• Chocolate Company

  Een van mijn favoriete koffietenten is Chocolate Company aan het van Coothplein. Om heerlijke chocspoons te drinken, truffels te eten en te werken op m’n laptop.

  Food
  De taarten van Chco zijn een genot, en dan voornamelijk de Frambozen gateau en de killer brownie. Verder kun je er heerlijke boeren boterhammen eten met bijvoorbeeld zalm en roomkaas of serranoham. Als je het leven wilt vieren neem dan een High Choc of een High tea (vers fruit, toast, bonbons, cheesecake, brownie en natuurlijk chocolate fondue) en ga heerlijk een middagje genieten van al het lekkers. Wil je iemand wat cadeau doen? De bonbons, chocolatespread of chocspoons zijn daar heeeel geschikt voor.

  Drinks
  Als je bij CHCO bent, dan moet je natuurlijk een chocspoon nemen! Je kunt kiezen uit maar liefst 60 soorten chocolademelk. Heel vreemd dat ik dan telkens niet verder kom als banana wasabi, maar dat terzijde. Naast lekkere chocolademelk serveren ze hier goede koffie, van een ‘simpele’ cappuccino tot een coffee special met alles erop en eraan. Zuivelvrije koffie of choco? Ze hebben ook sojamelk en amandelmelk. Oja, en sinds kort lekkere verse jus en gezonde appel-en peer sapjes!

  Sfeer/interieur
  De sfeer is fijn. Fijne muziek, fijne mensen en een fijne ruimte. Dennis, Marion en de meiden geven je het gevoel alsof ze je al jaren kennen, de gastvrijheid hier krijgt van mij (en van heel veel andere mensen) dan ook echt een 10. Hoewel het er vaak druk is ervaar ik het nooit zo, omdat het lekker ruim is opgezet en een goed ingedeelde ruimte is met knusse hoekjes.

  Dus: als je in Breda bent, of je woont er en komt nooit in de buurt van Van Coothplein, zeker langsgaan!

  Chocolate Company
  Ginnenkenstraat 153, Breda
  Openingstijden:
  Ma 10-17
  Di t/m vrij 8-17
  Za 9.30-18
  Zo 10-18

  Willemijn

  Sinds zes jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *