fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Breda

PALMA

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Het stond al een hele lange tijd op mijn blog ‘to do list’: een bezoekje brengen aan PALMA in Breda. En precies op de dag dat ik maar liefst 5 afspraken had, zag ik ook nog even de kans om hier binnen te rennen en wat foto’s te maken. En een beetje verliefd te worden, dat ook!

PALMA is een boetiek aan de Ginnekenweg 85 in Breda en bestaat inmiddels 1 jaar. Eigenaresses Mascha en Kiki, beiden met een enorme liefde voor mode, interieur én palmbomen (van de stad Palma in Mallorca), hebben hier een sfeer gecreëerd waardoor je als je binnenkomt letterlijk denkt: hier wil ik wonen óf alles mee naar huis nemen. Dat ze allebei een achtergrond hebben als (interieur) styliste is dan ook wel overduidelijk.

Je vindt bij PALMA sierraden, kleding en (woon)accessoires, en als verre van-modemeisje werd ik zelfs enthousiast bij het zien van al het prachtigs, de bijzondere items, fijne kettinkjes, kleurrijke kleuren en details. Ook ben je hier aan het juiste adres voor de leukste originele cadeautjes in de vorm van: mooie borden, kommen, glazen, schilderijtjes, kussens, kaarten en hebben ze enorm veel andere leuke hebbedingetjes voor in huis. PALMA is zo’n winkel waar je elke week wel een keertje binnen kunt lopen en dan telkens opnieuw een beetje verliefd wordt op iets (of op je wishlist erbij zet), maar waar je ook uren kunt snuffelen en gewoon blij worden van al het moois wat je ziet.

Ik laat de foto’s daarom lekker zijn werk doen!

PALMA Breda
Ginnekenweg 85, Breda

Openingstijden:
Di t/m Vrij 10-18
Za 10-17

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden