fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Recepten

Kokoskoekjes

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Ik kwam deze kokoskoekjes tegen in het boek Eet Paleo in 7 stappen en de koekjes waren zo lekker dat ik het recept graag met je deel. Ik heb geen idee of de koekjes geschikt zijn om langer te bewaren, ik had ze namelijk zo op!


Wat heb je nodig voor 8 koekjes?

 • 50 gram kokosmeel
 • 50 gram arrowroot (of tapiocameel)
 • 50 gram kokosrasp
 • 50 gram kokosbloesemsuiker
 • 100 gram kokosolie
 • 60 ml water
Bereidingswijze:
 1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
 2. Smelt de kokosolie in een steelpannetje en laat daarna kort afkoelen.
 3. Meng de rest van de ingrediënten plus de kokosolie in een kom en kneed tot een soort deeg.
 4. Zet dit deeg een half uurtje in de koelkast om op te stijven.
 5. Bekleed een bakplaat met bakpapier, rol balletjes van het deeg en druk ze plat op de bakplaat. Het ‘deeg’ blijft een beetje kruimelig.
 6. Bak de koekjes in 15 minuten af in de oven en laat ze daarna goed afkoelen.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden