• PLUUM Leiden

  PLUUM lekkers en leuks in Leiden is net zo speels als het klinkt. Je vindt hier producten met een knipoog, maar ook enorm gave spulletjes om je huis op te leuken, en dit alles zorgt ervoor dat je na een uur nog niet uitgekeken bent. Een klein maar fijn winkeltje dat, als je in Leiden bent, zeker het bezoeken waard is.

  Concept
  Nathalie is de eigenaresse van PLUUM lekkers en leuks. 8 jaar geleden startte zij de winkel in Bussum en 4 jaar geleden is daar de shop in Leiden bijgekomen. Zoals ze zelf zeggen: ”PLUUM is een winkel met een gevarieerd assortiment lekkers en leuks met een scandinavische touch. Ons motto is stoer, simpel en een tikje hip. Omdat we zelf ook erg blij worden van leuke spullen die goed betaalbaar zijn kiezen we voor merken die daarbij passen.”

  Shoppen
  Hier mix en match je je hele interieur bij elkaar, dat geloof ik echt. Van de prachtige schaaltjes van broste Copenhagen tot een kekke poster met mooie lijst, die leuke aparte planten voor naast de bank tot die slinger voor aan de muur. PLUUM has it all. Hier heb je zo enorm veel snuisterijen dat je het liefst alles mee naar huis wilt nemen. En ben je niet voor jezelf op zoek maar voor een ander? De leukste cadeautjes met bijpassende kaart vind je hier zodat je altijd met wat origineels voor de dag kunt komen. PLUUM zit in de vernieuwende straat (Burgsteeg) met een hip koffietentje aan de overkant, een mooie kledingzaak (Antraciet) en de gezellige grachten om de hoek. Een leuk stukje Leiden! Mocht je nou niet in de buurt zijn, online kun je ook terecht voor een shopsessie;-).

  PLUUM lekkers en leuks
  Burgsteeg 2, Leiden
  Openingstijden:
  Di t/m vrij 11-17.30u
  Za 10-17.30u

  Willemijn

  Sinds +6 jaar op een reis naar zichzelf. Schrijven is haar levenswerk, mensen coachen en in beweging zetten het liefste wat ze doet. Ze houdt van stille zondagochtenden, in de natuur zijn, mensen, persoonlijke ontwikkeling, alles wat met sport te maken heeft, zichzelf in het diepe gooien, boeken verslinden, angsten aangaan, haar dagelijkse rituelen waardoor ze het beste uit zichzelf kan halen, de lente en de herfst, echte gesprekken, koffiedates en van betekenis kunnen zijn in de wereld. Heeft haar droom om een tijdje in het buitenland te wonen waargemaakt en haar nieuwe thuis gevonden in Málaga.

 • lekker lezen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *