fbpx

Ontdekken

Restaurant LOFF

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

LOFF is inmiddels gesloten.

Restaurant LOFF: als enthousiaste vegan/vegetariër moest ik hier natuurlijk zo snel mogelijk op af. Maar misschien was ik wel een beetje tè snel. Op de openingsdag (6 oktober) ging ik samen met vriendinnetje Marije een vegan taartje eten, kop gemberthee drinken en wat sfeer proeven. Door alle drukte en hectiek die dag besloot ik nog even te wachten met de blog en op een later moment terug te komen. Een paar weekjes geleden was ik er opnieuw en schreef ik meteen een hotspot blog!

Concept
Redelijk bijzonder in een stad als Breda. Bij restaurant LOFF wordt je niet bediend maar kun je je bordje vol scheppen met wat je lekker vindt, het heeft namelijk een buffet vorm. Bij elk gerecht wordt aangegeven of het vegan/vegetarisch is en wat de ingrediënten zijn, en dat vind ik persoonlijk heel fijn. Ik ben er na mijn bezoekje bijvoorbeeld achter gekomen dat hoewel ik geen zuivel en vlees eet, ik toch ook weer veel ingrediënten die de vegans/vegetariërs eten skip, maar dat terzijde. Vervolgens laat je je maaltijd afwegen bij de bar (je betaalt per 100 gram) en je ‘bestelling’ wordt op een pasje gezet. Na het eten reken je af en klaar!

Food/drinks
Ik heb voor Lief voor je Leif al redelijk wat hotspot blogs geschreven maar ik miste al die tijd toch wel zoiets als LOFF. Een plek met goed eten waar de gezonde keuze reuze is. Bij LOFF hebben ze een open keuken waar alles elke dag ter plekke vers wordt bereid, er is dus ook een wisselend aanbod in wat je op kunt scheppen. Je vindt er soepen, salades, verschillende bijgerechten en vooral veel groenten. Daarnaast hebben ze heerlijke versgeperste groente/fruit sapjes, vegan en suikervrije taartjes (YES!) en een ruime keuze in (biologische) drankjes. Mijn sidenote: als mijn budget oneindig zou zijn zou ik hier elke dag eten, maar een lunch van 14/15 euro vind ik een tikje aan de prijzige kant. En dat is jammer, want op die manier sluit je toch ook een groep mensen buiten die wel graag gezond en bewust willen eten.

Sfeer/interieur
Het is bij LOFF een gezellige samenkomst van mensen die allemaal niet in een bepaald hokje te stoppen zijn. Vegan is in ons stadje toch nog grotendeels een ‘geitenwollensokken’ term, maar daar trekt niemand zich van aan blijkbaar want er heerst een gezellig en druk sfeertje met mensen van alle leeftijden. LOFF bevindt zich in een prachtig opgeknapt pand aan de Wilhelmina straat met een goed gematched interieur.  Het personeel is vriendelijk en enthousiast en je gaat met een energyboost van all the good food weer naar huis. Ik vind het een aanrader.

Restaurant LOFF
Wilhelminastraat 15
Openingstijden:
Di t/m Za 10:30 – 21:30u
Zo 11-17u

LOFF is inmiddels gesloten.

Restaurant LOFF: als enthousiaste vegan/vegetariër moest ik hier natuurlijk zo snel mogelijk op af. Maar misschien was ik wel een beetje tè snel. Op de openingsdag (6 oktober) ging ik samen met vriendinnetje Marije een vegan taartje eten, kop gemberthee drinken en wat sfeer proeven. Door alle drukte en hectiek die dag besloot ik nog even te wachten met de blog en op een later moment terug te komen. Een paar weekjes geleden was ik er opnieuw en schreef ik meteen een hotspot blog!

Concept
Redelijk bijzonder in een stad als Breda. Bij restaurant LOFF wordt je niet bediend maar kun je je bordje vol scheppen met wat je lekker vindt, het heeft namelijk een buffet vorm. Bij elk gerecht wordt aangegeven of het vegan/vegetarisch is en wat de ingrediënten zijn, en dat vind ik persoonlijk heel fijn. Ik ben er na mijn bezoekje bijvoorbeeld achter gekomen dat hoewel ik geen zuivel en vlees eet, ik toch ook weer veel ingrediënten die de vegans/vegetariërs eten skip, maar dat terzijde. Vervolgens laat je je maaltijd afwegen bij de bar (je betaalt per 100 gram) en je ‘bestelling’ wordt op een pasje gezet. Na het eten reken je af en klaar!

Food/drinks
Ik heb voor Lief voor je Leif al redelijk wat hotspot blogs geschreven maar ik miste al die tijd toch wel zoiets als LOFF. Een plek met goed eten waar de gezonde keuze reuze is. Bij LOFF hebben ze een open keuken waar alles elke dag ter plekke vers wordt bereid, er is dus ook een wisselend aanbod in wat je op kunt scheppen. Je vindt er soepen, salades, verschillende bijgerechten en vooral veel groenten. Daarnaast hebben ze heerlijke versgeperste groente/fruit sapjes, vegan en suikervrije taartjes (YES!) en een ruime keuze in (biologische) drankjes. Mijn sidenote: als mijn budget oneindig zou zijn zou ik hier elke dag eten, maar een lunch van 14/15 euro vind ik een tikje aan de prijzige kant. En dat is jammer, want op die manier sluit je toch ook een groep mensen buiten die wel graag gezond en bewust willen eten.

Sfeer/interieur
Het is bij LOFF een gezellige samenkomst van mensen die allemaal niet in een bepaald hokje te stoppen zijn. Vegan is in ons stadje toch nog grotendeels een ‘geitenwollensokken’ term, maar daar trekt niemand zich van aan blijkbaar want er heerst een gezellig en druk sfeertje met mensen van alle leeftijden. LOFF bevindt zich in een prachtig opgeknapt pand aan de Wilhelmina straat met een goed gematched interieur.  Het personeel is vriendelijk en enthousiast en je gaat met een energyboost van all the good food weer naar huis. Ik vind het een aanrader.

Restaurant LOFF
Wilhelminastraat 15
Openingstijden:
Di t/m Za 10:30 – 21:30u
Zo 11-17u

+ show Comments

- Hide Comments

add a comment

De blog van Lief voor je Leif is een plek waar je uren kunt lezen over zelfliefde en het innerlijk kind werk, maar ook over groei in het algemeen. Waar je geïnspireerd en aangemoedigd wordt, herkenning kunt lezen, tips en tools kunt opdoen, en waar ik je enthousiast hoop te maken voor zelfontwikkeling! Veel leesplezier!

hi!welkom!

Categorieën

zoeken

EEN NIEUWE LEEFSTIJL ONTWIKKELEN

Ik wil bloeien!

Met deze heerlijk inspirerende cursus die helemaal in het teken staat van een gezonde, bewuste én gelukkige leefstijl heb je alle tools in handen om nieuwe routines en gewoonten te gaan ontwikkelen zodat je die gezonde, fitte, energieke, zelfverzekerde, ontspannen en succesvolle versie van jezelf kunt zijn!

nieuw!

Ochtendmens, sportgek, lacht graag, houdt van mensen, zichzelf uitdagen, koffie en echte gesprekken.

Willemijn.
Coach. Schrijfster. Levensgenieter.

8 jaar geleden schreef ik mijn eerste blog voor Lief voor je Leif. Toen nog als hobby, ik wilde graag iets van mezelf delen met de wereld. Inmiddels staan er +400 blogs online en draait deze plek allang niet meer om mij maar veelal om jou. Het is een platform geworden waar je uren kunt lezen en altijd weer met een goed (of beter) gevoel vandaan gaat. Waar je inspiratie maar ook tips en tools kunt opdoen, herkenning kunt lezen, waar je je gezien en gehoord voelt en aangemoedigd wordt in welk proces je dan ook zit. Nog steeds kan ik intens blij worden van het schrijven van een blog vanuit pure inspiratie. Dit zal ik dan ook zeker blijven doen!

Meer over mij!