• PALMA

  Het stond al een hele lange tijd op mijn blog ‘to do list’: een bezoekje brengen aan PALMA in Breda. En precies op de dag dat ik maar liefst 5 afspraken had, zag ik ook nog even de kans om hier binnen te rennen en wat foto’s te maken. En een beetje verliefd te worden, dat ook!

  PALMA is een boetiek aan de Ginnekenweg 85 in Breda en bestaat inmiddels 1 jaar. Eigenaresses Mascha en Kiki, beiden met een enorme liefde voor mode, interieur én palmbomen (van de stad Palma in Mallorca), hebben hier een sfeer gecreëerd waardoor je als je binnenkomt letterlijk denkt: hier wil ik wonen óf alles mee naar huis nemen. Dat ze allebei een achtergrond hebben als (interieur) styliste is dan ook wel overduidelijk.

  Je vindt bij PALMA sierraden, kleding en (woon)accessoires, en als verre van-modemeisje werd ik zelfs enthousiast bij het zien van al het prachtigs, de bijzondere items, fijne kettinkjes, kleurrijke kleuren en details. Ook ben je hier aan het juiste adres voor de leukste originele cadeautjes in de vorm van: mooie borden, kommen, glazen, schilderijtjes, kussens, kaarten en hebben ze enorm veel andere leuke hebbedingetjes voor in huis. PALMA is zo’n winkel waar je elke week wel een keertje binnen kunt lopen en dan telkens opnieuw een beetje verliefd wordt op iets (of op je wishlist erbij zet), maar waar je ook uren kunt snuffelen en gewoon blij worden van al het moois wat je ziet.

  Ik laat de foto’s daarom lekker zijn werk doen!

  PALMA Breda
  Ginnekenweg 85, Breda

  Openingstijden:
  Di t/m Vrij 10-18
  Za 10-17

  Willemijn

  Sinds 6 jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, mensen coachen en in beweging zetten het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst een tijdje in het buitenland te wonen en houdt van stille zondagochtenden, in de natuur zijn, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, Zeeland, boeken verslinden, angsten aangaan, haar dagelijkse rituelen waardoor ze het beste uit zichzelf kan halen, de lente en de herfst, kwetsbaarheid, echte gesprekken, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *