fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Recepten

Bloemkool soep

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Ik vind soepjes ideaal aangezien je er groenten in kunt stoppen die je normaal niet zo vaak eet of niet zo smaakvol vindt en er vervolgens toch iets lekkers van kunt maken! Dat is precies wat ik heb gedaan met deze bloemkoolsoep!

Wat heb je nodig (voor 6 grote kommen)?
 • 1 middelgrote bloemkool
 • 2 el kokosolie, gesmolten
 • 1,5 el Vadouvan kruiden(Jonnie Boer)
 • 1 middelgrote ui
 • 3 teentjes knoflook
 • 1 zoete aardappel, in blokjes
 • 1 blik kokosmelk (400 ml)
 • Water
 • Optioneel:
 • Pijnboompitjes, geroosterd
 • Verse peterselie, geknipt
 • Kookroom (of kokosroom)
Bereidingswijze:
 1. Maak de bloemkool schoon en snijd in roosjes. Meng de kokosolie met de Vadouvan kruiden en meng daar de bloemkoolroosjes door. Leg de roosjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet voor een half uurtje in de oven op 180 graden.
 2. Snijd de ui en de teentjes knoflook fijn en bak deze in wat kokosolie in een soeppan lichtjes aan. Voeg hieraan toe de blokjes zoete aardappel, de geroosterde bloemkoolroosjes, de kokosmelk en water (de hoeveelheid is afhankelijk van hoe dik je de soep wilt hebben) en kook voor minimaal 20 minuten.
 3. Pureer de soep en breng eventueel op smaak met peper en zout.
 4. Maak af met de geroosterde pijnboompitjes, kook(kokos)room en de verse peterselie.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden