatstrap lijn by FLOW ontstaan. In mei gaan we naar Ibiza voor een FLOW retreat. Ik geniet van mijn werk en de vrijheid en ik ben een ontzettend dankbaar mens!”

  Met Pilates, Yoga en BodyFLOW wil ik mensen een moment voor zichzelf gunnen.  Een uurtje genieten, spanning loslaten, kracht opbouwen en verder ontwikkelen.  Even plaats maken voor rust in zowel Body als Mind, zodat je niet alleen sterker, maar ook meer in balans de deur weer uitstapt. Ik wil een feelgood-moment creëren, een ontdekkingsreis maken! Een grote rol in deze reis speelt muziek, een andere grote passie van mij. Dit is iets wat mij gelukkig maakt en dit gevoel wil ik graag delen.

  LOVE & NAMASTE FLOW

  Benieuwd naar Floor? Bekijk even de website.
  Aanmelden voor een gratis proefles yoga, bodyflow of pilates kan hier!

  Willemijn

  Sinds +6 jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, mensen coachen en in beweging zetten het liefste wat ze doet. Ze houdt van stille zondagochtenden, in de natuur zijn, mensen, persoonlijke ontwikkeling, alles wat met sport te maken heeft, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, haar dagelijkse rituelen waardoor ze het beste uit zichzelf kan halen, de lente en de herfst, echte gesprekken, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld. Heeft haar droom om een tijdje in het buitenland te wonen waargemaakt en haar nieuwe thuis gevonden in Málaga.

 • lekker lezen

  2 gedachten over “Floor Naalden

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *