fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Breda

JanenAlleman

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Lunchroom JanenAlleman heeft echt mijn hart gestolen. Ze werken daar met zoveel inzet en passie, er hangt een fijn sfeertje, het eten is heerlijk én net even iets ambachtelijker. Tijd voor een review!

JanenAlleman is een lunchcafé in de St. Janstraat in Breda, open sinds zomer 2015. Wat de lunchroom bijzonder maakt? Je wordt bij JanenAlleman bediend door enorm enthousiaste jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Mensen die de werkdagen als een uitje zien en enorm dankbaar zijn voor deze kans in de samenleving. Hoe mooi is dat, ik heb dan ook gewoon een zwak voor deze tent.

Food
JanenAlleman is mijn favoriete lunchplek. Ook objectief gezien.  Ze hebben een fijne kaart, waar ik met mijn gezondheidsfobie(zo nu en dan) ook gewoon kan eten. Want: altijd verse soepen en salades, en daar zou ik alleen al voor terug blijven komen. Ze gebruiken veel biologische producten van oa de Kleine hoeve(landbouwbedrijf in Breda waar mensen met een beperking werken) en dat maakt een hoop verschil. Naast de soepen word ik ook heel blij van de broodjes, met als favoriet oude kaas en gerookte zalm. Alles is net even anders, en je proeft dat er mensen in de keuken staan die verstand hebben van smaken. Er zijn tosti’s en uitsmijters, voor de kids pannenkoeken en elke maand is er een ‘broodje van de maand’, bedacht door een medewerker. Daarnaast kun je ook genieten van een high tea of high wine en is er de Jan en brood plank & Jan en mixed plank(hapjes en smeersels).

Drinks
Verse munt-en gemberthee,  goede koffie, verse sinaasappelsap, frisdrank en soms een smoothie als drankje van de maand. Helemaal prima.

Sfeer/interieur
Het interieur ga jij verliefd op worden, dat weet ik zeker. JanenAlleman heeft een heel leuk sfeertje weten te creëren met tweedehands spulletjes(die ook te koop zijn). Veel lentekleuren, kek behangetje, mooie klinkermuur en altijd verse bloemen. Alle credits voor de vrouw van Fabian(de eigenaar), Harmke die de inrichting heeft verzorgd. Hier hangt een pure sfeer, waar mensen begaan zijn met elkaar en dat ontroerd me soms als ik er zit. Heel veel bewondering en alleen maar respect dat er kans gegeven wordt aan mensen met een beperking om ook een plekje te krijgen in de maatschappij. Dit verdient dan ook gewoon heel veel lof en heel veel gasten.

Benieuwd naar JanenAlleman?
St. Janstraat 22, Breda
Openingstijden:
Di t/m za 10-17.30
Zo 12-17.30

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden