In Australië leerde ik koffie pas echt waarderen. Sindsdien kijk ik elke dag uit naar mijn koffie momentje! Maar dan wel met havermelk of kokosmelk. En in de zomer als ijskoffie! Ik vind de zoete kokosmelk met koffie en ijsklontjes de perfecte combi.
- 1 shot espresso
- 150 ml kokos (of haver) melk (alpro)
- Drupje vanille-extract (naar smaak)
- Handje ijsklontjes (4/5)
- Schenk de melk in een glas, doe het shot espresso erbij (en eventueel naar smaak een drupje vanille-extract) en maak af met de ijsklontjes. Je kunt het geheel trouwens ook eventueel even kort blenden in de blender.
In Australië leerde ik koffie pas echt waarderen. Sindsdien kijk ik elke dag uit naar mijn koffie momentje! Maar dan wel met havermelk of kokosmelk. En in de zomer als ijskoffie! Ik vind de zoete kokosmelk met koffie en ijsklontjes de perfecte combi.
- 1 shot espresso
- 150 ml kokos (of haver) melk (alpro)
- Drupje vanille-extract (naar smaak)
- Handje ijsklontjes (4/5)
- Schenk de melk in een glas, doe het shot espresso erbij (en eventueel naar smaak een drupje vanille-extract) en maak af met de ijsklontjes. Je kunt het geheel trouwens ook eventueel even kort blenden in de blender.
+ show Comments
- Hide Comments
add a comment