• Bo op weg naar NYC

  Yessss, we hebben een nieuwe blogger bij team Lief voor je Leif! Instagram is voor mij hét walhalla om leuke inspirerende mensen tegen het ‘lijf’ te lopen. Zo ook Bo. Zij zal voor Lief voor je Leif op weg naar de New York Marathon elke maand een blog schrijven over haar hardloopavonturen. Zelf zegt ze: ”Ik ben een genieter en probeer daarin een balans te vinden. Keihard trainen voor de NYC Marathon ’16, maar ook mega goede burgers en lekker veel festivals in de zomer. ” Dat klinkt heeeel erg LVJL. In haar eerste blog stelt ze zich aan je voor.

  Hoi!

  Bo, afgelopen kerst 30 geworden, hartje centrum Haarlem samen met ‘t vriendje, HR Support Officer bij een webhosting bedrijf in Amsterdam, horeca tijgertje >> vader met een eigen kroeg, vorig jaar eerste triathlon olympische afstand genaild, en voor dit jaar is de NYC Marathon the main goal!!

  De marathon van New York symboliseert voor mij toch wel het ultieme doel op sportgebied. The city that never sleeps, The Big Apple.. Only imagine dat je daar finisht na het neerzetten van de prestatie van je leven! Ik krijg al bijna kippenvel als ik eraan denk. And that’s not all. In de aanloop naar de marathon ben ik ambassadeur voor KiKa en probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor dit fantastische doel. Ik krijg zoveel energie van de gedachte dat ik de komende maanden mag trainen, mag zweten en beter mag worden voor een hoger doel dan enkel de fysieke prestatie!! De “runner’s high” zal nog zoveel intenser worden.

  Ik heb verschillende hulplijnen die me bijstaan in dit proces: een personal trainer die me traint op alle triathlon onderdelen (nu voornamelijk de focus op hardlopen), een trainer in de sportschool die me helpt om mijn benen en core nog sterker te maken en die me elke 5-6 weken doormeet, en tot slot een voedingscoach met wie ik probeer om mijn voeding complementair aan mijn trainingsschema te maken zodat het hopelijk mijn prestaties gaat verbeteren! Maar tegen iedereen zeg ik:

  “Ik vind sporten te gek, op mijn voeding letten een mooie uitdaging, maar niet ten koste van alles”.

  Ik ben geen topatleet, ik streef niet naar toptijden; ik wil GENIETEN. Van alle aspecten van het leven. En dat betekent ook veel afwegingen maken; wat vind ik op dat moment het belangrijkst? What makes me happy? Want ‘happiness’ is mijn sleutelwoord.
  Ok, en eten.

  Tot snel!

  Liefs, Bo

  Instagram: @bo.ermes
  Website: https://www.runforkikamarathon.nl/bo-ermes

  Bo

  ''Bo, afgelopen kerst 30 geworden, hartje centrum Haarlem samen met 't vriendje, HR Support Officer bij een webhosting bedrijf in Amsterdam, horeca tijgertje. GENIETEN! Vorig jaar eerste triathlon olympische afstand genaild, en voor dit jaar is de NYC Marathon the main goal!''

 • lekker lezen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *