fbpx

Blogs

Australië deel 1

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Australië, wat geniet ik van je! Van het platteland, de dieren in het wild die voor het raam wegspringen, van de stilte, de lucht die je diep kunt inademen, van de opkomende zon, het paardrijden, kangoeroes spotten met de quad, omringd zijn door natuur, de magische heldere sterrenhemel ’s nachts, van de gastvrijheid van de familie waar ik verbleef: het was voor mij echt the Aussie life.

En Sydney, wat was je druk, bruisend, hectisch, groots en tegelijkertijd op sommige momenten ook heel klein. Ik heb je om 6 uur ’s ochtends zien ontwaken tijdens een boksles, ik heb je mogen bewonderen met ondergaande zon vanaf de ferry, ik heb strandjes gehopt rond Manly Beach en me laten overdonderen door de betoverende Blue Mountains. Ik voelde me een vrouw van de wereld op de Harbour Bridge, uitkijkend over de stad en Sydney Opera House. Ik verdwaalde tientallen keren in je en ben minstens vijf keer bij een verkeerde bushalte uitgestapt, toch wist ik altijd weer mijn weg te vinden door alle vriendelijkheid en hulp die ik ontving. Ik heb heel veel kanten van je mogen zien en ervaren Sydney, en ik zou nooit in je kunnen wonen maar heb ontzettend genoten van alle dagen die ik in je door mocht brengen.

Australië, je voelt als een warm bad. Een land waar je als reiziger snel thuis bent. Waar je op elke hoek van de straat in contact komt met andere travelers, maar ook heerlijk je eigen plan kunt trekken. Ik hou van het binnensmondse taaltje en het ‘goodday mate’. Ik hou van de behulpzaamheid en de gastvrijheid, van de herfst die aanvoelt als een warm voorjaar in Nederland en ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan alle lieve en leuke mensen die de afgelopen 2 weken mijn pad kruisten. Op het vliegveld van Jakarta sloot ik mijn eerste vriendschap en op die manier wordt er elke dag wel bevestigd hoe mooi het is om alleen te reizen. Ik krijg er energie van en ben ontzettend dankbaar dat ik ook deze droom werkelijkheid heb mogen laten worden.

Op naar nog een weekje Australië, in weer een andere wereld…

Liefs!

[foogallery id=”4182″]

Australië, wat geniet ik van je! Van het platteland, de dieren in het wild die voor het raam wegspringen, van de stilte, de lucht die je diep kunt inademen, van de opkomende zon, het paardrijden, kangoeroes spotten met de quad, omringd zijn door natuur, de magische heldere sterrenhemel ’s nachts, van de gastvrijheid van de familie waar ik verbleef: het was voor mij echt the Aussie life.

En Sydney, wat was je druk, bruisend, hectisch, groots en tegelijkertijd op sommige momenten ook heel klein. Ik heb je om 6 uur ’s ochtends zien ontwaken tijdens een boksles, ik heb je mogen bewonderen met ondergaande zon vanaf de ferry, ik heb strandjes gehopt rond Manly Beach en me laten overdonderen door de betoverende Blue Mountains. Ik voelde me een vrouw van de wereld op de Harbour Bridge, uitkijkend over de stad en Sydney Opera House. Ik verdwaalde tientallen keren in je en ben minstens vijf keer bij een verkeerde bushalte uitgestapt, toch wist ik altijd weer mijn weg te vinden door alle vriendelijkheid en hulp die ik ontving. Ik heb heel veel kanten van je mogen zien en ervaren Sydney, en ik zou nooit in je kunnen wonen maar heb ontzettend genoten van alle dagen die ik in je door mocht brengen.

Australië, je voelt als een warm bad. Een land waar je als reiziger snel thuis bent. Waar je op elke hoek van de straat in contact komt met andere travelers, maar ook heerlijk je eigen plan kunt trekken. Ik hou van het binnensmondse taaltje en het ‘goodday mate’. Ik hou van de behulpzaamheid en de gastvrijheid, van de herfst die aanvoelt als een warm voorjaar in Nederland en ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan alle lieve en leuke mensen die de afgelopen 2 weken mijn pad kruisten. Op het vliegveld van Jakarta sloot ik mijn eerste vriendschap en op die manier wordt er elke dag wel bevestigd hoe mooi het is om alleen te reizen. Ik krijg er energie van en ben ontzettend dankbaar dat ik ook deze droom werkelijkheid heb mogen laten worden.

Op naar nog een weekje Australië, in weer een andere wereld…

Liefs!

[foogallery id=”4182″]

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!