fbpx

inspiratiemail

YES! GRAAG!

Droomdoeners

Marit Groen

Ik ben
Willemijn

Op de Lief voor je Leif blog kun je uren lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei en zelfontwikkeling in het algemeen. Een plek waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, waar je herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling en groei!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

Marit Groen is eigenaresse van Marbles by MG, ze ontwerpt prachtige handgemaakte sieraden welke allemaal een naam, edelsteentje met een bepaalde kracht en daarom een verhaal hebben.

Marit: ”Edelstenen hebben mij altijd gefascineerd en dat ze ook nog een ondersteunende werking kunnen hebben maakt het wel af. Ik vind het een mooi idee dat een persoon een eigen herinnering aan een sieraad kan hangen, zodat ze daar later ook weer kracht uit kunnen putten tijdens wat mindere momenten. Zo was er laatst iemand die een nieuwe start wilde maken met haar dochter en een mooi wit howlietkraaltje erbij zocht. Ik heb hier een howlietkraaltje van gemaakt met één lijn erin, welke symbool stond voor haar dochter, de rode lijn in haar leven en haar stabiele factor. Dat meedenken wordt gewaardeerd en ik vind het ook één van de leukste dingen om te doen!”

Maar sieraden ontwerpster worden, daar droomde ze niet van toen ze klein was. Marit: ”Toen ik klein was wilde ik dierenarts worden, toen ik groter werd was het sociaal werker. Oftewel; voor anderen zorgen. Helaas kon ik door mijn chronische ziekte deze dromen niet waarmaken en moest ik op zoek naar iets wat ik wél kon.

Sieraden, vooral armbanden, daar priegelde ik altijd al wel aan. Vaak waren ze me te groot dus dan maakte ik ze zelf kleiner. De volgende stap was het knopen van armbandjes. Zo kon ik ze op maat maken. Voor mij was het op dat moment een leuke hobby, maar al snel groeide het doordat mijn vriendinnen ook erg enthousiast waren en de vraag groter werd.  Eigenlijk beviel dit erg goed en heb ik het uitgebreid naar een officiële onderneming om zo iedereen een Marbles by MG te gunnen!

Wat ik mooi vind aan het hebben van een eigen bedrijf is dat ik er echt alles van mezelf in kwijt kan. Creativiteit, inspiratie, gevoel voor (kleuren) combinaties. De verhalen erachter en de mensenkennis die ik hierdoor ontwikkel. Ik word elke keer weer gelukkig van de uniekheid van elk edelsteentje waar ik mee mag werken. Van een berichtje van een lieve klant. Ja, ik kan zeggen dat Marbles by MG echt ‘ik’ is.

En natuurlijk gaat niet alles helemaal perfect als startende ondernemer. Je hebt veel ups en downs die zich heel snel kunnen afwisselen. Maar als je in jezelf en je onderneming gelooft dan laat je je hierdoor ook niet uit het veld slaan.

Ik ben altijd iemand die graag doelen blijft stellen in bepaalde stappen. Ik wil nog heel graag een sterling zilver collectie uitbrengen en daarnaast is het een droom om in tijdschriften te komen staan zodat je als bedrijf net even een zetje krijgt om je bereik uit te breiden. Mijn tips hierin? Neem je doel serieus en raak ervan overtuigd dat je het kunt behalen. Verdeel je doel in stappen en vraag je af wat er nodig is om bij het einddoel te komen maar wees ook flexibel genoeg om je doelen bij te stellen als dat nodig is. En vergeet natuurlijk niet te genieten van de weg ernaartoe. Die kan net zo leuk zijn, het hoeft allemaal niet ineens!”

Liefs, Marit

Foto by: Elise Chung

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ochtendmens, sportgek, houdt van mensen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

7 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!

De inspiratiemail

Verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif?

Yes dat wil ik!

En elke twee weken een mail in je inbox met liefdevolle reminders, persoonlijke verhalen, overdenkingen en tips en tools op het gebied van zelfontwikkeling, zelfliefde en het innerlijk kind werk? Je wordt zo ook meteen op de hoogte gehouden van fijne acties, nieuwe cursussen en de challenges die ik regelmatig organiseer!

FREE DOWNLOAD

Put Some Sort of Related Freebie Here

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts.

Wil je verbonden blijven met mij en Lief voor je Leif? Meld je aan voor de tweewekelijkse inspiratiemail!Aanmelden