Ik kwam deze kokoskoekjes tegen in het boek Eet Paleo in 7 stappen en de koekjes waren zo lekker dat ik het recept graag met je deel. Ik heb geen idee of de koekjes geschikt zijn om langer te bewaren, ik had ze namelijk zo op!
Wat heb je nodig voor 8 koekjes?
- 50 gram kokosmeel
- 50 gram arrowroot (of tapiocameel)
- 50 gram kokosrasp
- 50 gram kokosbloesemsuiker
- 100 gram kokosolie
- 60 ml water
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Smelt de kokosolie in een steelpannetje en laat daarna kort afkoelen.
- Meng de rest van de ingrediënten plus de kokosolie in een kom en kneed tot een soort deeg.
- Zet dit deeg een half uurtje in de koelkast om op te stijven.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier, rol balletjes van het deeg en druk ze plat op de bakplaat. Het ‘deeg’ blijft een beetje kruimelig.
- Bak de koekjes in 15 minuten af in de oven en laat ze daarna goed afkoelen.
Ik kwam deze kokoskoekjes tegen in het boek Eet Paleo in 7 stappen en de koekjes waren zo lekker dat ik het recept graag met je deel. Ik heb geen idee of de koekjes geschikt zijn om langer te bewaren, ik had ze namelijk zo op!
Wat heb je nodig voor 8 koekjes?
- 50 gram kokosmeel
- 50 gram arrowroot (of tapiocameel)
- 50 gram kokosrasp
- 50 gram kokosbloesemsuiker
- 100 gram kokosolie
- 60 ml water
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Smelt de kokosolie in een steelpannetje en laat daarna kort afkoelen.
- Meng de rest van de ingrediënten plus de kokosolie in een kom en kneed tot een soort deeg.
- Zet dit deeg een half uurtje in de koelkast om op te stijven.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier, rol balletjes van het deeg en druk ze plat op de bakplaat. Het ‘deeg’ blijft een beetje kruimelig.
- Bak de koekjes in 15 minuten af in de oven en laat ze daarna goed afkoelen.
+ show Comments
- Hide Comments
add a comment