fbpx

Recepten

Zomerse ontbijtbowl

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen waardoor je je leven een positieve boost geeft en jij je anders (beter!) gaat voelen!

nieuw!

In Australië at ik voor het eerst de combinatie van chiapudding met kokosyoghurt. Zo ontzettend lekker! Ik maakte er in dit recept mijn eigen versie van, ook omdat ik graag altijd iets van groen toevoeg aan mijn ontbijt. Dé tip in dit recept is bevroren fruit, dat maakt de bowl lekker fris en zomers.

Wat heb je nodig voor een bowl?
 • Halve avocado
 • 1 halve (rijpe) banaan
 • 150 gram bevroren ananas of mango
 • 100 ml kokosmelk
 • 3 el chiazaad
 • Toppings: frambozen, passievrucht, aardbeien
Bereidingswijze:

 1. Laat de chiazaad van tevoren een nachtje wellen in de kokosmelk zodat er een soort van papje ontstaat.
 2. Doe de avocado, het bevroren fruit en de banaan in de blender en mix tot een gladde smoothie (iets dikker van textuur).
 3. Doe de smoothie in je kom, voeg de chiapudding toe en maak af met je favoriete toppings!

In Australië at ik voor het eerst de combinatie van chiapudding met kokosyoghurt. Zo ontzettend lekker! Ik maakte er in dit recept mijn eigen versie van, ook omdat ik graag altijd iets van groen toevoeg aan mijn ontbijt. Dé tip in dit recept is bevroren fruit, dat maakt de bowl lekker fris en zomers.

Wat heb je nodig voor een bowl?
 • Halve avocado
 • 1 halve (rijpe) banaan
 • 150 gram bevroren ananas of mango
 • 100 ml kokosmelk
 • 3 el chiazaad
 • Toppings: frambozen, passievrucht, aardbeien
Bereidingswijze:

 1. Laat de chiazaad van tevoren een nachtje wellen in de kokosmelk zodat er een soort van papje ontstaat.
 2. Doe de avocado, het bevroren fruit en de banaan in de blender en mix tot een gladde smoothie (iets dikker van textuur).
 3. Doe de smoothie in je kom, voeg de chiapudding toe en maak af met je favoriete toppings!

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen waardoor je je leven een positieve boost geeft en jij je anders (beter!) gaat voelen!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!