fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Recepten

Ananas banaan ijs

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Het was warm, ik had zin in ijs, maar omdat ik zo min mogelijk suiker eet was er maar 1 optie: zelf maken! Gewoon van puur fruit!

Wat heb je nodig voor twee personen?
  • 2 of 3 rijpe bananen (voor 2 personen)! Die gestippelde versies het liefst, want die zijn lekker zoet.
  • 150 gram verse of bevroren ananas (of kies ander fruit als frambozen, mango, blauwe bes)
Bereidingswijze:
  1. Pel de bananen af, halveer en stop in een plastic bakje voor een nachtje in de vriezer.
  2. Doe de bananen vervolgens in de keukenmachine (in een blender gaat dit helaas niet, of je moet veel vocht toevoegen en dan wordt het geen ijs), voeg 150 gram verse of bevroren ananas toe en mix tot er een soort ijs textuur is ontstaan.
  3. Verdeel over 2 kommetjes en geniet!
  4. Ben je een zoetekauw dan kun je eventueel nog 2 schepjes kokosbloesemsuiker toevoegen aan de bananen voor je gaat mixen.
  5. Wil je nú ijs maken en heb je geen bevroren bananen? Wanneer je wat extra diepvriesfruit gebruikt kan het recept ook werken met gewone bananen.
  6. Je kunt experimenteren met verschillende soorten fruit, of je gebruikt bevroren bananen en voegt daar noten, dadel en chocolade aan toe.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden