fbpx

Blogs

Echt & oprecht: Ingèr

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Een soort van nieuwe rubriek op Lief voor je Leif! Ik stel 5, echte, soms wat diepgaandere, vragen en dat levert mooie en oprechte antwoorden op. Ingèr ‘ken’ ik van instagram, waar ze me dagelijks motiveert met haar ‘YOU GO GIRL’ speechen. Ze is bloedfanatiek in al haar doelen en runt samen met haar vriend Mark het bedrijf ‘De social media coach’. Onderneemster ten voeten uit dus. Ingèr trapt deze rubriek af!

Wat is voor jou geluk?
Geluk is voor mij m’n ding kunnen doen. Werken aan mezelf, in de sportschool maar ook daarnaast. Het is ondernemen. Het is nu. Het is blijven durven en blijven kiezen voor wat ik wil. Het is trouwens ook mijn familie en m’n vriend Mark. Die mensen, dat is pas geluk.

Welk inzicht kwam bij je binnen?
Dat ik kan wat ik wil. Ook als ik soms twijfel en ook als ik soms val.

Wat zou je nooit meer op die manier zo doen?
Heel lang over iets zeuren, zonder er iets aan te veranderen. In mijn beleving heb ik mezelf te lang slachtoffer laten zijn van bepaalde situaties. En toen ik eenmaal leerde dat ik ook dat gevoel zelf kan beïnvloeden, wil ik nooit meer anders.

Wat is je grootste les en wat heb je daaruit mee genomen?
Dat als ik mezelf wijsmaak dat ik iets niet kan, het dan ook daadwerkelijk niet kan. En wat ik daaruit heb meegenomen? Dat het andersom ook zo werkt.

Met alle kennis van nu, wat zou je tegen je 18-jarige ik willen zeggen?
Heel simpel “YOU GO GIRL”. Op mijn 18e durfde ik niets, zeurde ik veel en er gebeurde vervolgens niets. Ik deed het goed op school hoor, maar gewoon allemaal zonder dat vuurtje wat er nu wel is. Dus wat ik zou zeggen; meisje, als je het ergens niet mee eens bent, verander het dan. En “Denk positiever”.

Een soort van nieuwe rubriek op Lief voor je Leif! Ik stel 5, echte, soms wat diepgaandere, vragen en dat levert mooie en oprechte antwoorden op. Ingèr ‘ken’ ik van instagram, waar ze me dagelijks motiveert met haar ‘YOU GO GIRL’ speechen. Ze is bloedfanatiek in al haar doelen en runt samen met haar vriend Mark het bedrijf ‘De social media coach’. Onderneemster ten voeten uit dus. Ingèr trapt deze rubriek af!

Wat is voor jou geluk?
Geluk is voor mij m’n ding kunnen doen. Werken aan mezelf, in de sportschool maar ook daarnaast. Het is ondernemen. Het is nu. Het is blijven durven en blijven kiezen voor wat ik wil. Het is trouwens ook mijn familie en m’n vriend Mark. Die mensen, dat is pas geluk.

Welk inzicht kwam bij je binnen?
Dat ik kan wat ik wil. Ook als ik soms twijfel en ook als ik soms val.

Wat zou je nooit meer op die manier zo doen?
Heel lang over iets zeuren, zonder er iets aan te veranderen. In mijn beleving heb ik mezelf te lang slachtoffer laten zijn van bepaalde situaties. En toen ik eenmaal leerde dat ik ook dat gevoel zelf kan beïnvloeden, wil ik nooit meer anders.

Wat is je grootste les en wat heb je daaruit mee genomen?
Dat als ik mezelf wijsmaak dat ik iets niet kan, het dan ook daadwerkelijk niet kan. En wat ik daaruit heb meegenomen? Dat het andersom ook zo werkt.

Met alle kennis van nu, wat zou je tegen je 18-jarige ik willen zeggen?
Heel simpel “YOU GO GIRL”. Op mijn 18e durfde ik niets, zeurde ik veel en er gebeurde vervolgens niets. Ik deed het goed op school hoor, maar gewoon allemaal zonder dat vuurtje wat er nu wel is. Dus wat ik zou zeggen; meisje, als je het ergens niet mee eens bent, verander het dan. En “Denk positiever”.

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!