fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Recepten

Gingerbread

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Ik had zin om iets te bakken wat ik doordeweeks ook als snack kan gebruiken zodat ik altijd iets gezonds voorhanden heb! Geïnspireerd op het gingerbread (een soort peperkoek) uit ontbijt/brunchboek All day breakfast dook ik de keuken in. Ik paste het recept wat aan en gaf er mijn eigen draai aan.

Wat heb je nodig voor een gingerbread?

 • 2 handjes rozijnen
 • Sap van 1 sinaasappel
 • 80 gram roomboter
 • 100 gram kokosbloesemsuiker
 • 2 volle el biologische appelstroop
 • 2 cm verse gember, geraspt
 • 2 eieren
 • 3 el pure appelmoes
 • 150 gram geraspte wortel
 • 200 gram havermeel of boekweitmeel
 • 1 tl baking soda
 • 2 tl all spice (of speculaas) kruiden
Bereidingswijze:
 1. Laat de rozijnen in het sap van de sinaasappel een half uurtje wellen.
 2. Verhit een steelpannetje op laag vuur en doe hierin de roomboter, kokosbloesemsuiker, appelstroop en geraspte gember. Laat even kort warm worden tot het een vloeibaar mengsel is.
 3. Meng in een kom de havermeel met baking soda en speculaaskruiden. Voeg de geraspte wortel, eitjes, appelmoes en het botermengsel toe en roer alles tot een glad beslag. Voeg als laatste de gewelde rozijnen met het sap toe.
 4. Bekleed een bakblik met een bakpapiertje en spatel het beslag erin.
 5. Bak het gingerbread in de oven op 180 graden af in 45 minuten.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden