fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Breda

Eetlokaal ZIN

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

YES! Ik zat er al een tijdje met smart op te wachten: een nieuw leuk tentje in Breda. Want ik eet heel graag, maar ik schrijf nog liever. Dus die hotspot reviews zijn wel aan mij besteed. Dit keer moest ik er even een paar minuutjes voor op de fiets zitten, want eetlokaal ZIN, sinds 3 augustus geopend aan de Ginnekenweg 315, zit iets buiten het centrum. Een tentje gerund door moeder en dochter met een passie voor gezond en goed voedsel. De boodschap van ZIN? ”Wij hadden zin om anderen te verwennen met onze keukenkunsten. Een plek waar je onbezorgd lekker kunt genieten van ’n heerlijke, gezonde maaltijd met mooie ingrediënten.” Dat klinkt als helemaal typisch Lief voor je Leif!

Food
Wat me meteen opvalt als ik binnenkom: de open keuken! Direct contact en een praatje maken zodat je je meteen thuis voelt. En ook fijn: je kunt gewoon zien hoe en waar je broodje, sapje of wat dan ook klaargemaakt wordt. Het eetlokaal heeft op de één of andere manier een fijne gezonde uitstraling en dat klopt ook, want de kaart is helemaal naar mijn foodie hart. Lekkere salades: geitenkaas, een seizoenssalade, niçoise en caesar salade, of een vers soepje van de dag. En heb je liever een paar knapperige boterhammen met bijvoorbeeld humus en gegrilde groenten, prosciutto of een feta smeersel (ik hou wel van die wat ‘apartere’ combi’s) dan kan dat natuurlijk ook! Ik ga de volgende keer even terug om de hele kaart te proberen, en de versgebakken taartjes te proeven…;-)

Drinks
De koffie van ZIN komt van Giraffe coffee roasters uit Rotterdam. Mocht je een koffiekenner zijn, ga dan zeker even keuren! Daarnaast heeft ZIN diverse frisdranken en thee’tjes. Waar ik dan weer enthousiast van word: vers gemaakte smoothies, de ene dag groen en de andere dag rood, net wat er in huis is. En mocht je na de klok van 12(?) zin hebben in een wijntje, die staan ook op de kaart!

Interieur/sfeer
Het interieur is ECHT geweldig. Helemaal naar mijn smaak. Zachte kleuren, mooie tafels en stoeltjes en leuke sfeervolle accessoires.  Alles is te koop en da’s eigenlijk nog leuker! Terug naar de mega enthousiaste ontvangst. Bij binnenkomst direct een heel gezellig praatje met Annemarie, die het keukengedeelte op zich neemt, en later ook met dochter Lieke, de gastvrouw, die me alle ins en outs vertelde over ZIN. En ze kende mijn blog…niet geheel onbelangrijk voor deze review, haha. Kortom: een heel enthousiast, gastvrij en open sfeertje, leuke inrichting, goed eten en toch ook weer de categorie droomdoeners: mensen die voor hun passie gaan! Ik word er blij van en ga hier zeker terugkomen.

Eetlokaal ZIN
Ginnekenweg 315, Breda
Openingstijden:
Ma t/m Za 9-18
Zo gesloten

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden