Ik matchte Vadouvan kruiden(kerrie) met geroosterde groenten(kikkererwten, bloemkool en zoete aardappel) en it turned out pretty well. Dus ik deel vandaag het receptje hier op Lief voor je Leif!
- 200 gram bloemkoolroosjes
- 2 grote zoete aardappels, in kleine blokjes
- 1 blik kikkererwten(200 gram), uitgelekt
- 2 flinke eetlepels vadouvan kruiden(Jonnie Boer)
- 3 el olijfolie
- 100 gram pijnboompitjes, geroosterd
- Maak van de grote bloemkoolstronkjes kleine roosjes.
- Breng de bloemkoolroosjes en zoete aardappelblokjes heel kort aan de kook(10 minuten) en giet daarna af.
- Meng de Vadouvan kruiden met de olijfolie tot een papje.
- Doe de kikkererwten, zoete aardappel en bloemkool in een ovenschaal en meng hierdoor de Vadouvan kruiden. Hou je van pittig dan kun je nog wat extra kruiden toevoegen.
- Rooster de groenten voor 20/25 minuten in de oven op 180 graden, rooster de laatste paar minuten de pijnboompitjes mee.
Ik matchte Vadouvan kruiden(kerrie) met geroosterde groenten(kikkererwten, bloemkool en zoete aardappel) en it turned out pretty well. Dus ik deel vandaag het receptje hier op Lief voor je Leif!
- 200 gram bloemkoolroosjes
- 2 grote zoete aardappels, in kleine blokjes
- 1 blik kikkererwten(200 gram), uitgelekt
- 2 flinke eetlepels vadouvan kruiden(Jonnie Boer)
- 3 el olijfolie
- 100 gram pijnboompitjes, geroosterd
- Maak van de grote bloemkoolstronkjes kleine roosjes.
- Breng de bloemkoolroosjes en zoete aardappelblokjes heel kort aan de kook(10 minuten) en giet daarna af.
- Meng de Vadouvan kruiden met de olijfolie tot een papje.
- Doe de kikkererwten, zoete aardappel en bloemkool in een ovenschaal en meng hierdoor de Vadouvan kruiden. Hou je van pittig dan kun je nog wat extra kruiden toevoegen.
- Rooster de groenten voor 20/25 minuten in de oven op 180 graden, rooster de laatste paar minuten de pijnboompitjes mee.
+ show Comments
- Hide Comments
add a comment