• Echt & oprecht: Ingèr

  Een soort van nieuwe rubriek op Lief voor je Leif! Ik stel 5, echte, soms wat diepgaandere, vragen en dat levert mooie en oprechte antwoorden op. Ingèr ‘ken’ ik van instagram, waar ze me dagelijks motiveert met haar ‘YOU GO GIRL’ speechen. Ze is bloedfanatiek in al haar doelen en runt samen met haar vriend Mark het bedrijf ‘De social media coach’. Onderneemster ten voeten uit dus. Ingèr trapt deze rubriek af!

  Wat is voor jou geluk?
  Geluk is voor mij m’n ding kunnen doen. Werken aan mezelf, in de sportschool maar ook daarnaast. Het is ondernemen. Het is nu. Het is blijven durven en blijven kiezen voor wat ik wil. Het is trouwens ook mijn familie en m’n vriend Mark. Die mensen, dat is pas geluk.

  Welk inzicht kwam bij je binnen?
  Dat ik kan wat ik wil. Ook als ik soms twijfel en ook als ik soms val.

  Wat zou je nooit meer op die manier zo doen?
  Heel lang over iets zeuren, zonder er iets aan te veranderen. In mijn beleving heb ik mezelf te lang slachtoffer laten zijn van bepaalde situaties. En toen ik eenmaal leerde dat ik ook dat gevoel zelf kan beïnvloeden, wil ik nooit meer anders.

  Wat is je grootste les en wat heb je daaruit mee genomen?
  Dat als ik mezelf wijsmaak dat ik iets niet kan, het dan ook daadwerkelijk niet kan. En wat ik daaruit heb meegenomen? Dat het andersom ook zo werkt.

  Met alle kennis van nu, wat zou je tegen je 18-jarige ik willen zeggen?
  Heel simpel “YOU GO GIRL”. Op mijn 18e durfde ik niets, zeurde ik veel en er gebeurde vervolgens niets. Ik deed het goed op school hoor, maar gewoon allemaal zonder dat vuurtje wat er nu wel is. Dus wat ik zou zeggen; meisje, als je het ergens niet mee eens bent, verander het dan. En “Denk positiever”.

  Willemijn

  Sinds zes jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, inspireren het liefste wat ze doet. Ze droomt ervan om in de toekomst in Australië of Amerika te wonen, houdt van stille zondagochtenden, zonsopgangen, de natuur, mensen, persoonlijke ontwikkeling, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, de lente en de herfst, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld.

 • lekker lezen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *