fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Blogs

Bo op weg naar NYC

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Yessss, we hebben een nieuwe blogger bij team Lief voor je Leif! Instagram is voor mij hét walhalla om leuke inspirerende mensen tegen het ‘lijf’ te lopen. Zo ook Bo. Zij zal voor Lief voor je Leif op weg naar de New York Marathon elke maand een blog schrijven over haar hardloopavonturen. Zelf zegt ze: ”Ik ben een genieter en probeer daarin een balans te vinden. Keihard trainen voor de NYC Marathon ’16, maar ook mega goede burgers en lekker veel festivals in de zomer. ” Dat klinkt heeeel erg LVJL. In haar eerste blog stelt ze zich aan je voor.

Hoi!

Bo, afgelopen kerst 30 geworden, hartje centrum Haarlem samen met ‘t vriendje, HR Support Officer bij een webhosting bedrijf in Amsterdam, horeca tijgertje >> vader met een eigen kroeg, vorig jaar eerste triathlon olympische afstand genaild, en voor dit jaar is de NYC Marathon the main goal!!

De marathon van New York symboliseert voor mij toch wel het ultieme doel op sportgebied. The city that never sleeps, The Big Apple.. Only imagine dat je daar finisht na het neerzetten van de prestatie van je leven! Ik krijg al bijna kippenvel als ik eraan denk. And that’s not all. In de aanloop naar de marathon ben ik ambassadeur voor KiKa en probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor dit fantastische doel. Ik krijg zoveel energie van de gedachte dat ik de komende maanden mag trainen, mag zweten en beter mag worden voor een hoger doel dan enkel de fysieke prestatie!! De “runner’s high” zal nog zoveel intenser worden.

Ik heb verschillende hulplijnen die me bijstaan in dit proces: een personal trainer die me traint op alle triathlon onderdelen (nu voornamelijk de focus op hardlopen), een trainer in de sportschool die me helpt om mijn benen en core nog sterker te maken en die me elke 5-6 weken doormeet, en tot slot een voedingscoach met wie ik probeer om mijn voeding complementair aan mijn trainingsschema te maken zodat het hopelijk mijn prestaties gaat verbeteren! Maar tegen iedereen zeg ik:

“Ik vind sporten te gek, op mijn voeding letten een mooie uitdaging, maar niet ten koste van alles”.

Ik ben geen topatleet, ik streef niet naar toptijden; ik wil GENIETEN. Van alle aspecten van het leven. En dat betekent ook veel afwegingen maken; wat vind ik op dat moment het belangrijkst? What makes me happy? Want ‘happiness’ is mijn sleutelwoord.
Ok, en eten.

Tot snel!

Liefs, Bo

Instagram: @bo.ermes
Website: https://www.runforkikamarathon.nl/bo-ermes

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden