• Liza Lente

  Liza is één van de vrolijke meisjes die ik op instagram met veel plezier volg. Ik ben enorm geïnteresseerd in wat mensen doen, wat ze beweegt en wat ze dromen. Bij Liza was me dat in het begin niet helemaal duidelijk. Ze had het over juridisch werk en een paar dagen later zag ik weer een prachtig plaatje van een perfect gestylde wedding voorbij vliegen. Tijd voor een blogje van dit leuke mens!

  Hoi!

  Ik ben Liza, 30 something, wonend in Groningen. Ik heb rechten gestudeerd en mijn day-to-day job is dat ik bedrijven help met arbeidsrechtelijke problemen. Het juridische gepuzzel vind ik enorm leuk maar het is ook een redelijk stressvolle baan. Vandaar dat ik er altijd iets naast heb gedaan waardoor ik mijn creativiteit kwijt kon. Mijn hart gaat heel snel kloppen van leuke plekjes en styling van interieurs. Na mijn eigen bruiloft besloot ik dat één bruiloft organiseren in een mensenleven veel te weinig is. Ik ben echt verslingerd aan alles wat met stylen te maken heeft en besloot hierover te gaan schrijven op mijn blog. Wat ik verder doe? Reizen, veel koffie drinken in leuke koffietentjes en met mijn konijnen (mijn grote liefdes) en man (ook erg geliefd) knuffelen.

  Hoe het allemaal begon
  Een paar jaar geleden heb ik mijn eerste bruiloft gestyled (die van mijn zus) en daarna volgden een paar andere projecten. Ik vond het zo leuk om op een simpele natuurlijke manier de stijl van het bruidspaar terug te laten komen op hun grote dag. De hele weg hiernaartoe vind ik fantastisch. Het complete plaatje creëren, daar kan ik me helemaal in verliezen. Van het vinden van de perfecte locatie en ideeën daarover, goede catering (what else), subtiele aankleding (love leuke spulletjes speuren), de fotograaf die de juiste sfeer vast kan leggen etc. etc. Kortom: driewerf hoera voor bruiloftsfeestjes.

  Eigen bruiloft
  Toen ik zelf ging trouwen kon ik helemaal los gaan. Alles tot in de puntjes verzorgen naar mijn eigen smaak. Uiteindelijk werd er enthousiast geblogd over onze bruiloft en toen kwam al snel van het één het ander. Ik mocht stylistes helpen bij klussen, leuke stellen benaderden me om hun bruiloft te stylen en ik ging bloggen. Er ging een wereld voor me open: één met allemaal creatieve mensen waar ik zoveel van kon leren! Dit alles deed ik natuurlijk naast mijn fulltime baan, dus ik heb heel wat nachtjes zonder slaap gekend.

  De combi
  Het werken als arbeidsjurist en stylist zijn twee compleet verschillende werelden maar hebben ook echt wel wat gemeen. Ik duik overal altijd vol overgave in en werk alles graag uit tot in detail. Voor mijn juridische werk is dat handig, want niemand heeft wat aan een half advies en een locatie van a tot z compleet omgooien en prachtig stylen? Consider it done. Tenminste ik zie dat dan direct voor me (laat ik het een beetje realistisch houden) en ga graag vol enthousiasme aan de slag. Totdat het laatste detail uitgewerkt is, ben ik compleet van de wereld maar dan ineens; TADAAAA (ik hoor nu kerkorgels).

  Later als ik groot ben
  Later als ik groot ben, ben ik een succesvolle stylist die de hele wereld over gaat voor de tofste projecten. Of toch jurist? Ik heb het duidelijk al he-le-maal voor ogen he? Zucht. Ik heb veel bewondering voor mensen die al hun zekerheden overboord durven te gooien en hun hart goed aanvoelen bij de keuzes die ze maken. Ik ben altijd vooral goed geweest in van alles tegelijk doen en mijn zekerheden behouden. Ik denk dat mijn omgeving heel hard knikt als ik zeg dat ik nogal impulsief ben en soms wat teveel hooi op de vork neem. Wat ik voor nu weet is dat ik in mijn vrije tijd erg gelukkig word van het creëren van mooi gestylde plekjes, hotspots opzoeken, fijne momenten hebben met mijn man en vriendinnen en over dit alles te bloggen. Of daar iets meer uit komt? We zullen zien! Ik doe ook maar wat.

  Je kunt Liza haar prachtige plaatjes volgen via instagram of een kijkje nemen op haar blog!

  Willemijn

  Sinds 6 jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, mensen coachen en in beweging zetten het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst een tijdje in het buitenland te wonen en houdt van stille zondagochtenden, in de natuur zijn, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, Zeeland, boeken verslinden, angsten aangaan, haar dagelijkse rituelen waardoor ze het beste uit zichzelf kan halen, de lente en de herfst, kwetsbaarheid, echte gesprekken, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *